37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    hogy lehet egy német tankra azt hinni hogy a sajátjuk? :O
  • AnuluWork #32246
    Nem néztétek véletlenül vasárnap a Csalóka napfény II. részét? (Ez egy orosz sorozat, elég realisztikus, és a II. VH alatt játszódik, szerintem atomkemény, most vasárnap lesz a befejező része, de mindegy.)

Abban volt egy rész, amikor az oroszok '41ben várják a németeket egy lövészárokban, erre azok mögülük jönnek, de a ruszkik azt hiszik, hogy a sajátjaik. Nos, ennél a sorozatnál dobtam egy hátast. Nagyon durva ...

• Sherman0070
    Hülyeséget írsz. Rank5 tankkal 6 killre 1K RP-t adott úgy, hogy rank5 tankot fejlesztek. Ez a baj a játékkal. 0 jutalmazás csak a grind megy a tankoknál.
  • xmanhun
    Csak az nem mind-1,hogy tier 5-be 6-kill-re,kapsz 11000 xp-t!!! szerintem az nagyon kevés!
  • bgabor911
    Nem védeni akarom a rendszert, mert egy szar, de a kapott XP nagyban függ attól hogy éppen mit fejlesztesz az adott járművel. Ha mondjuk tier5-el tier 1-2 gépet fejlesztesz, kaphatsz alig 600 XPt is egy győztes csatáért.
  • kissssss
    és az Az "attack the D point" mi a helyzet?
  • Valka78
    Régen az il2-ben volt egy szerver, ahol reptereket kellett "foglalni". Alapból ketté volt osztva a térkép, mindenkinek ugyanannyi reptérrel, aztán a kör végén a front eltolódott, ahol a győztes megnyert egy bázist. Ez addig ment, míg az egész térképet el nem foglalta valamelyik csapat. Ehhez mondjuk nagyobb mapok kellenének és több játékos. Az "attack the c point" már a könyökömön jön ki.

Vagy lehetnének tisztán német vs orosz, amerikai vs orosz, brit vs amerikai, stb pályák is.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.10.10. 21:43:17
  • Kályha
    És az egyszerű "öld meg az összes ellent" nem működhetne? Ha nincs caphez kötve, csak rá lenne kényszerítve mindenki a mozgásra és az együttműködésre. Az utóbbira képtelenek meg hamar kiesnének a rostán. És így kevesebb játékos lenne és kevesebb pénz. Ja, értem... Vérpistából több van, akkor minek változtatni.

Nem tud valaki WT vagy Wot szerű lövöldét némi stratégiával nyakon öntve? Nem csak mmo. A régi címeket ismerem. Mondjuk egy WT szintre felhúzott Panzer Commandernek tudnék örülni.
  • Sherman0070
    Még hát a jutalmazás rendszer, rank5 Tiger II 105mm.el 6 killre 1000(!!!!!) Rp csak a fejlesztési fára, modulra 1800.
    Miközben repülöknèl ez a teljesítmény prèm nélkül +6000rp.t is adhat.
  • Sherman0070
    Ezzel a cappelős szarsaggal lett elcseszve az egész játék. Már zárt betanal éreztem, hogy ez fogja (számomra) elrontani a játékot.
    De sebaj, van a CS:GO, H&G, WoT és ezekkel bőven megvan a fun faktor, amit a WT.ből hiányolok.
  • kissssss
    próbáltak egy kis változatosságot belevinni ebbe a cap foglalós játékmenetbe ami annyiban merült ki hogy három cap zónát kellet elfoglalnod egymás után az ellenféltől(ellenségnek is ugyan ez), de a vége az lett hogy az árkád csatákra méretezett minimapból már a játék végére semmit se lehetett látni a kék/piros zónák és vonalak halmaza miatt...

pedig az ötlet jó lett volna csak nem kelet európa nagyságú pályákon kellet volna használni hanem inkább el alamein vagy tunézián lett volna jó.
  • Kályha
    És hogy nem unják meg? Nem is tudom, mit vártam igazán. Jobbnak hittem a Wot-nál, de az ottani kétpólusú pályák ehhez képest tiszta Panzer Corps.
    Na mindegy.
  • bgabor911
    Már ahol van egyáltalán három foglalási pont. Legtöbb mapon csak egy darab foglalási pont van, realisticen is, aztán a játékosok menjenek egymásnak ott és üssék egymást. Ez van, erre van igény.
  • Kályha
    A kezdeti lelkesedés és kb 100 meccs után asszem én is lehúzom a wc-n a tankos részt. A grafikai háttér, a dinamika, a fizika(?) megvan benne, erre ezt a potenciált ellövik holmi pontfoglalós lófaszkodásra? Körbeüljük az ABC-ket, mint a tábortüzet, aztán lövünk mindenre, ami mozog. A flankalés abból áll, hogy melyik oldalról megyek neki a hangyabolynak. Kiábrándító és unalmas.
  • foxbat88fx
    lehet adok majd még neki egy esélyt....
  • ikarus44
    H&G topik
  • foxbat88fx
    kerestem a fórumot de nem találtam :D
    már letöröltem a gamet... ez így nagyon gáz, hogy állandóan éjjeli mapra tesz be ahol semmit nem látni
    + nem tudtam nemzetet váltani sehol sem :)
  • ikarus44
    Igen online játék.
    Van saját fóruma is az SG-n, ha kérdésed van akkor szívesen válaszolunk.
  • foxbat88fx
    te jó ég ez a game :D
    nem lenne rossz...
    de ez a kezelőfelület katasztrófális
    csináltam egy amcsi katonát és nem találom, hol lehet csinálni oroszt vagy németet....
    a csatára 5 percet kell várni és erre bead éjszakai mapot ahol SEMMIT nem látni :(
  • foxbat88fx
    na jó, most szedem steamről...
    nem tudom mi az anyámat szedtem le a hivatalos oldalról de ha elindítom netes ablakot ad be
  • foxbat88fx
    na fent van...
    ez netes játék vagy mi? XD úgy értem weboldalon kell játszani?
  • foxbat88fx
    most telepítem, nem baj ha árkád :)
    csak ne legyen tele idegesítő gyökerekkel és el lehessen vele ütni az időt
    bár már nagyon remélem, hogy nem sokáig kell már a négy fal között lennem
  • gstup
    Iszonyat árkád lövölde.Osztom ikarus véleményét.Sokat ne várj tőle és akkor talán nem okoz csalódást.
  • ikarus44
    Sokat ne várj tőle...
    Bár még csak 400 órám van benne, de azt 2014 nyara óta töltöm vele, és hidd el, csak rosszabb lett.
    De aki most kezdte annak tetszik, ahogy a játék itteni fórumán olvastam.
  • foxbat88fx
    köszi, holnap meglesem...
    habár most beteg vagyok... 3 napig az ágyból sem tudtam kikelni
    hogy rohadna meg az epém :)
  • Sherman0070
    Kicsit lentebb olvastam, hogy fox-nak kéne egy jó game. Ha ww2 FPS-t szeretitek, akkor ajánlom a Heroes&Generals-t. Alig 2 giga de szerintem egy nagyon jó (Free2Play) játék.
  • Max_Andaxin
    ....Waaaaa...Szép szép....mellesleg a tank se néz ki rosszúl-:D
  • AnuluWork #32220
    Csak az a ződ gyep ne hiányozna, mi!? :D

Ha tankot akarok nézni, akkor ezzel a képpel nyugtatgatom magam. Elég is ennyi a tankokból ... :)

• Max_Andaxin
    Waaaaaaaaa...most láttam az ARMA3 WWII-s modját....Jó, ha ez karácsonyra meghozza a jézuska asszem nem kell mással játszani többet( Nekem)...Ez az a játék amire vágyok....Amúgy is jobban csípem bármiely másik háborús játéknál, de így hogy a "Classic" háborús dolgok is lesznek benne...-:))))
  • foxbat88fx
    most töröltem le....
    már tényleg semmi élvezetet nem nyújtott ez a fos

talán majd karácsonykor felteszem újra hátha lesz pár jó event
  • gstup
    1 hónapja tiszta vagyok.ÉS élvezem! :) Ajánlom Nektek is! :)
  • xmanhun
    ma nagyon balfasz játékosok voltak...ki is léptem a f...ba!!!!
  • kissssss
    mi az a videó omg :DDD
  • Zoli105
    hát igen az oroszok OP-ok xD (nyugi csak poén , a legnagyobb gond az RNG és a buta játékosok :( )
  • kissssss
    "érdekesnek ígérkezik a 15 fokos gun depression."

ha játszottál a dickus maximusal WoT-ban és imádtad ott akkor itt meg házasságot fogsz kötni vele

"Rám néz és már attól szétesik a gép "

ez azért van mert már minden t-34/85 tankot használó emberke megtanulta hogy párducot csak tornyon szabad lőni... még akkor is ha az oldalát mutatja, az első dolga minden t34 játékosnak hogy elintézi az első lövéssel a párducodban ülő lövészt és mögötte lévő parancsnokot, innentől kezdve már csak a szerencsén múlik hogy kihúznak e a csapattársaid a szarból(többnyire nem).

én úgy vettem észre hogy a játékban a t-34/85 szinte majdnem minden téren jobban teljesít egy párducnál, jobban gyorsul, mozgékonyabb, okosan használva a páncélzata is jó (ha sidescrapelsz), és 500 méterig a tűzereje is kiváló... a tigriseket(testen) és párducokat(tornyon) simán belövi ezen a távolságon belül.

meg lehet hogy azért is lőnek ki egy találatból mert a ruszki 85mm BR-365A lövedékben van 164 grammnyi robbanóanyag, összehasonlítás képen a js-2 122mm lövedékében is ugyan ennyi robbanóanyag van(160gramm).

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.10.05. 00:15:21
  • kissssss
    5 másodperces tüzeléssel a ruszkik szoktak lövöldözni az 57mm ágyúikkal, egy 57mm lövedékben van 17gramm robbanóanyag, a 88mm flak lövedékbe van vagy 160 gramm... mindez csak attól függ hogy hogyan használjuk :)
  • Valka78
    Stuh 42 nálam most is bent van a 3.7-es brigádban, én kedvelem. A dicker-t most csinálom, érdekesnek ígérkezik a 15 fokos gun depression. A 88-as papírcsónakot meg pont így használom, nem is lehet vele törtetni. Szerintem egyszerűen csak az újdonság varázsa miatt tűnik jónak - csak ez nálam már elmúlt. Egy hónap múlva már mindenki szidni fogja, mert valójában semmit nem tud a viszonylag gyors újratöltésen kívül. Legalább annyi lepattanót lőttem vele, mint instakillt - felfedezni meg nem túl nehéz, mivel 180%-os láthatósága van :) Vagyis szinte bármilyen távolságból látható. Én befejeztem vele, azt tudom és megkönnyebbülés volt félredobni - azt kell hogy mondjam. Az elején még tetszett, aztán egyre inkább gyötrődésnek tűnt csak. Más gépekkel sikeresebb vagyok és jobban is szórakozom. Többet erről nem is akarok beszélni, a véleményemet kérdezték én meg leírtam.

Ami meg a t34/85-öt illeti; épp most jöttem az 5.7-es hadszíntérről és minden gépemet az intézte el - egyetlen lövéssel. Nem tudom ennél hogy lehet rosszabb?! Rám néz és már attól szétesik a gép :)

Az a gyanúm, hogy nem nagyon fogok 3.7-nél magasabb szinteken játszani...
  • foxbat88fx
    RB-t nem mentem vele...
    SB-ben elég állat volt az az 5 sec reload :D
  • kissssss
    nem nevetni kell hanem megtanulni használni... engem pl stuh42 tanított meg a türelemre ebben a játékban, még mindig gyűlölöm a stuh42-öt de az utána updatekkel berakott dicker maxal és nashornal már nem téptem annyit a hajamat mint a stuh-al, ezek a konzervdobozok nem arra valók hogy előremegyünk full gázzal aztán lesz ami lesz.
    (és ezt most nem rossz indulatból mondom mielőtt félre értene valaki)

én pl már a töltőképernyő alatt azt tervezem hogy pl nashornom sebességét figyelembe véve hol tudnám felvenni a legjobb tüzelési pozíciót , tetszik nem tetszik de az ilyen papír tanokkal keményen előre kell tervezni és végtelenül türelmesnek kell lenni.

"Tegnap mentem az első 5.7-es gépemmel"

nagyon jól tudom milyen phanterrel menni 5.7, 6.0 meg 6.7 csatákban és most mondom neked addig örüljél amíg csak t-44 meg t-34/85 tankokkal futsz össze... mert amint felrak a MM téged 6.7-re azon nyomban megfognak *aszni téged a t-44/122 meg t-34/100 tankok + ott van még a t-54 js-3 kombó is ráadásként ha már kevesen játszanak.

én annyit tudok neked javasolni hogy maradj a másodvonalban hagyd hogy a nehéz tankok előremenjenek te meg támogatod őket, ha elhullottak a nehézsúlyú csapatársak akkor keresel magadnak egy jól védhető pozíciót és megvárod az erősítést, mert a phanterek 5km/h tolatásával te nem fogsz "taktikai visszavonulást" bemutatni az ellenségnek :(

visszatérve a selbstfahrlafette zugraftwagen-re az a 88mm flak képes 1000méterig átütni 118mm páncélzatot 500 méteren meg 128mm páncélzatot, nem mondom hogy egymás után lehet ezzel kilőni az ellenfeleket de ha full TD-sre veszed a taktikádat akkor mindig te fogsz meglepetést okozni az ellenfélnek és még ha pattansz is akkor 5 másodperc múlva már küldheted a következő lövést mindaddig amíg ki nem derítik a pozíciódat.

na ez jó hosszúra sikerült...
  • Valka78
    Ritka?! 3.3 - 3.7-ben vagyok többnyire, de elhalálozásaim kb 80%-át t-34-ek okozzák és ez nem túlzás! Rohadt hobbikommunisták! DX