Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #32209 nem nevetni kell hanem megtanulni használni... engem pl stuh42 tanított meg a türelemre ebben a játékban, még mindig gyűlölöm a stuh42-öt de az utána updatekkel berakott dicker maxal és nashornal már nem téptem annyit a hajamat mint a stuh-al, ezek a konzervdobozok nem arra valók hogy előremegyünk full gázzal aztán lesz ami lesz.
(és ezt most nem rossz indulatból mondom mielőtt félre értene valaki)
én pl már a töltőképernyő alatt azt tervezem hogy pl nashornom sebességét figyelembe véve hol tudnám felvenni a legjobb tüzelési pozíciót , tetszik nem tetszik de az ilyen papír tanokkal keményen előre kell tervezni és végtelenül türelmesnek kell lenni.
"Tegnap mentem az első 5.7-es gépemmel"
nagyon jól tudom milyen phanterrel menni 5.7, 6.0 meg 6.7 csatákban és most mondom neked addig örüljél amíg csak t-44 meg t-34/85 tankokkal futsz össze... mert amint felrak a MM téged 6.7-re azon nyomban megfognak *aszni téged a t-44/122 meg t-34/100 tankok + ott van még a t-54 js-3 kombó is ráadásként ha már kevesen játszanak.
én annyit tudok neked javasolni hogy maradj a másodvonalban hagyd hogy a nehéz tankok előremenjenek te meg támogatod őket, ha elhullottak a nehézsúlyú csapatársak akkor keresel magadnak egy jól védhető pozíciót és megvárod az erősítést, mert a phanterek 5km/h tolatásával te nem fogsz "taktikai visszavonulást" bemutatni az ellenségnek :(
visszatérve a selbstfahrlafette zugraftwagen-re
az a 88mm flak képes 1000méterig átütni 118mm páncélzatot 500 méteren meg 128mm páncélzatot, nem mondom hogy egymás után lehet ezzel kilőni az ellenfeleket de ha full TD-sre veszed a taktikádat akkor mindig te fogsz meglepetést okozni az ellenfélnek és még ha pattansz is akkor 5 másodperc múlva már küldheted a következő lövést mindaddig amíg ki nem derítik a pozíciódat.
na ez jó hosszúra sikerült...