11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Valka78
    Elhatároztam, hogy minden hibája ellenére azért a technikai fejlesztéseket végigcsinálom vele. Közben rájöttem, hogy egyre jobban rühellem a játékot, úgyhogy inkább letettem róla. Most, hogy kidobtam azt a rakat sz.-t és visszaraktam a helyére a pz III M-et, olyan mintha egy bazi nagy követ vettek volna le a vállamról. Sokkal élvezetesebb a játék. Azzal a géppel csak nyűglődni lehet. Rámegy az egyik kerék egy kis dombra - olyanra amit szinte nem is lehet látni - és máris annyira kiemelkedik, hogy még oldalra is legfeljebb a horizontot lőheted. Még hogy 5.7-es csatában.... :D Köszi, most megnevettettél! Tegnap mentem az első 5.7-es gépemmel, a panther D-vel és az első találkozásom egy T 44-el volt. Házak között, kb 50 m-ről leadtam rá három lövést és ha hiszed, ha nem mind lepattant :D Aztán.... de szerintem kitalálod :) Mi a tökömet keresne ott ez a nyüves teherautó?! XD