37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
xmanhun #32207 szarul számolja a lion-t a játék!!!! kerestem 72000-et-13kill a kv220-al!! azt a lion-om(ezüst oroszlán)-ugyan annyi mint csata elött!!!!!!!!hááát ez vicc!!!!!!!!!! -
foxbat88fx #32206 tuti...
az a 88-as nagyon állat ezzel az 5 sec reloaddal pz4 meg pz3-ak ellen....
low tierben mindenki németekkel megy (hobbinácik), ritka az orosz tank, de azokat is szépen viszi azért -
bgabor911 #32205 Vagy még az is lehet, hogy te játszol rosszul vele. :D -
Valka78 #32204 Elhatároztam, hogy minden hibája ellenére azért a technikai fejlesztéseket végigcsinálom vele. Közben rájöttem, hogy egyre jobban rühellem a játékot, úgyhogy inkább letettem róla. Most, hogy kidobtam azt a rakat sz.-t és visszaraktam a helyére a pz III M-et, olyan mintha egy bazi nagy követ vettek volna le a vállamról. Sokkal élvezetesebb a játék. Azzal a géppel csak nyűglődni lehet. Rámegy az egyik kerék egy kis dombra - olyanra amit szinte nem is lehet látni - és máris annyira kiemelkedik, hogy még oldalra is legfeljebb a horizontot lőheted. Még hogy 5.7-es csatában.... :D Köszi, most megnevettettél! Tegnap mentem az első 5.7-es gépemmel, a panther D-vel és az első találkozásom egy T 44-el volt. Házak között, kb 50 m-ről leadtam rá három lövést és ha hiszed, ha nem mind lepattant :D Aztán.... de szerintem kitalálod :) Mi a tökömet keresne ott ez a nyüves teherautó?! XD -
kissssss #32203 szerintem még egy 5.7 csatában is jól érezné magát ez a gép, mint ahogy a dicker max is gond nélkül tudja pennelni az 1 br-el magasabb tankokat. -
bgabor911 #32202 Én láttam profik által alkalmazni(fufu) azt a gépet, gyakorlatilag ledarálták vele az orosz/amcsi csapatokat. Jellegéből adódoan védekező fegyver persze, viszont van rajta egy Tigris ágyú, kiképzéssel 5 másodperces újratöltési idővel, mindez vérlázítóan alacsony 3.7es BR-en. 1.0 BR-t nyugodtan lehetne emelni rajta, meg sem érezné. -
bgabor911 #32201 Lehet hogy kényelmesebb most, de a napi 2x szorzó ugye fix 200%-os bónuszt adott nemzetenként egyszer minden egyes nap. A mostani rendszer ennek a közelében sincs hatékonyságra, sokkal lassabb a fejlődés a boosterekkel. Lassabb fejlődéssel meg többen unják meg és vesznek prémium számlát.
Ez is a pénzlehúzásról szól, mint a legtöbb változtatás ami az elmúlt két évben a war thunderben történt. -
Panlaj #32200 A lassúsága miatt nem tetszik. Heavy-k ellen már nem hatékony 500 fölött. Tegnap 800m-re lévő KV1 lőttem eredménytelenül. Pontosnak nagyon pontos, de mikor a leláncolás mellett döntöttem, 3x kellett meglőnöm mire lejött neki. Tegnap mondjuk RNG is ellenem volt, mivel T-34 42 (azt hiszem az volt) nem tudtam vele kiszedni 300 méterről. Torony frontom lőttem, de semmi. Visszament takarásba és úgy lőtt ki. Az ammo-ja elég védtelen. Egyből robban. -
Valka78 #32199 Lentebb írtam róla, de nagyon szívesen lehúzom újra a sárga földig :)
Először is hadd szögezzem le, hogy a fű gyorsabban nő mint ahogy ez halad. Hóban vagy homokban katasztrofális, kb 15 km/h - ha szerencséd van. Cserébe viszont minimális - mondjuk 10%-os - dombon is ugyanígy belassul. Ötven méter alatt majdnem minden lövés halálos, ötszáz felett ugyanolyan mint a többi (német). Torony is baromi lassú. Ezt a gépet 1.3-ba kellett volna berakni, bár lehet hogy ott előbb elintéznék a fürge kis gépek és a kevésbé óvatoskodó játékosok. Akkor hatékony, mikor már totál vesztésre áll a csapatod és a sok kis vérpistike nyakát törve rombol előre, hogy szerezzen még egy kill-t. Akkor - ha van egy jó pozíciód - sorba lőheted őket ahogy jönnek. Repülőgép ellen teljesen védtelen, nem csak azért mert nyitott, hanem azért is mert baromi nagy, rohadt lassú, és az ikonja felirata olyan hosszú, hogy szinte már irritáló. El lehet vele bohóckodni, de csodát ne várj. Inkább mennék F2-vel egyszer, mint ezzel háromszor. -
RODLEE #32198 Egyet értek!
Nekem ami nagyon bejött tankszim az a Steel Fury lehet nincs ilyen grafikja, de nagy terület valahogy a hangulata is jobban bejön gyalogosok földi lövegek, csak az a baj nincs online multija!
ARMA 3 WWII modjára lennék még kiváncsi lehet karácsonyra megveszem magamnak az alapjátékot Deluxe verzióba,arra lehet letölteni a modot az is megy online multiban!
Más kérdés van ez az új német Flak 37 88-as,valakinek valami tapasztalat róla? BR 3,7-ben van! -
Darun #32197 Én AW-t botok ellen szoktam játszani...
PvP-ben a T1 tankokat összerakja T3-al. Az M113 pl már a T2-es M48-t sem viszi át szinte sehol, a játékos állomány iq szinte ugyan az mint a WoT-ban. Botok ellen viszont nem idegeskedek, ráadásul gyorsabban tudok fejlődni mint PvP-be. Alacsony tierben játszom, most kezdtem el a T5-t, mivel minden ágat egyszerre húzok. Szerintem teljesen jó.
A WoT... nekem is ez jutott róla eszembe, mikor először WT-ztem (még anno a zárt bétában). A WT olyan mintha tényleg egy tankszimulátorban ülnél, mig a WoT inkább pléh játék tankok harca egy terepasztalon. Annyira plasztikus és mű az egész, hogy az hihetetlen.
Mondjuk jah, ha a WT koporsőszegeit kéne sorra venni az RNG-t illene első helyem emliteni. Anno mikor elkezdtünk játszani a KV-2-vel, felmerült hogy menjünk RB-t. Mondjuk lehet nem abban a tierben kellett volna kezdeni, de árkádban nagyon jampik voltunk és annyira az RB sem volt rossz, bár túl sok csatát nem toltunk. Most? Hétvégén mondja a szakasztársam hogy menjünk pár kör RB-t. Oké. Asszem öt csatát mentünk, öt vereség. És ilyen hogy.... egy foglalós. Az összes lemming elindul a pont felé, mi meg szépen vánszorgunk mert még a pályát sem ismertük, erre kb 2 perc után seggbe lő valaki. Egy M2A4 átrohant a pályán majdnem a spawn pontig és onnan lövöldözött. Mondjuk akkor akadtam ki, amikor szembe fordultam vele és kapásból egyhitelt! Egy Pz III-t! És még csak nem is ammoreccs vagy üzemanyag volt. Nah ettől elfüstölt az agyam. Én persze bármire lőhettem, végtelen lövést túléltek, mert nyilván ilyen kis tierben a német 50, 75 és 37 milis szarra való, de az ellenfél reserve tankja egy lövéssel megöl. Ez tényleg realisztikus!
Köv csata, Eastern Europa, egy foglalós. Átmegyünk a hidon a folyó túloldalára, mivel úgy gondoltam a házak között jobban fogunk boldogulni. Az egész csapat elindult foglalni, rögtön meg is lett a pont. Láttunk három tankot átmenni a hidon, lövöldöztünk rájuk kicsit, mire valahonnan az egyik ázsiai pályáról kiszedett egy ellenfél. Akkor nézem hogy a teljes csapatunk ami bement foglalni, halott, összesen 4 csapattárs volt még csatában, mig az ellenfél csapatából 3 lépett ki! Az mi? Meg hogy? A köv csata ugyan ez, a teljes csapat meghalt, az ellenfélből meg volt 3 elhulló játékos. Gyorsan abba is hagytuk az RB-t és szerintem pár évig megint nem fogom erőltetni.
A napi szorzó viszont nekem egyáltalán nem hiányzik, szerintem a mostani rendszer sokkal jobb, már csak azért is, mert a mostani bónuszokat ha átveszed, felhasználhatod őket 2-3 nappal később is, vagyis nem kell minden nap játszanod, elég minden más vagy harmadnap. Ráadásul ezeket a vackokat nem is nemzetre/tankra aktiválod, hanem ha úgy tetszik, van 2-5-10-20 bónuszod ugyan arra a tankra. Valaki sirt azért is, hogy olyan tankokat kell fejleszteni, amivel nem is akar játszani. Öcsém! Te WoToztál már? Akkor kezdj el! Ott nem csak kifejleszteni, hanem csatáznod is kell olyan tankkal, amivel nem akarsz! Itt legalább nem kötelező olyan tankkal menned, amivel nem akarsz. Teszem azt. ha neked a Tigris jön be, szeretsz vele játszani, mész csak a Tigrissel és kihúzol vele minden mást, nem kell a többivel szenvedni. A WoT-ban minden tankkal kötelező menned, ha a következőt is ki szeretnéd húzni. Most akkor melyik is a rosszabb? -
Így vagyok vele én is. Valka78 módszerét alkalmazom pár napja és eddig egész jól sikerült megőriznem a nyugalmam. Mikor az ellenfélből sajtreszelőt csinálok, de az mégis egy lövésből kikap, ilyenen már inkább nevetek egy nagyot :D Normális tankos szerintem nincs is a piacon :/ (AW-t nem próbáltam)
Erre most bemegyek csatába egy is2, t44-100 párossal és 13 killel zárok, kapok egy rakat medált. Amire lőttem, annak egyből vége volt. Beültem kv 220-ba, ugyanez. Hihetetlen.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.10.03. 22:16:14 -
foxbat88fx #32195 szánalmas lett ez a game
amennyire szerettem régebben már annyira utálom
már csak azért lépek be, hogy menjek 1-2 csatát és fogjam a fejem, hogy ez most megint mi a fasz volt???????
(valaki mondhatna valami jó gamet..... esküszöm értelmes játékot sem adnak már ki) -
Az RNG-t is az elsők közt kell említeni, amitől(ha kicsit is komolyabban veszed a játékot) sírva futsz világgá. -
kissssss #32193 "Ti átéltétek a sok változtatást, míg én így kapom, most kompakt és jó, ahogy van."
hát nekem nem nagyon tetszett mikor be vezeték a zárt fórumozást, csak akkor írhatsz valamit is a fórumba ha rendszeresen hetente 3 csatát lenyomsz... anyukat azt vigyék el 3 körre.
az sem tetszett mikor gazsinkáék eltalálták hogy fizetősé teszik a nemzeti zászlókat(most pedig a decalok egy részét is) azon ürügy miatt mert néhányan visszaéltek ezzel... érdekes Trumpozáson eddig még nem akadtak ki...
az sem tetszett mikor sorozat gyártott tankokat és repülőket kezdtek el prémiumként bepakolni(pl most a RAM2 kanadai tank aminek a briteknél kellene hogy legyen)
az sem tetszett mikor jóízűen kukázták a napi 2x xp szorzót...
az sem tetszett mikor szétbaszták a 6.7 tankcsatákat ezzel a ww2 vs cold war összeállítással, láttad volna mikor js-3 és t-54 hordák 100% hatékonysággal végig gördültek a párducokból tigrisekből és shermanokból álló saját csapatomon RB csatában.
és még fojtathatnám...
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.10.03. 20:13:31 -
Az Ai roham előtt volt néhány normál csatám is. Nem mondom, nem kacsavadászat (nektek már nyilván az), de azért el tudtam benne boldogulni. És inkább az idegeskedés miatt hagyom majd vmikor abba, mint a dögunalom miatt. Grindelni jó az Ai, de nincs céltank, nincs miért hajtsak. Részben emiatt fulladt egyelőre ki nálam az AirForces, amiket nagyon akartam, elértem, de ez gyakran az élvezet rovására ment.
Érdekes ez a rengeteg negatív vélemény a részetekről. Ti átéltétek a sok változtatást, míg én így kapom, most kompakt és jó, ahogy van. Franc sem érti, mit keresnek annyian a Wot-nál, annyira plasztikus és matchbox jellegű, zéró fizika, és az a hp csík.. El kéne törni a derekát, aki kitalálta. -
jocking #32191 Mi történt a játék beléptetésével? Be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás, és az utolsó "nagy peccs" óta mégsem kéri a legenerált kódot belépéskor. -
Végre! :) Ennek viszont sokkal jobban örülök: "Work on the Italian Tech Tree is still in progress, have to wait for Official Announcements." -
bgabor911 #32189 "Járőrhajók, és kész?"
Eleinte igen, hosszútávon kizártnak tartom hogy megmaradnának ezen a szinten. A Gaijin egy üzleti vállalkozás, amit a profiton kívül az égvilágon semmi sem érdekel. Ha valamire igény van az ügyfelek részéről, legyen az Maus vagy bazinagy csatahajók, akkor azt megoldják, és bekerül a játékba.
A csatahajókhoz megvan a technológia a játékban, és van rá fizetőképes kereslet is, akik jó sok prémium számlát és prémium hajót lennének hajlandóak megvenni értük. Úgyhogy nyugodj meg, lesznek csatahajók is, csak idő kérdése. Szerintem jövő ilyenkor már bent lesznek. -
kissssss #32188 "Járőrhajók, és kész? "
meg ezeknek a páncélozott verzióik amit linkeltem is, a nagyobb hajókat AI fogja irányítani és valószínűleg ezeknek az elpusztítása lesz a fő feladat egy random csatában. -
ikarus44 #32187 Tehát az egész hajó rész ebből áll majd? Járőrhajók, és kész? -
Valka78 #32186 lárifári... :)
Azért el lehet vele bohóckodni. Az a titka, hogy egy pillanatig sem szabad komolyan venni az egészet. Nincsen benne valódi történelemhűség (legfeljebb a látványban), nincsenek orosz, német tankok, csak tankok, amik úgy néznek ki. Ez egy orosz nemzeti érzelmekkel átitatott tps/fps arcade játék. Tudomásul kell venni és kész. -
kissssss #32185 igen ez sajnos igaz, most még csak az ilyen part mentén járőrözésre használt hajókat csinálják meg, maximum egy két gyengébb romboló is bekerül de ez minden. -
foxbat88fx #32184 t3-nál ne nagyon menj tovább :D ez jó tanács :D
és pont nem amcsikkal kellene nyomnod :)
bár ott a Hellcat egész jó
Tiger H1 pl. nagyon kellemes tank tud lenni...
vagy T-34/85... az meg az epic OP tank -
Plata #32183 Nem nagyon szoktam vele játszani,heti 1-2 csata,mivel elég elbaszott játéknak tartom,az amerikai tankokat szeretem azok meg szarok ebben a játékban nagyon.
De szeretek szórakozni vele néha,szeretem benne a légelhárítókat,az nincs a WoT-ban.
de még csak rank 2 tankokig jutottam mivel buzi a tech tre,nem lehet azt az ágat fejleszteni csak amivel játszani akarsz az összes szart fejleszteni kell. -
foxbat88fx #32182 hagyd a picsába ezt a gamet...
szart nem ér már
max oroszokkal érdemes menni de már az is szar
megint belenyúltak az RNG-be..... -
Plata #32181 Én ma elindítottam a játékot erre most valami 11 giga frissítést tölt.
-
Dagohun74 #32180 Hét végén letöltöttem újra. Gondoltam vissza nézek. Szépnek szép a játék, de valahogy nem volt kedvem menni egy csatát se. Kipróbáltam az új tankokat. Kb. 1 éve hagytam abba. És .... ennyi. Az igaz hogy nem lesznek a "nagy" hajók irányíthatóak, csak a "kicsik" (patrolboat és társaik) ?
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2016.10.03. 10:24:18 -
foxbat88fx #32179 lehet azért van ennyi bot mert még új vagy...
ha én visszamegyek br 1.0-ba játszani akkor nem botok ellen megyek :)
gondolom még pár csata aztán már csak játékosok ellen tesz be...
visszasírod majd a botokat XDDDD -
kissssss #32178 war tündérnek a fénykora már rég tovaszállt... kb akkor mikor gajjinék ballisztikus ívben kezdtek el szarni az új tank és repülő funkciók bevezetésére(meg úgy a játékosok fejére is) most update megjelenésekor is csak elhanyagolható mértékben ugrott meg a játékos szám :/
pl: most is elszalasztottak egy lehetőséget a radarral felszerelt AA tanokkal, még low tierben fun dolog lelőni a repülőket mindenféle segítség nélkül de 7.0 felett ahol már szinte általános minden RB csatában a jet bomber jelenlét amik képesek akár 900 km/h sebességgel átszáguldani a pálya felett... ehh ember legyen a talpán aki a másodperc töredéke alatt reagálni tud erre...
még lesz egy utolsó fellángolás a játék történetében most hogy jönnek az "evezős csónakok" de hogy utána mi lesz
-
Újabb csata, most 32-ből 4 human. Ez így kurvára lelombozó. -
Stimmel. 1.0-1.3 br csak, azt hittem, itt minimum százával tobzódnak a játékosok, de ez a 32-ből 2 human arány meglepett. Azért remélem, ez nem annyira jellemző.
Anno wot-ban többnyire Td-ztem (noob menedék:)). Itt ez mennyire járható út? Front páncél hatékonyság, pályák kialakítása?
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2016.10.02. 23:01:26 -
foxbat88fx #32175 ha ilyen egyszerű nevük volt mint Alex, Carl, Ray... akkor igen
a botoknak ilyen egyszerű nevük van.... nem pedig alex_26GHT meg hasonló -
GF-on új vagyok, meg elég béna is. Így majd bevizeltem, mikor az imént csináltam 18 kill-t, death nélkül, seregnyi kitüntetéssel. De az összegzésnél rajtam kívül csak egy csávó kapott xp-t, a többinek még player card-ja se volt.
Létezik, hogy a 32-ből 30 lett volna Ai? -
foxbat88fx #32173 ugyanaz mint a Steel Oceans-ban...
spawnolsz.... a rombolók össze vissza mennek...vagy hátul maradnak kempelni.... nem spotolnak persze...
a csatahajók előremennek megdögleni
a tengeralattjárók szintén össze vissza mennek....
Te meg szopsz mert nem tudsz mit csinálni....
ilyen már a tankos része is... össze vissza csinálnak mindent..
azért buktam el ma a golden wagert mert 6v2-ben a fasszopó társaim az enemy spawnján lévő 2 ellenséget támadta
a bázist meg baszták behúzni és leketyegett a csík.... -
kissssss #32172 számomra még mindig rejtély gajjinék hogyan képzelik el egy átlagos tengeri csata lefolyását... lesz itt akkora káosz.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.10.02. 19:46:27 -
foxbat88fx #32171 az lesz még szép.....
vizen játszani ezzel a sok agyhalottal :D -
kissssss #32170 dafuck....
Newsflash from IgroMir 2016! New ships and first look at Japanese Ground Forces! -
foxbat88fx #32169 szánalom.....
ilyenek miatt bukom el mindig a golden wagert...
az ilyen balfaszok mi az anyjukért játszanak???? nyomorék hülyék napja van megint -.-"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #32168 make war thunder great again! :DD