Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Darun #32197 Én AW-t botok ellen szoktam játszani...
PvP-ben a T1 tankokat összerakja T3-al. Az M113 pl már a T2-es M48-t sem viszi át szinte sehol, a játékos állomány iq szinte ugyan az mint a WoT-ban. Botok ellen viszont nem idegeskedek, ráadásul gyorsabban tudok fejlődni mint PvP-be. Alacsony tierben játszom, most kezdtem el a T5-t, mivel minden ágat egyszerre húzok. Szerintem teljesen jó.
A WoT... nekem is ez jutott róla eszembe, mikor először WT-ztem (még anno a zárt bétában). A WT olyan mintha tényleg egy tankszimulátorban ülnél, mig a WoT inkább pléh játék tankok harca egy terepasztalon. Annyira plasztikus és mű az egész, hogy az hihetetlen.
Mondjuk jah, ha a WT koporsőszegeit kéne sorra venni az RNG-t illene első helyem emliteni. Anno mikor elkezdtünk játszani a KV-2-vel, felmerült hogy menjünk RB-t. Mondjuk lehet nem abban a tierben kellett volna kezdeni, de árkádban nagyon jampik voltunk és annyira az RB sem volt rossz, bár túl sok csatát nem toltunk. Most? Hétvégén mondja a szakasztársam hogy menjünk pár kör RB-t. Oké. Asszem öt csatát mentünk, öt vereség. És ilyen hogy.... egy foglalós. Az összes lemming elindul a pont felé, mi meg szépen vánszorgunk mert még a pályát sem ismertük, erre kb 2 perc után seggbe lő valaki. Egy M2A4 átrohant a pályán majdnem a spawn pontig és onnan lövöldözött. Mondjuk akkor akadtam ki, amikor szembe fordultam vele és kapásból egyhitelt! Egy Pz III-t! És még csak nem is ammoreccs vagy üzemanyag volt. Nah ettől elfüstölt az agyam. Én persze bármire lőhettem, végtelen lövést túléltek, mert nyilván ilyen kis tierben a német 50, 75 és 37 milis szarra való, de az ellenfél reserve tankja egy lövéssel megöl. Ez tényleg realisztikus!
Köv csata, Eastern Europa, egy foglalós. Átmegyünk a hidon a folyó túloldalára, mivel úgy gondoltam a házak között jobban fogunk boldogulni. Az egész csapat elindult foglalni, rögtön meg is lett a pont. Láttunk három tankot átmenni a hidon, lövöldöztünk rájuk kicsit, mire valahonnan az egyik ázsiai pályáról kiszedett egy ellenfél. Akkor nézem hogy a teljes csapatunk ami bement foglalni, halott, összesen 4 csapattárs volt még csatában, mig az ellenfél csapatából 3 lépett ki! Az mi? Meg hogy? A köv csata ugyan ez, a teljes csapat meghalt, az ellenfélből meg volt 3 elhulló játékos. Gyorsan abba is hagytuk az RB-t és szerintem pár évig megint nem fogom erőltetni.
A napi szorzó viszont nekem egyáltalán nem hiányzik, szerintem a mostani rendszer sokkal jobb, már csak azért is, mert a mostani bónuszokat ha átveszed, felhasználhatod őket 2-3 nappal később is, vagyis nem kell minden nap játszanod, elég minden más vagy harmadnap. Ráadásul ezeket a vackokat nem is nemzetre/tankra aktiválod, hanem ha úgy tetszik, van 2-5-10-20 bónuszod ugyan arra a tankra. Valaki sirt azért is, hogy olyan tankokat kell fejleszteni, amivel nem is akar játszani. Öcsém! Te WoToztál már? Akkor kezdj el! Ott nem csak kifejleszteni, hanem csatáznod is kell olyan tankkal, amivel nem akarsz! Itt legalább nem kötelező olyan tankkal menned, amivel nem akarsz. Teszem azt. ha neked a Tigris jön be, szeretsz vele játszani, mész csak a Tigrissel és kihúzol vele minden mást, nem kell a többivel szenvedni. A WoT-ban minden tankkal kötelező menned, ha a következőt is ki szeretnéd húzni. Most akkor melyik is a rosszabb?