11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kályha
    Az Ai roham előtt volt néhány normál csatám is. Nem mondom, nem kacsavadászat (nektek már nyilván az), de azért el tudtam benne boldogulni. És inkább az idegeskedés miatt hagyom majd vmikor abba, mint a dögunalom miatt. Grindelni jó az Ai, de nincs céltank, nincs miért hajtsak. Részben emiatt fulladt egyelőre ki nálam az AirForces, amiket nagyon akartam, elértem, de ez gyakran az élvezet rovására ment.

Érdekes ez a rengeteg negatív vélemény a részetekről. Ti átéltétek a sok változtatást, míg én így kapom, most kompakt és jó, ahogy van. Franc sem érti, mit keresnek annyian a Wot-nál, annyira plasztikus és matchbox jellegű, zéró fizika, és az a hp csík.. El kéne törni a derekát, aki kitalálta.