Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Valka78 #32098 Kb át kéne nevezni T 34/85 OP-re.... Nem mintha a KV-1 vagy a többi T 34 nem lenne op a maga kategóriájában. Egy KV-1-nek - ami megakadt egy domb mögött - pz IV F1-el szitává lőttem oldalról a tornyát, de így is csak assist lett. 15 lövést adtam le rá, kb 140 m-ről, 5 lepattant a többi átütötte, mégse pusztult el. Az volt az érzésem, hogy belül kicsi, életre kelt t-34-ek kezelik :D *
Röhejes ez már, amit az oroszok művelnek. Remélem lesz egyszer egy wot 2 ami übereli a wt-t és nem kell tovább szívni az elcseszett ruszki önérzet miatt.
* Ja, azt nem is írtam, hogy előtte kétszer rálőttem - igaz szemből - a tornyára marder III H-val, kb 20 cm-ről, majd kilőtt.... Ezután találtam meg az F1-el újra.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.09.22. 15:26:15