37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • xmanhun
    én nem úgy vettem észre hogy,le lehet előre tölteni!!??
  • robi3
    t-25-ről tapasztalat? mert én ettől sem vagyok elájulva, sok a tigris meg párduc ha ezzel megyek. más nagyon nincs is :)
  • Darun
    Már előre le lehet tölteni! ;)

Mondjuk ilyen "nem nézzük a tiert csak összedobáljuk a játékosokat egy meccsbe" volt a WG-nél is. Pedig én nem is voltam bétás, sőt! Jóval később kezdtem. Igazából ez is úgy volt, hogy az elején nagyon tetszett, főleg a WoThoz képest. Pedig akkor még én is kill nélküli noob voltam, emlékszem még az első csatáimra Pz II-vel. (ezt spec viszont bétában kezdtem) De nem érdekelt hogy folyton kilőnek, mert a környezet gyönyörű volt és nem volt benne "kupolán keresztül leszedem az életed". Az RNG nagyon nem kellett ebbe a játékba, érdekes egyébként hogy amikor az emberek elkezdtek átjönni a WoT-ból, akkor még a WG másolta a Thundert, most meg forditva.
  • xmanhun
    hamarossan elérthető lessz az 1.63-as frissítés!!!! [URL=https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/332234-news-dont-forget-to-use-preload-function/#comment-6479905
  • ikarus44
    Még emlékszem, mikor még a kis I-15-ömmel Me 262-sek ellen harcoltam, de esküszöm az jobb volt mint ami mostanság itt meg...
  • bgabor911
    War Thunderben az aranykorszakban volt már 100.000 fölött is a játékosszám, és nem volt szerver gond. Ritkán, de előfodul ilyen.
  • Max_Andaxin
    Nemtom, hogy a Tankos része milyen - ott még nem tarotk-:))) -, de végülis nem is erre gondoltam csak és kizárólag. Inkább arra, hogy ha online multis háboruzásra vágyik valaki II.vh-s környezetben...(kevesebb szivatással) annak ez lehet kicsit felüdülés. Nekem személy szerint az, bár igaz a régebbi játékosok ott is panaszkodnak, hogy már olyan jó mint rége.
    (Azért kíváncsi lennék akkor milyen lehetett, mert nekem speiel bajön nagyon!)
  • Rue East
    Nem csak a tankok, az egész...
  • gstup
    Azért ha itt tépik a hajukat az emberek akkor ott szerinted mit fognak tenni?Amikor szemből APCR-el front páncélon nem lehet átütni párduccal a T-34/57-et?Én annyira nem ajánlgatnám. :) H&G-ban nagyon arcade szinten vannak a tankok.
  • Max_Andaxin
    Ha valami új alternatíva kell a WT-helyett/mellett...akkor próbáljátok a Heroes&Generals-t...-:))))
  • xmanhun
    bocsi 60 000-en!!! :)
  • xmanhun
    Nem a géped ,vagy a net-hibája!!!Nekemis volt hogy.minden meccs után megszakadt a kapcs a szerverrel!!
    Valószinű hogy a szerverük nem bírja!!!Tegnap is kb:600000-en voltak fent!!!
  • RODLEE
    Ne kérdezd meg mitől ,de 5 sör után meg 8 agyvérzést követően megjavult! Esetleg még valakinek olyan problem tegnap mentem 1 RB-t Tiger H1 3 db T-34/85 1 db Su-85 Kárpátok mezején,mondom végre 1 jó kör utána meg megszakadtam a szerverrel! Most azt nem tudom ez net,vagy game szerver hiba??? Kiléptem a játékból ,de volt net!
  • Darun
    Nem olyan rossz egyébként a WoWs, ha a játékosállományt leszámitjuk, de igazából az a WT-ben sem különb. Az tény hogy a különbség a két csapat játéka között ég és föld. Az is igaz hogy a Thunderben iszonyat béna pilóta voltam, mire belejöttem volna, elállitódott a bill. kiosztásom, szóval azóta nem is repülök. A GF viszont még úgy is fényévekkel jobb, hogy ide is behozták az rng-t és sztem at új legénységi skill rendszer is inkább a hc játékosoknak kedvez. Anno kipróbáltam a hajóst, amikor volt a Goldenhind-es event. Azért a WoWs sem egyszerű, de ez...
  • vajakos21
    Próbálj egy fájl ellenőrzést lefuttatni.Hátha.
  • RODLEE
    Nekem lancher.exe megsérült olvashatatlan vagy mi a tököm utána meg elveszett vaghy frisitett fájlok letöltése! Valakinek valami hasonló volt e valamikor?
  • foxbat88fx
    na WOWS kipróbálva... uninstallálva :D
    tyű hát... a Steel Ocean vagy mi sokkal de sokkal jobb volt... csak abban meg az a 30seces kifagyás bug elég unalmas volt :S
    maradok WT-nél :D
    csak ide meg jöhetne 1-2 új mód
  • fighter_hu
    Én még régebben próbáltam ki de amint bármiféle hangot kapott a játék valamiért diavetítés ment 1-2fps-el, némán meg hagy ne :D
  • patchaou
    Nálam néhány hajó fölött lebegtek az alkatrészei :)
  • ikarus44
    Én is ki akartam próbálni a WOWS-et, de nekem olyan bajom volt vele, (fps, és ping is normál volt) hogy nem ott rajzolta ki az objektumokat ahol valóban voltak...
  • foxbat88fx
    el kéne adnom az accomat a francba :D de durva mennyire nem viszik a WT acc-ot....
    pedig elég jól ki van húzva ez az account
    WOT-tól tök hamar megszabadultam, kb 2 hét sem volt
    itt meg már hónapok óta nem tudom elpasszolni
  • foxbat88fx
    most szedtem WOWS-t...
    ez a WT is egyre halottabb :( IT-1-el 3-4 perceket kell várni árkádban!!!!!! hogy csatába kerüljek
  • kissssss
    " társaid hülyébbek mint a botok"

csak wows-al játszottam de ott a kedvencem az mikor a saját csapatás torpedóz meg közvetlen közelről... és akkor még ő van felháborodva.
  • foxbat88fx
    szerintem nem botok voltak :D
    mindegy, hagyom a gamet, nem valami izgalmas...
    meg 30 sec-re mindig lefagy csata előtt, csata után, belépéskor a game :D lol
  • Zoli105
    az első pár csatát botok ellen tudod csak lejátszani ! :D majd utána jön a szopás XD mert a társaid hülyébbek mint a botok xD
  • foxbat88fx
    kipróbáltam de most nem vágom... botokkal játszok vagy játékosokkal? :D
    első csata 6 kill, második 4 kill és életemben nem játszottam hajós gammel
    társaim meg alig csináltak valamit.... sebzésük is alig volt....
  • ikarus44
    Egy kis off:

A WOWS-nek lenne, most pl. kihívója, a Steel Ocean néven, de ugyanazokba hibákba estek ott is, mint a WG-s játéknál, és épp ezért nincs játékos állomány ott sem.
  • kissssss
    jelenleg a tankos mmo játékpiacot az oroszok keményen a kezükben tartják, jóformán az obsidianon kívül más értelmes nyugati tank mmo fejlesztőre én nem emlékszem, de még az obsidian féle armored warfare is elvérzet játékos hiány miatt...

ja még volt a Ground War: Tanks féle kínai förmedvény is ami nem csak a wot féle játékmenetet de még a pályákat is egy az egybe lemásolták....
  • ikarus44
    "Röhejes ez már, amit az oroszok művelnek. Remélem lesz egyszer egy wot 2 ami übereli a wt-t és nem kell tovább szívni az elcseszett ruszki önérzet miatt."

Hidd el az se lesz jobb...
  • Valka78
    Kb át kéne nevezni T 34/85 OP-re.... Nem mintha a KV-1 vagy a többi T 34 nem lenne op a maga kategóriájában. Egy KV-1-nek - ami megakadt egy domb mögött - pz IV F1-el szitává lőttem oldalról a tornyát, de így is csak assist lett. 15 lövést adtam le rá, kb 140 m-ről, 5 lepattant a többi átütötte, mégse pusztult el. Az volt az érzésem, hogy belül kicsi, életre kelt t-34-ek kezelik :D *
    Röhejes ez már, amit az oroszok művelnek. Remélem lesz egyszer egy wot 2 ami übereli a wt-t és nem kell tovább szívni az elcseszett ruszki önérzet miatt.

* Ja, azt nem is írtam, hogy előtte kétszer rálőttem - igaz szemből - a tornyára marder III H-val, kb 20 cm-ről, majd kilőtt.... Ezután találtam meg az F1-el újra.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.09.22. 15:26:15
  • bgabor911
    Én védem a T-34et? Hol olvastál te ilyet? Szerintem keversz valakivel.

Annyi a véleményem a témáról, hogy a T-34/85 messze a legOPabb tank a játékban, kábé háromszor olyan hatékony itt mint valójában volt. Prém T-34/85el, ami a legjobb prémtank a játékban, kihúztam az egész orosz medium ágat T-62vel bezárólag, meg még a Zsu-57 leopardevőt is. Aztán mondjuk kiderült számomra hogy nem érdemes toptier csatát játszani ebben a játékban, mert az élvezeti faktor a nullához közelít.
  • foxbat88fx
    lehet, hogy a valóságban nem volt olyan nagy szám a T-34/85.... de itt a játékban messze a legjobb tank
    félelmetes, hogy miket kibír és miket lehet vele ölni
    KT-val nem tudom átlőni szemből vagy ha átlövi akkor is csak 1 max 2 ember hal meg :D
    t5-ben megállja a helyét :) Leopard, M60, M47, M48-at megeszi reggelire
  • RODLEE
    Bgabor911nek ma mentem 1 SB modot Jaghpanterrel kiszáradt folyó sikerült rálönöm 1 M18ra felülröl mondhatnám 3 mről és lepattan? annyira véded a T-34-et,bár ezt is megmagyarázod ahogy T-34/85 az egyik legjobb tank a WWII-ben! Én azt gondolom nem volt jobb csak qrva sok volt!!! Tiger I vagy Párduc a halál .aszáról kiszedte!
    Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2016.09.21. 20:56:17
  • RatBaG #32094
  • foxbat88fx
    dehogy wot-ozok én :D
    az csak gyökereknek való... olyan mintha matchbox-al játszanál kb.... meg kurva gyors az újratöltés
  • robi3
    játszottál már a WoT-al úgy mostanában? és és föld a kettő, külön van beállítás 2.1-re illetve mélykiemelés opció.
    amúgy nekem is olyan hangfalam van :)
  • foxbat88fx
    lehet gagyi hangfalakról nyomod :D
    nálam pl. JT lövésénél rezeg a szoba, pedig csak egy fostalicska genius sw 2.1 3000-em van
  • kissssss
    nekem a "kedvencem" a ruszki 122mm ágyúk hangja... olyan mintha egy fémkanalat hozzávernék a serpenyőmhöz.
  • robi3
    a hangot nem akarják javítani? mentem egy kört nosztalgiából a WoT-al, hát... le a kalappal, ebben viszont mély hangnak nyomát sem hallom
  • bgabor911
    Nem mintha lenne bármi jelentőségük az átütési adatoknak a játékban az utóbbi másfél évben.