Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Csatlakozom. Nem akarom elhinni, hogy a T34 tankok ilyen jók voltak a valóságban is. Én egy tegnapi RB csatában nem tudtam átütni egy t34-85-öt 5 lövésből :) Nem vagyok analfabéta, tudom hol kell lőni egy tankot, de egyszerűen baszott átmenni a páncélján a lövedék. Normandia egyik utcájában történt ez az eset, szóval még messze sem voltunk egymástól. Az 5. lövéséig már leamortizált egy pár dolgot a Tigrisemben, 2 lövése pattant le talán. Váltottam utána egyből orosz BR 5.0 - 5.3-ra, drasztikusan csökkent a "wtf??" pillanatok száma :D
Meg akkor még itt vannak ezek az idióta random dolgok, mint a WoT-ban. Az ammo nem robban be, a repeszek szétterülnek a tank belsejében, de a legénység csak besárgul. Egy darab ember megfog egy 1000 m/s fölötti sebességgel száguldó lövedéket stb. Még ha csak AB-ben lennének ezek a hülyeségek, az ember ha nehezen is, de megemésztené mivel arcade. De persze RB-ben és SB-ben is ilyen. Utóbbiakban ezért is játszom nagyon keveset, meg mert nincs xp és ezüst kompenzáció sem(vagy ha van is, nagyon kevés). Kicsit tényleg gané. Úgy látszik orosz fejlesztőknek nem való tankos MMO.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.09.14. 10:51:47