Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
robi3 #31910 Komolyan nem hiszem el, a tököm tele van már a t-34-el más nem létezik ebben a hulladékban, de lassan már Abrams-ekkel vetekszik a 85-ös változat. m4a3-ba 3 csata alatt nem tudtam 300!!! pontot berakni mert instant killbe lőnek bárhonnan bármivel bármilyen szögben és tökmindegy milyen taktikát használok, esküszöm mellém lőnek már attól fölrobbanok mert jobb félni mint... De utoljára is mivel néztem farkasszemet: Centurion mk3-al, 42 csatám volt vele (45 dicső kill... röhej, a2-vel is 89 csata 98 kilőtt, táncot lejtek ha van 1!!! killem) de 1 kezem meg tudom számolni hányszor voltam, nem is br tetején, csak a közepén. Lesz egy t-25-öm (vagy mi az?) Maus meg T-10 ellen megyek?! vagy mi a... cerkám