37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
fighter_hu #31927 De legalább a fab5000-es atom bombával? :D -
Panlaj #31926 Egészen felbátorodtam itten. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De jött a csapattárs Pe-8-al és mindenkit kibombázott a körből. -
foxbat88fx #31925 hát... elég fostalicska az a T-62 :D
szerintem teljesen felesleges kifejleszteni, ott a T-54 1951
sokkal jobb a tűzereje mint a T-62-nek -
fighter_hu #31924 Ha megszokod a -5 fokos ágyú süllyedés akkor szét szedsz a t34-el mindent :D nagyobb szinten -3 fokos de a 122mm-s meg 100mm-s dörrentők aprítanak . -
Üdv!
Már 2 hónapja nem WT -ztem, arra lennék kíváncsi hogy a szovjetekkel a 0 -ról érdemes-e elkezdeni tankozni? Csak a ruszkik érdekelnek, mennyire jó az új t62, kis tierben milyenek.. -
kissssss #31922 I-153 nekem is megvan, nagyon durván lehet vele aratni magasabb szinten a sok erőgép repülő között akik nekiállnak forduló harcolni csajkával :D én hellcatra a ruszki p-39 p-63 37mm ágyújával szoktam vadászni, az érzés kimondhatatlan mikor sikerül 2 vagy 3 37mm lövedékkel elkapni a nyitott tornyon keresztül ezt a sportautót
-
foxbat88fx #31921 prém kiállítást csinálsz? :D
én is majdnem hasonló felállással nyomtam RB-t
KV-220 / KV-85 / Yak-9K / I-153 prém csajka :D
kurvára fordul ez a csajka.... leszedtem vele egy P-51-est... nem azt a 4×20mm-es szar mustangot hanem az igazi mustangot :)
aztán lerakétáztam egy hellcatet meg egy M16 spaa-t utána megint leszedtem vmi gépet :D sztem vmi BF-109-est....
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.23. 00:08:32 -
kissssss #31920 de jó, egyik prém repülöm átváltott néger modba... még egy játék újraindítás sem segített rajta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #31919 többet, de még mindig nem értem mire jó ez a mód???
ha élethűséget akar az ember akkor megy SB-zni.....
ott is kurva lassú a csata, ott is kurvára szerencsén múlik az egész
ott is kurva kevés az exp meg a credit -
kissssss #31918 ajjaj... véletlenül mentél egy kört RB-ben? :DDD -
foxbat88fx #31917 hát ez az RB mód teljesen felesleges..
törölni kellene a gameből és maradhatna AB meg SB tankosban
sokkal jobb lenne -
foxbat88fx #31916 vkinek nincs kedve játszani az accountommal? XDDD
már meguntam a T-10M/Is-4/Is-3/T-54 1949-ezést :D pedig este 9kor lepereg az 1 napos prém.... -
Rue East #31915 Ez csak egyszerűen követi a repülőgép térbeli helyzetét, nem sok köze van repüléshez. Nagyon látványos, de repülés közben nem ilyen erők érnek. A vidámparkba jó lenne. :) -
kissssss #31914 na ebbe se ülnék bele...
-
foxbat88fx #31913 jah úgy kell vele nyomni, hogy csak a rakéta látszódjon ki, a test ne és akkor kilőhetetlen...
még 200k exp.... 180k már megvan
de jó nagy gecik megint a gaijinesek.... nem is ad 100% bónuszt a prém csak olyan 50% környékit -
Hogy ezekből a rakétás terminátorokból mennyi van BR 8.0ban te jó ég :D Ezt az orosz szart meg még nehéz is kilőni, főleg brit tankkal :/ A kedvencem, mikor a törmelékhalom mögül szedett ki a Chieftainből :D Esélytelen volt hogy rá tudjak lőni, nyilván ennek nem volt akadály. -
Az amerikai tankok BR értékei roppant szarul vannak beállítva, legalább is az összes M4 iszonyatosan magasan van a harcértékéhez képest, míg az oroszok sztálíneum páncélzattal vannak védve. -
robi3 #31910 Komolyan nem hiszem el, a tököm tele van már a t-34-el más nem létezik ebben a hulladékban, de lassan már Abrams-ekkel vetekszik a 85-ös változat. m4a3-ba 3 csata alatt nem tudtam 300!!! pontot berakni mert instant killbe lőnek bárhonnan bármivel bármilyen szögben és tökmindegy milyen taktikát használok, esküszöm mellém lőnek már attól fölrobbanok mert jobb félni mint... De utoljára is mivel néztem farkasszemet: Centurion mk3-al, 42 csatám volt vele (45 dicső kill... röhej, a2-vel is 89 csata 98 kilőtt, táncot lejtek ha van 1!!! killem) de 1 kezem meg tudom számolni hányszor voltam, nem is br tetején, csak a közepén. Lesz egy t-25-öm (vagy mi az?) Maus meg T-10 ellen megyek?! vagy mi a... cerkám -
foxbat88fx #31909 háháhá kurva anyját a gaijinnek :D
bármennyire is meg akart szopatni sikerült 500 goldot összeszednem wageren :DDDD
van két nap prémem kihúzni az IT-1-et... gyerekjáték :D
lehet még ma éjjel meglesz :D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.21. 20:39:10 -
kissssss #31908
3D géppisztolyokat én is beszereztem, ki is raktam a kv-220 torony oldalára az összeset.
-
Zoli105 #31907 Teljesen kész az event megvan az összes pinup girl meg 3D-s géppisztoly :) lehet most pihentetni kéne a fostundert XD -
kissssss #31906 megy ez árkádban tigris2(P) és a 6.0-ás js-2 ellen is, RB csatákban eddig csak egyszer rakott 6.0 szintre és ekkor is a németek a ruszkik mellet voltak a csata meg instant win volt.
van még egy előnye ennek a tanknak :D sokan összetévesztik a kv-2zis6-al a hosszú ágyúcső meg az egyforma tank test miatt. -
jocking #31905 Max. irl megfelelője, mert gondolom a játékban ennek nem Királytigrisek meg IS-2-k ellen kell mennie. -
kissssss #31904 ez a kv-220 majdnem a tigris1 ruszki megfelelője, csak "gyengébb" ágyúval de jobb páncélzattal. -
xmanhun #31903 amúgy minden tanknak megvan a gyenge pontja!! :D -
xmanhun #31902 azért átlagosan 5-10-kill mindig összejön!! jó tank!!! :) -
Zoli105 #31901 hát igen :D minden csoda csak 1 napig tart nem ? :D :( -
foxbat88fx #31900 már pénteken megkapták akik megcsinálták az összes taskot eddig...
én tegnap kaptam meg :P
amúgy már nem is annyira OP
már sokan rájöttek a gyenge pontjára szemből, amit ráadásul eldugni sem tudsz -
xmanhun #31899 Akinek még nincs meg a ,KV220!!! Az megkapja ha megcsinálja a mai küldetéseket!!! Persze csak ha a többi már megvan csinálva!!!! -
xmanhun #31898 Az a módja, hogy megcsinálod a mai küldetéseket!!! És megkapod a KV220-AT!!!!
Én kb:20 perce kaptam meg!!!!!!!! :D -
coolness #31897 Meglett. :) View controls-nál a zoom camera-hoz hozzá kellett adni a jobb gombot, nem elég, hogy a Tank control-nál meg van adva. Hátha segít ez a kis infó másnak is. :) További szép napot! :) -
coolness #31896 Sziasztok!
Újra raktam a játékot, és hirtelen nem találom hol is kell beállítani azt, hogy amikor sniper módban jobb gombbal zoom-olok, akkor ne kelljen folyamatosan nyomva tartani a jobb gombot. Köszi előre is a segítséget! :) -
Zoli105 #31895 hát igen :D nem szaroztak azzal a rakétával , meghát úgye hajók ellen tervezték :D
amúgy neki van a legjobb hozama :D (gyorsan meglesz a jenki jetbomber :D )
RP: 368%
kredit : 520% -
kissssss #31894 van vagy 500+kg súlyuk egyenként ezeknek a ló b*szó rakétáknak :D teszt pályán mentem vele egyet és tényleg rohad pontosak a rakéták + maga a repülő is nagyon jó BnZ-ra.
-
Zoli105 #31893 nagyon franko kis masina az :D aTiny Tim rakéták megesznek bármilyen tankot ,valamit kurva pontosak nem mennek össze-vissza :) -
kissssss #31892 na meglett az f7f is... azok a tiny tim rakéták omg... -
foxbat88fx #31891 ja nem :) csak kiváncsi voltam emlékszik-e még rám
de ezek szerint igen -
Zoli105 #31890 Átadva :D kollega is üdvözül :D
de fent van Tsen ha gondolod :D -
foxbat88fx #31889 megy ám az ingyen golden eagle szórás Twitch-en XDDD
-
kissssss #31888 egy rossz köröm nem volt még ezzel a mai nap... majdnem minden csatám így végződik :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!