Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #31541 én nemrég pont ezzel csináltam meg 3 kör alatt a gunner taskot néhány nappal ez előtt.
12.7mm gépágyúk védik mindenhol az ellenfél kétszer is megfogja gondolni hogy betámadjon e, és van neki még 6 darab 12.7mm támadásra való gépágyúja is amivel a csatarepülőgépeket és bombázókat 500 méteren belül darabokra szaggathatod... de még a vadászokat is el lehet kapni ha éppen minden erejükkel a felkapaszkodáson vannak és nincsen sebességük kimanőverezni téged.
mindez mellet piszok sok sérülést képes elviselni a gép, 7.7mm 7,92 mm géppuskákkal csak nehezen lehet sebezni a 12.7mm és a 20mm gépágyúkat is jól viseli de ha valami naggyal lőnek rá folyamatosan akkor az már tömbnyire halállal szokott végződni, 30mm 37mm fegyverek már képesek egy lövésből elkapni.
amire oda kell figyelni az a gép hasa, itt nem védi semmi se és a legtöbb ellenfél ezt tudja is és ki is használja ezt a lehetőséget... így nem mindig ajánlatos fennmaradni magasan főleg akkor nem ha hárman is támadnak és nincs vadászkíséreted.
továbbá forduló harcolni ne nagyon akarj ezzel mert még a leglomhább vadászgép is előbb utóbb lefordul de még egy bf110 is képes a hátadba kerülni a japán csatarepülőgépeket meg már meg se említem, nagyon ajánlatos a saját csapat közelében maradni.
ezek csak AB tapasztalatok.