37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Én anno 2014-ben toltam Air AB-t. Németek nagyon jók voltak rank3-ban.(FW190 A5, FW190 A5/U2)
Briteknél kis szinten volt pár nagyon durva gép (Beaufighter mk. ic, Beaufighter mk. X, Spitfire mk2b, Typhoon)
Amcsiknál az Aircobrák hihetetlenül erősek voltak akkor emlékeim szerint.
Igaz akkor még 20 szint volt, amit vissza kéne hozni... -
foxbat88fx #31565 na él a szerver... feltámadt XD -
foxbat88fx #31564 t3-ban szoktam néha-néha ökörködni.... van pár yo gép amivel lehet baromkodni AB-ben
mondjuk németeket nem nagyon szeretem...
inkább orosz (természetesen mi más lenne OP?)... Yak-ok brutálisak... bár az amcsi Aircobrák meg Kingcobrák se rosszak... P-38 is elég fasza és a britek sem rosszak már T3-ban -
Repcsis részét valaki tolja innen?
Meteor mk.3-hoz keresek squad társakat. -
Inkább miért nem lehet az update-et pénteken ÉS este elintézni? -
foxbat88fx #31561 meddig van még karbantartás omg??? miért nem lehet ezt éjjel elintézni :D -
Csak az új P47-N11 Thunderbolt miatt érdekel az egész update kb. -
foxbat88fx #31559 nyugi, 1-2 új bugnak van azért benne elég hely
-
Alig 1 giga az update. Ez még minipatch-nek is épphogy elmegy, ami ebben lesz... -
foxbat88fx #31557 na bugdate letöltve, szerver még nem enged be.... -
A játékosállomány sajnos mindenhol így romlik. War Thunder tank CBT-ben még tényleg kiélezett izgalmas csaták voltak az elején ami mostanra a káoszba süllyedt.
WoT-nál meg számomra az élvezetfaktor titka az, hogy számomra kizárólag OP-hihetetlenül jól használható tankokat használok (T67, Hellcat, Skoda T50, meg még néhány kis kedvenc) -
vajakos21 #31555 Simen volt rêgen sokszor usa jap event ahol lehetett csapkodni a gépet hajóhoz.Most ,hogy csak EC van,esély nincs rá.Van elvileg Csendes óceáni map is ,csak még nem látta senki.Talán ha lesz event valamelyik hétvégén.Addig custom battle sim módban. -
foxbat88fx #31554 hogy szerettem én azt a játékot.... de sajnos azt is elkúrták a devek meg főleg a noob játékosok :(
mire otthagytam csak piros játékosokból állt egy csapat.... én meg ott feszítettem a kék statommal...
na meg a manipuláció... ami szerintem itt is ugyanúgy megvan -
Azt sajnos csak videókban láttam, amikor tapadt a tank mindenre. :D
De ott leglább nem állított meg egy kavics. -
foxbat88fx #31552 wot-ban nagyon tetszett a fizika...
sőt, még régebben is jobb volt mint a WT....
nem tudom mikor wot-oztál? én anno zárt bétában kezdtem, ott nem lehetett leesni a sziklaszéléről pl. :) megállt a tank :D
nem volt semmi fizika, de még mindig kiszámíthatóbb volt mit itt.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.08.03. 11:24:05 -
gstup #31550 De jó lesz.Akkor ma már mehetek majd a jagdtigeremmel T-62-es ellen?! -
A játékon belül a terep nevetséges már vagy 2 éve (ami óta kijött a tank CBT)
Egyszerűen nem lehet kihasználni a terepet, mert ahol van egy kisebb szikla/kő abba szó szerint BELERAGADSZ. Esküszöm egy 2005-ös játéknak nem volt ilyen szar az Engine-je, hogy azt ne lehessen megoldani, hogy átmenjek egy sziklán odaragadás nélkül...
Tankokat sima talajon kívül sehol máshol nem lehet használni.
Egyszerűen hihetetlen, hogy még a WoT-ban is (aminek elvileg szarabb az engine-je) meg van oldva, hogy átmehess a sziklákon, tereptárgyakon beleragadás nélkül.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.08.03. 10:53:58 -
foxbat88fx #31548 bugdate :D
én is kiváncsian várom milyen új bugok lesznek....
vajon az új tankok száma vagy az új bugok száma lesz-e magasabb?
-
Mi az istenért szerdán jön ez a fos bugdate?
Lesz 8 új jármű...erre minek új patch?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.08.03. 10:42:26 -
AB -ben maximum event -ben fordul elő, pl.: "War in mid air"
RB -ben nem tudom, hogy szokott-e randomban lenni, de pár event -en biztos, pl. Pearl Harbor. -
Valaki elmondaná, hogy ebben a szutyok játékban mit kell tegyek hogy tudja anyahajós pályán játszani? Igen repülövel le és felszállni -
foxbat88fx #31544 elmennek a kurva anyjukba már ezek -.-"
Sturer Emil-el csak JT meg T-54-ek ellen pakol be.... -
kissssss #31543 na ez kéne a játékba...
-
vajakos21 #31542 30% os akciók évközben is vannak.( néha 50 is) Nem maradsz le semmiről.Farmolni biztos jó amúgy.Kérdés oroszt mennyire akarod húzni.( crewpontot tankra is lehet vele gyűjteni -
kissssss #31541 én nemrég pont ezzel csináltam meg 3 kör alatt a gunner taskot néhány nappal ez előtt.
12.7mm gépágyúk védik mindenhol az ellenfél kétszer is megfogja gondolni hogy betámadjon e, és van neki még 6 darab 12.7mm támadásra való gépágyúja is amivel a csatarepülőgépeket és bombázókat 500 méteren belül darabokra szaggathatod... de még a vadászokat is el lehet kapni ha éppen minden erejükkel a felkapaszkodáson vannak és nincsen sebességük kimanőverezni téged.
mindez mellet piszok sok sérülést képes elviselni a gép, 7.7mm 7,92 mm géppuskákkal csak nehezen lehet sebezni a 12.7mm és a 20mm gépágyúkat is jól viseli de ha valami naggyal lőnek rá folyamatosan akkor az már tömbnyire halállal szokott végződni, 30mm 37mm fegyverek már képesek egy lövésből elkapni.
amire oda kell figyelni az a gép hasa, itt nem védi semmi se és a legtöbb ellenfél ezt tudja is és ki is használja ezt a lehetőséget... így nem mindig ajánlatos fennmaradni magasan főleg akkor nem ha hárman is támadnak és nincs vadászkíséreted.
továbbá forduló harcolni ne nagyon akarj ezzel mert még a leglomhább vadászgép is előbb utóbb lefordul de még egy bf110 is képes a hátadba kerülni a japán csatarepülőgépeket meg már meg se említem, nagyon ajánlatos a saját csapat közelében maradni.
ezek csak AB tapasztalatok. -
haflac #31540 Kaptam ma egy 30%-os kedvezményt az orosz B25J 30-as prémium bombázóra(1450sas).Prém vasaim csak amerikai ágon vannak,de azok sem bombázók.A kérdésem az lenne,hogy akinek van vagy már ment vele,vagy ismeri, tudna írni róla egy keveset.Érdemes kihasználni az akciót?Ér kb 1100 sast?A múltkor,kb 1-2 hete a p47 d-re is kaptam,de én hülye azt nem jasználtam ki. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A parancsnok vezetői bónusza még csak 3,5/5. -
kissssss #31538
kíváncsi leszek mennyi lesz az újratöltésed ace-el együtt.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.08.02. 00:16:42 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #31536 én a nashornt használtam, ennek van a legjobb elrettentő ereje a használója felé hogy az ne közel harcoljon egy jobb pozícióért :D -
Gyerekjáték volt, amint bedobott olyan map -ot, amin nem max 300m -ről lövöldöztük egymást.... -
kissssss #31534 szerencsére találtam egy aggyal rendelkező személyt így sikerült összehozni, a 700m lő táv meg gyerekjáték volt. -
foxbat88fx #31533 amikor én csináltam squad-ot és próbáltam a tankosban megcsinálni, ott megfogadtam, hogy többet nem szenvedek random noob-okkal :D -
kissssss #31532 már 6 órája próbálom megcsinálni ezt az idióta supp fire taskot, eddig voltam három 4 fős squadban de egyikben se sikerült értelmes játékosokat találnom... csak berepülnek a fireball közepébe megdöglenek aztán kérdeznek "where are you..."
pedig csak szaros bombázókat kellene egyszerre támadni és máris hullana a supp fire... de ennyi eszük sincs. -
foxbat88fx #31531 devek megint alkottak...
olyan laggos a game első 2-3 perce mint állat.... játszhatatlan -
foxbat88fx #31530 nagyon osztogatja a game a Talismanokat...
tegnap előtt T-34E STZ
ma T-28 -
Ez a Sunderland Mk IIIa nem kicsit OP..... csupa 7,7mm Browning, és folyamatosan gyújtogat..... -
kissssss #31528 dev server
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.07.31. 17:29:21 -
kissssss #31527 váó ez a hulladék 1 killre 4 assistra és egy capolásra csak 60% effet ad... nem csoda hogy még mindig grindelnek az emberek...