War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
légifölény

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

és ezzel nyertek a brittek beszarok ! se motor se lőszer XD Párduc tolatása is jobb xD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

3km/h tolatás és APDS
az egész brit tech tree ilyen majdnem
és valami normális lőszer ? 😄 mert hit van de más nincs xD ozt csak a killasistok gyűlnek 😞

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

heh azt nem, de cserébe egész jól gyorsul és egész jól fordul ha menetből kanyarodsz, szerintem tornyozásra is egész jó lenne.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nesuten
ez az a 30 témás cucc ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Öööööööö ez most komoly hogy nem tud tolatni a Comet ? 😮 csak előre ! ez nem ruszki fos bakker ! 😮 hihetelen számomra !

Nesuten
A G a legkeményebb

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Végre meglett xD és prémium 😄 😛

én is épp most vetetem bele magam a csatába, eddig háromszor pattantam a t34 frontjáról a párduccal... de ez még hagyján a kedvencem az hogy ezt a pussyphantert akárhol meglövik akár lánctalpon is de a lövész az kötelezően mindig meghal.

első körre 3884 exp prém nélkül 10 kill-re.... nem is rossz 😄
na megvan ez a fostalicska....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lol kicsit érdekes az orosz 85 mm-es ágyú akárhol átcsap és azonnal öl ! ezzel szemben a 75ös német csak hitel ! XD érdekes az event xD (újfent megjegyzem remélem hamar alulról fogja szagolni az ibolyát az a genny alak aki kitalálta hogy 1 emberrel is megy a tank xD )

kegyetlen mi van itt RB air-ban.... pokryshkin p39-el alig lehet utolérni a messzákat úgy kellet felkergetnem 9000méter magasra hogy közben alig lehetett irányítani a gépet azon a magasságon, alig lehet lelőni őket.

persze először jól átbasztak....
KV-2 ZiS-6 volt írva mint megszerezhető tank a missziókkal.... 2 nap múlva átírták.... ehhhh
anyjuk picsáját! zis-6 ágyúval felszerelt kv2-öt pont bundleba pakolják....

<#eljen> nekem majd holnap lesz meg... már ha sikerül a maival végezni.

Khm új Kv2ök a láthatáron 😄 XD

link

Jah és a megszerezhető Kv2 mod 40 prémium tank lesz ! 😄
"The KV-2 Model 1940 is a premium tank, so every hit against an opponent provides additional Research Points and lots of Silver Lions."
hm ezek szerint mind az lesz 😄 juppi 😄
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.04.27. 19:33:56

Na végre meglett 😄

Nesuten

Ilyen se nagyon van 😊

ha repülővel érsz el akármilyen killt akkor azt air taskba számolja, ha tankkal vagy AA-val lösz le egy yakot akkor azt meg grund taskba számolja.

jó pár air taskot ju-87 bombázóval csináltam meg.

nem vicces ! 😞 am Yak9T-vel kiszedtem 2 repcsit meg 2 narshont meg 1 légvédelmi szart , és mindet a légi killekhez számolta , földihez semmit ! MIÉRT ? 😮 nem akarok ennyit szopni ! 😞

Vigyázzatok, mert ez az orosz történelemkönyvek alapján IS-3at is jelenthet. <#idiota>
<#nevetes1>

Fasza az új event megint ! -.- mindenki némettel akar bejutni , így muszáj ruszkival menni hogy tudjam csinálni az eventet ! -.- fasza ! (jah és persze Kursk pálya , nesze neked orosz 152es ágyú ! XD )
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.04.27. 15:30:32

hát én egyel se fogok megcsinálni többet pffff
ha holnap is lesz tankos event akkor holnap meglesz a Comet...

aztán még 3 és meglesz a KV-2
Eljutnak.Nem minden repeshez van tankos pálya vagy tank.Pl Iwo Jima.Ráadásul több küldetéd van mint kell,hogy az is meg tudja csinálni aki egy- kettőröl lemaradt.
én nem vagyok biztos benne, hogy ezek eljutnak odáig...
ma már a 10-es misszió lesz, 11-re már kapjuk a Comet-et és még csak KV-1-eknél tartunk....
Az biztos, de szerencsére nem fogják 😄

Meg tudnátok mondani, hogy mely járművekre lesz szükség a sorozat során, hogy felkészíthessem őket?
Fókuszáljatok azokra a járművekre, amik 1945. májusáig részt vettek a csatákban.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

naja 😄 végére bebasznák a t5 gépeket elvárásnak
lehet sok player nézne, hogy mi van 😄

én a repcsist alapból el se kezdtem, egyet se csináltam meg
elég a tankos, az jól megy, repcsisben béna vagyok 😊
én megpróbálom mind a négyet megszerezni, de szerintem csak 3 lesz meg... az a copypaste p-38 túl sok feladatba kerül én meg nemsokára kifogyok a kifejlesztett gépekből ha ilyen ütemben haladunk felfelé a tech fákon.

a Comet remélem jól fog hozni exp-t viszonylag..... jó lenne vele a brit tech treet kiszenvedni.....
12e exp a caernarvon de nem szenvedek vele 😄 majd meglesz amikor lesz hozzá türelmem
jó neked,én meg azt hiszem nekem ez lesz az utolsó grindem ennél a játéknál....
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.26. 20:39:58

én örömmel látom hogy nincs ma tankos event....
nem is nyomom 😄

feltettem Stalker Lost Alpha-t.... azzal nyomom egy kicsit Master nehézségi fokban, aztán majd olvasok egy kicsit ha lesz gyomrom megfogni a kiszemelt könyvet 😊
szinte mindig ez van, azt hiszem ilyen csapat mellet talán végzek hajnali háromra... talán.

ó ez a istenverte küldetés megint...

hát igen 😄 de kérdés a többit is átváltják prémmé ? 😮 😄 úgy lenne igazságos mert azt ígérték mind prém lesz 😄

szerintem ha a játékosok nem teszik szóvá fórumon akkor így is maradt volna a mbr-2....

Tessék most meggondolták magukat ? 😮 (hm remélem a többi járműnél is ez lesz 😄 )
"MBR-2 changed to "premium" in research tree."
javítás 😄

Oké, de akkor miért vannak velük még az amcsik meg a britek? csak az is3 meg t54 még legyőzhető lenne, de úgy, hogy ott a t32 meg centurion mk10 is aki 2000 km-ről átlő.. eléggé esélytelen

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Az a baj, hogy németnél nincs 7.3. gaijinnek meg nem elég fontos a probléma, hogy megoldja. Pl letehetnék oda a jpz 4-5 tankot, akkor még esetleg használná is valaki.😊

Anno ezért tettem félre egy picit a játékot.Egymás után tettem be a screenshotokat,hogy nálunk JT és 10,5-es tigris volt a legnagyobb.Az ellenfélnél meg csak T-54(47,49) ,is-3,is-4 volt.Persze az arányok is viccesek voltak.Nálunk az említett vasakból volt 3-4 és a többi 6.7-es jármű,náluk meg 6.7-ből volt 3-4 a többi 7.3-7.7 . 😊

elkezdtem játszani 7.0-ba németekkel és eléggé unfair a mm.. általában mind a 3 nemzet ellenünk van ami azt jelenti, hogy 7.3 oroszok és britek a 280-300mm-es apds-el.. nálunk persze van 1-2 jt és 10,5 tigris, de ők meg tele vannak... vicc

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

15e exp kellene már csak a Caernarvonhoz de nincs lelki erőm összeszenvedni ma 😄
AIexx
MiG-17 RB csata, 5 kill, bgabor tiszteletére 3 head on- kill, nem is akár milyen, megy is majd youtubre a csata, replay:

Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.04.25. 18:13:32
akik minden nap grindeltek azok most kapták meg a MBR-2 gépet, a wt fórumon olvastam és egy csomó ember ki is rakta a képit róla 😄 ja és még winter camo sincsen hozzá... pedig nagyon verték a mellüket a devblogon mikor ki hírezték ezt a repülőt.

https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/308879-special-event-series-chronicles-of-world-war-ii/page-143

nem lepődnék meg ha a többi is csak sima "gift" kategória lenne úgy mint a D.521 francia repülő.

Mivan ? 😮 hol hallottál erről ? 😮 (ne bassz hogy olyan lesz mint a Po-2 vagy az A-26 invader ? 😮 )
hivatalos oldalon volt róla szó vagy mi ? 😮 és egyik sem lesz prém ? 😮

na közben kiderült hogy a modik és az adminok megint hazudoztak a megszerezhető gépekről, azt állították hogy mindegyik prémium lesz +rp/sl bónuszokkal... hát nem így lett.

(+még ki is kell fejlesztened a modulokat a gépen)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.25. 17:38:38

Nincsen semmi baj a head on noobokkal, csak akkor ne linkelgessenek állandóan screenshotokat (a kicseszett tankos topikba ráadásul) bizonyítani próbálván, hogy mennyire jó pilóták, mert nem azok. Ott van Magz a lenti videóban, na olyan egy profi játékos.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.24. 14:23:30