11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Nekem is ez volt az egyik bajom a WoTal.
    Ott tartottam, hogy T-54el grindeltem az újonnan jövő orosz T10 medre(talán még szemptemberben, be volt lengetve hogy csak egy ideig lehet majd kifejleszteni belőle). 300.000 XP-t kellett megszerezni ehhez, és a(z egyébként gamescomos ajándék) prémiumacc még X napig tarott.
    Ki volt számolva hogy ehhez napi 20k XP-t kell kifarmolnom a T-54el (ami vicces ugye mert vesztes csata esetén szinte semmi XPt se kapsz a WoT-ban, az meg többnyire nem rajtad áll hogy nyertek e).

Na akkor tettem fel magamnak a kérdést hogy akkor én most itt dolgozom vagy szórakozom. Merthogy nem volt szórakoztató. És mert a WoT 8-9-10es tier kigrindelése tényleg nagyon munkaszerű. Na akkor töröltem a francba a cuccot, és azóta bárhogy hívogatnak a haverok, nem raktam fel újra, tiszta vagyok. :D