11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Savaran
    Na igen, csak nem kell ezt azért véresen komolyan venni, számomra a tankok kihúzása és összegyűjtése, valamint az azokkal való csatázás nyújtja azt az élvezeti faktort ami miatt játszok, valamint a grafika és hanghatás (megfelelő hangrendszerrel), egyébiránt ez miatt nem is érdekel ha a szarabb úgymond núb csapatban vagyok, mert én akkor is végigharcolom becsülettel és veszítek, ennyi a történet, azokat a csatákat is utálom amikor belépek egy lassú nehéztankkal pl kv2, vagy kingtiger, és mire odaérek ahová akarok már a spawnpontot ölik a mieink, na az se jó, de nem stresszelek rajta, mondom régen bennem is bennem volt, de ma úgy vagyok vele nem azért vettem viszonylag jó gépet hogy majd minimálgraffal nem tiltott előnyok miatt jobb legyek mint az átlag, mert az az élmény rovására menne :)