37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Schaffranek #31245 Pzk. F2, H, G trióval szoktam próbálkozni. Ha ez a szint megfelel -
Schaffranek #31244 Rettenettabornok :-D -
kissssss #31243 ha dobsz egy ingame nevet akkor felveszlek aztán meglátjuk mit tudunk összehozni. -
foxbat88fx #31242 már késő.... 0 gold lett belőle
de majd ha lesz jó lenne szakaszozni.... az se baj ha noob vagy :D ennél a sok gyökérnél szerintem az itt lévő SG-sek mint értelmesebbek -
Schaffranek #31241 AB-ben mehetünk. Nekem is van egy indított wager -
foxbat88fx #31240 kurva jó :D
Benja_HUN
tudsz invelni vagy valami? azt se tudom, hogy kell -
kissssss #31239 pedig én bent vagyok, bugos szar a chat meg a frends lista is. -
kissssss #31238 közben nézegettem ezt a warbon shoppot... 3400WB egy nyavalyás ZUT37-ért, elment ezeknek az eszük én nem fogok grindelni négy héten keresztül. -
foxbat88fx #31237 azt jelzi offline vagy -
kissssss #31236 kissHUN néven megtalálsz, már beléptem a játékba AB/RB mindegy. -
foxbat88fx #31235 RB is jó... de ott lehetetlen 3-at ölni szerintem
mindegy jó az RB is.... csak legyen már meg 50 gold legalább mert a faszom kivan már ezzel a szar game-vel...
eddig 0/3 win 2/3 lose.... még 1 lose és ennyi volt az ingyen gold -
kissssss #31234 gondolom árkád igaz? :D -
foxbat88fx #31233 vki golden wager???
megint kaptam egyet vmi csoda folytán de megint nem lesz belőle semmi mert lose lose hátán a sok hasznavehetetlen faszszopó 35%-os társak miatt :( -
vajakos21 #31232 A KV2 a legkevésbé okoz gondot mixeden.Nem véletlen ,hogy kevesen viszik.Aki jól tud messziről vele dolgozni,annàl egy gyilkos,de nagyrêszt hamar bedarálják őket. -
A legtöbb tiger1-et one shotolom vele! Van tigerem én beforgatom az ellenséges tigerek zöme nem így 1km ről is pukkantom.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.07.10. 12:12:56 -
Az biztos ha egyedül vagy és mellélősz akkor halál, 5 ös tankokat még nem ismerem, wotban volt jópár tizesem de az a játék ehhez képest szánalom, az idióta életerő meg kaszt rendszer egy igazi fantasy sz@rkupac, ez a fajta sebzésrendszer azért realisztikusabb. -
AZ IS 1/2 lőhető vele, de nem mindegy hova találsz be, a tigrisekhez simán mák kell, mert legtöbbször még magas szintű lövésszel sem képes a megfelelő felületet eltalálni. -
bgabor911 #31228 Nem akarok én senkit letámadni, a KV-2 az ilyen, Wotban is ilyen volt. 1v1ben remek, de ha már ketten vannak akkor véged van vele. A profi játékosok 1v1ben is ki tudják szedni.
Oroszoknak egy versenyképes tankjuk van T5-ben, a ZSU-57. :D
Talán a harcteret sosem látott T-10M elfogadható még, a többi kaka a top tier szövetséges gépekhez képest. -
Amíg tölt addig fedezékbe vonulsz, nagyjából ennyi, de ha valakit eltalálsz 90% ban egyből szétszáll, mert 6kiló robbanóanyag van az 52 kilós lövedékében egy 85mm dt5 ágyúban 160gramm tnt, ráadásul br5 ben, szó se róla hatalmasakat szórakozok vele, de ettől még szemtelenül OP tank! Majd ha elérek a is3 t10 t54 tankokig, gondolom ott is az lesz! Amúgy még mielőtt te is letámadnál a német tankokkal meg vagyok elégedve hellyel-közzel, leszámítva arról a "baki"-ról ami a párducok tornyából hiányzik, a lövegpajzs mögötti igen vastag löveggondola egyszerűen nincs ott :) Így meg ugye egy pz4 f2 simán átlövi a tornyát szemből! -
bgabor911 #31226 Bocs de 42 másodperces újratöltési idővel hogyan lenne már OP? És mindezt egészséges loaderrel, ha kilövik a loadert, lesz bő egy perc az újratöltés.
Rá kell venni hogy ellője magát és lehetőleg elhibázza a lövést, utána rá lehet menni és kényelmesen megenni reggelire. Leadhatsz rá 4-6 lövést amíg újratölt.
Megjegyezném hogy a WoT-ban is pont ugyanilyen volt. -
KV-2 OP?? AP lövedékkel pattog mint állat, a HE -vel meg már a sima tigrishez is mák kell. -
Ja tudom, én is komcsi vagyok :) -
jocking #31223 Aki orosz tankkal játszik, mind cheater. Meg persze komcsi. :p -
kissssss #31222 én simán 5.3-ba raknám... akár még a tiger2p-is simán kikapja tornyon keresztül ha éppen nem figyel oda az ellenfél mi jön szembe. -
Mindenki egylövés, szétszállnak mint a sz@r, már én szégyenlem magam miatta, mintha csítelnék...
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.07.09. 14:33:34 -
Egy kicsit az orosz ágat húztam, hogy az a kv2 milyen szemtelen gyalázatos módon OP! Simán 5,7 be raknám, nevetséges! -
tommiking #31219 A COBET-esek csak a t34-85s tankal ászok,a többivel ratyik... valamit tudna azzal a szarral amit pl én nem... de az cinkes hogy a maust is belövik szemből...
Volt ez a mostani event..összekerültem 3 COBET-s ürgével,na mondom tuti győzelem...erre olyan simán kikaptunk hogy ölni sem öltek....
Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.07.09. 12:49:30 -
jocking #31218 Rosszul mondja, nem a Pz 4 volt a tigris, hanem a 6... :p -
kár hogy csak replika de azért jó :) -
foxbat88fx #31216 picit OFF, de azért mégis tankos :D :D
most találtam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #31215 másodikért 50 aranyat kapsz...
harmadikért 100
ötödikért 150 aranyat... :P -
RODLEE #31214 Hallod FOX ma kerestem 50 aranayat,bár a rooki szinten a másodikat értem el 150 kellene lennie,nem értettem! 1 tankért 50,következő szint 3 tank 150 arany meg is volt,de csak 50 kaptam,miért? Meg AB-tem! Faroltam ugrattam,megláttam a pirost keresgettem hol zöld a kereszt,ÁÁÁÁÁ nem az én világom! Bár a fokozókat én marha ,mindig RB,SB aktiváltam,rájöttem csakAB-ben szabad!Ennyi!
-
már rá jöttem, valami teszt vagy early dolog volt vagy mi a tököm és kilehetett próbálni a tankokat vagy valami hasonló -
kissssss #31212 mikor játszottál utoljára ezzel? -
ezen most felnevettem
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2016.07.08. 18:49:09 -
foxbat88fx #31210 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Srácok, ne nézzetek hülyének, de elég rég játszottam utoljára és tisztán emlékszem, hogy meg volt az első tigristank és mentem is vele pár kört mielőtt szüneteltettem volna a játékot, most beléptem és nincs meg?! Lehet hogy haluztam ?:D -
Luciferkee #31208 Értelmes választ nem kaptam, hogy miért jobb árkádban az ulq, szóval feladom. -
Stefan99 #31207 Mert te felnőttél.;)) -
Na igen, csak nem kell ezt azért véresen komolyan venni, számomra a tankok kihúzása és összegyűjtése, valamint az azokkal való csatázás nyújtja azt az élvezeti faktort ami miatt játszok, valamint a grafika és hanghatás (megfelelő hangrendszerrel), egyébiránt ez miatt nem is érdekel ha a szarabb úgymond núb csapatban vagyok, mert én akkor is végigharcolom becsülettel és veszítek, ennyi a történet, azokat a csatákat is utálom amikor belépek egy lassú nehéztankkal pl kv2, vagy kingtiger, és mire odaérek ahová akarok már a spawnpontot ölik a mieink, na az se jó, de nem stresszelek rajta, mondom régen bennem is bennem volt, de ma úgy vagyok vele nem azért vettem viszonylag jó gépet hogy majd minimálgraffal nem tiltott előnyok miatt jobb legyek mint az átlag, mert az az élmény rovására menne :)