11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Hát nem tudom :D Szerintem végre jól játszottak, nem szoktam nézni magyar meccset, mert az erőnlét nem nagy erősségünk meg a motiváltság, de a keddit egyszerűen élvezet volt nézni. Sok kényszerítő volt, mikor az osztrákok hozzá sem szagoltak a labdához, sok helyzetünk is volt, jól tartottuk a labdát, hajtott mindenki mint egy motor. Végre nem sétálás volt lehajtott fejjel meg hasonlók, meg hát Szalai gólt lőtt XD Az erőcsatár szerepét jól játszotta :) Szóval én nem tudok veled egyet érteni, de természetesen tiszteletben tartom a véleményed :)

Na ebben egyetértek veled :D Nem értem ez a huligánkodás miért jó. Olvastam a hozzászólásokat az orosz büntetésnél, hát pár magyar is úgy vélekedett, hogy ez a lényege az egésznek. Törni, zúzni, egymást ütni aztán hazamenni. Bravó :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.18. 17:32:25