37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #31005 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem érdekel a foci, nem szoktam nézni, de ezt most nem hagyhattam ki. És kellemeset csalódtam, jó játékot láttunk, nem voltak alárendelt szerepben, hasonlóan a pótmérkőzéshez megérdemelten nyertek. Azt meg nem is értem, hogy egy játékosnak mi köze van ahhoz, hogy mi megy a lelátókon. Ez nem az ő gondjuk, a nem nekik kell rendet tartaniuk. Angliában meg tudták oldani ezt a problémát itt is meglehet.
Az erőnlétproblémáról egy érdekes film, nagyon tanulságos (és hosszú), érdemes megnézni, aki laikus a támában talán más szemmel fog rájuk nézni.
Video
Ez pedig a TV2-őn vetített film a válogatottról, szintén kötelező darab.
Video2
-
foxbat88fx #31004 pont a huligánok miatt nem nézek focit, se magyart se európait se bármilyet...
undorító primitív szurkolók vannak mindenhol
NFL az örök kedvenc, ott a szurkolók is normálisak + a játékosok se ilyen kislányok mint a fociban.... hozzáérnek a lábukhoz és már sírva esnek össze pfffff -
Hát nem tudom :D Szerintem végre jól játszottak, nem szoktam nézni magyar meccset, mert az erőnlét nem nagy erősségünk meg a motiváltság, de a keddit egyszerűen élvezet volt nézni. Sok kényszerítő volt, mikor az osztrákok hozzá sem szagoltak a labdához, sok helyzetünk is volt, jól tartottuk a labdát, hajtott mindenki mint egy motor. Végre nem sétálás volt lehajtott fejjel meg hasonlók, meg hát Szalai gólt lőtt XD Az erőcsatár szerepét jól játszotta :) Szóval én nem tudok veled egyet érteni, de természetesen tiszteletben tartom a véleményed :)
Na ebben egyetértek veled :D Nem értem ez a huligánkodás miért jó. Olvastam a hozzászólásokat az orosz büntetésnél, hát pár magyar is úgy vélekedett, hogy ez a lényege az egésznek. Törni, zúzni, egymást ütni aztán hazamenni. Bravó :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.18. 17:32:25 -
foxbat88fx #31002 naná, hogy komédia.... :)
legalábbis én nem tudom komolyan venni a magyar csapatot :D jót nevetek rajtuk és ennyi :D
arról nem is beszélve, hogy a labdarúgás a legalja sport a világon
most is miről szólnak a hírek? magyar drukkerek így magyar drukkerek úgy.... rendőrök ezrei a stadionban stb :D
nézd meg NFL-t, családi kikapcsolódás, 100e nézőre van max 50 rendőr egy stadionban és oda kimehet kisgyerektől kezdve 80 éves nagyi is...
próbálj meg kimenni egy EB meccsre :D jól megvernek az értelmiségi hazafi szurkolók mert ha Te már azt mered mondani, hogy bénák a magyarok már hozzád vágnak egy széket :D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.06.18. 17:21:03 -
Most ez szarkazmus vagy tényleg így gondolod, hogy komédia az egész? :D -
foxbat88fx #31000 nincs igazad mert totál hidegen hagyott az eredmény csupán egy jót szórakoztam :) -
Plata #30999 Köszi a segítséget. -
ikarus44 #30998 A festést:
Ráviszed az egeret a tank ikonjára, az ott megjelenő lehetőségekből a "customization" menübe menj be, és ott tudsz álcafestést rakni.
A másodlagost, én ugyanúgy a bal egérgombra teszem (Mint mindenki más gondolom), és 3 külön billentyűre: egy csak a főlövegre, egy a főlöveg+másodlagos, és egy harmadik, csak a másodlagosra. (Az amerikai .50-est van értelme külön is használni)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.06.18. 16:19:34 -
kissssss #30997 másodlagos fegyver tüzelését(úgy hogy külön lőjön a fő fegyvertől) neked kell beállítanod.
MG-vel meg szóköz lenyomásával tudsz tüzelni. -
Plata #30996 Mivel elfelejtettem a régi accomat és újat csináltam,valami nagyon nem kóser a billentyű kiosztásommal.
Hogyan kell lőni a másodlagos fegyverekkel?
Meg kaptam festést tankra,de arra sem emlékszem hogyan kell felrakni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mellesleg ilyen a gombkiosztásom,de bármit nyomok nem lő másodlagos fegyver.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
csonttika72 #30995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom az eredmény téged is zavart, mint a sok megmondóembert....., van egy hajszárítóm, elmehetsz vele zuhanyozni -
foxbat88fx #30994 naja a magyar komédiát kár lenne kihagyni :D
ausztria ellen is már a 30. másodpercben röhögőgörcsöt kaptam :D
aztán dzsuzsák brutális jobblábas lövésétől is majdnem kiköptem a sört :D remélem ma is jó szórakozást mutatnak nekem a fiúk :D -
RODLEE #30993 Ha lehet én mennék egyszer egy szakaszt valamikor,de nem ma! Ma EB (HAJRÁ MAGYAROK) van! Van Team speak? Meg milyen tankok kellenek hozzá? Kipróbálnám milyen mikor van kommunikáció is!!! -
gstup #30992
Oksa.Np.
-
kissssss #30991 én most nem tudok menni, armored warfareban event van.
(talán később)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.06.18. 14:47:58 -
gstup #30990 Akkor rb szakasz valaki? -
Luciferkee #30989 Most hány ember kell egy tank üzemeltetéséhez? Már kettő sem elég? Vagy ez tanktól függ? Mielőtt kilőtt az a rakétás fos, kapott egyet tőlem 2 embere meghalt + eltaláltam a középen lévő rakétákat, simán élt még. Neki 1 embere maradt, nekem 2 mégis én haltam meg. Volt valami rejtett peccs megint?
-
vajakos21 #30988 Tegnap mindig hamar betett Berlinre,germannal.Ruszkik kaptak + 5-6 playert aztán adj neki -
RODLEE #30987 Berakják ezt a qrva eventet Berlin utcáin, 1 qrva orosz nem mer bejönni,mellé berakják a SB modot tele T-44 vátozataival, bezzeg oda mernek! -
gstup #30986
-
Luciferkee #30985 Várlak :) -
gstup #30984 Én délután érek csak rá.Kb 3 óra körül... -
Luciferkee #30983 Valaki RB szakasz egyébként? -
Luciferkee #30982 https://www.humblebundle.com/e3-digital-ticket
WT pack 4 dollarért. -
gstup #30981 Ezekkel tisztában vagyok,de a számok alapján mint kés a vajon úgy kellett volna átmennie a lövedéknek. -
bgabor911 #30980 A játék nagyon nagy hangsúlyt helyez a döntött páncélzatra, kábé kétszerakkora védelmet ad a döntöttség mint kéne neki. Plusz a T-34 alváz a vezető ajtajánál jóval vastagabb mint az ajtó körüli páncélzat. -
gstup #30979 Azt mondja nekem el valaki,hogy ez miért csak egy hit volt???Firefly legerősebb lőszerével lőttem.És nem vitte át.(SU-85 volt amire lőttem.)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.06.18. 10:08:08 -
kissssss #30978 miért is? régebben simán lehoztunk 20 kört RB-ben csak akkor négyen voltunk, most is ment volna mert valamelyikünk mindig benne volt a top3-ba, csak kellet volna még 2 ember, egyszerűen nem lehettünk mindenhol ott a pályán. -
foxbat88fx #30977 RB-ben golden wagerezni elég nagy hülyeség.... -
kissssss #30976 már végeztünk, alig sikerült összehozni 150 aranyat... vagy a csapat olvadt el fél perc alatt vagy mi voltunk a balszerencsések. -
Luciferkee #30975 Esedékes még? -
Rue East #30974 Karmantyú. A Hucks indítóval erre lehet rácsatlakozni.
Kép
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2016.06.17. 20:52:39 -
ezen a képen jól a látszik az orr tetején a 20-as, de ez az izé meg vagy 2x akkora.. (La-5)
-
Ez egy La-5FN, 2db 20 -assal ami a pilótafülke előtt van, és ez csillagmotoros, meg ennek az izének olyan érdekes a formája, szerintem nem gépágyú, talán valami hűtés le az olajhoz a motor alá.. -
bgabor911 #30970 Yak vadászgép légcsavarkörön kereszül tüzelve beépített gépágyúval. A gépágyú csöve a motor V alakjának résében halad végig. Elég kicsike, szóval szerintem 37mmes, de lehet hogy csak 20mmes. Ugyanaz a technikai megoldás mint a németek motorkanone-jainál. -
RODLEE #30969 Na erre én is kíváncsi vagyok!
-
OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi az a légcsavar közepén? Mert a gépágyúk feljebb vannak, nem középen, akkor az meg mi? -
kissssss #30967 engem megtalálsz. -
gstup #30966 Sziasztok,Valaki rb-ben golden wager szakasz?Amik jöhetnek T34/85,m18,Tigris I.Kb 5-5.7-ig. -
RODLEE #30965 Értelek,de csak Tiger II H van és kedvem volt 1 kicsi SB-re az EB mellett ezért vetemültem erre a lépésre ,de azután ráhagytam!