War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont szerintem ezt is megszokjuk majd, tenni úgyse tudunk semmit. Kivenni biztos nem fogják mert ők találták ki, és az ugye szent és sérthetetlen.
Most történt, hogy hortennel mentem RB tank harcban. Jött egy YAK 9 szemből, head-onra hajtott, kikerültem, emelkedtem ezután felfelé 10 fokban 800 kmh-val. Gondoltam letudtam a yakot, nem lehet nagy gond. Egyszercsak elkezdett valami lőni hátulról, mondom mi a fene ez, megint egy Mig17 vagy mi? De nem! A yak 9 utolért úgy, hogy headon után rámfordult, és az én 700-800 km/h 10 fokos emelkedésemben utolért. OK, köszönöm
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.03.17. 20:18:48
tényleg aki simezett mostanában az megtudná mondani hogy ott is van "last man standing"?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
De egyébként többet vártam tényleg. Hogy is fogalmaztam? "Végre nem egy hulladék városi pálya." Köszi Gaijin, így most jobb!
Tegnap előtt mentem pár kört beadta mind2 új pályát. Rendesen lesokkoltak a körülmények. De mind1 amúgy mert az utolsó napi játék rávilágított arra hogy vannak komolyabb gondok is a zsebkendő méretű pályáknál...
Az orosz 152mm-es amúgy is hasonló.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.03.17. 19:32:16
én nagyon nem tudom összeegyeztetni ezeket a hangokat a tankokkal....
főleg a géppuska, megszórnak 12.7mm-es géppuskával de olyan hangja van mintha 40mm-es gatlinggal lőnének rád..
hogy a faszba csinálták ezek a gyökerek ezeket a hangokat???
hordókat meg vasajtókat ütöttek vagy mi??????<#falbav>#falbav>
Ezért írtam korábban, hogy csak óvatosan a hola-s vásárlással is, mert a steam már jó ideje bünteti a dolgot, és nem lehet tudni, hogy Gajin mikor kezdi el figyelni a hasonló tranzakciókat.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.03.17. 16:37:27
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
ha valaki megbuherálta volna a WT accodat akkor nem 2015 év lenne az utolsó vásárlás időpontja hanem 2016 márciusa.
most maximum annyit tudsz tenni hogy tovább levelezel gajjinal és talán a steam supportal is ha hajlandóak lesznek válaszolni.
nem tud valaki segiteni egy frappans levellel,hogy mi ez az egesz es miert zaroltak az accountom,??
steam acc nem egyenlő a WT accuntal.
más, az hogy te mit csinálsz a steamen belül illetve mit vásárolsz steamen ahhoz gajjinak semmi köze.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Mar 15, 09:15
Greetings!
Thank you for contacting Gaijin Customer Support.
Your account is frozen for fraudulent Steam purchases - you should contact Steam support direclty regarding this issue.
They can be contacted using this direct link:
Irtam a STEAMNEK de nem irtak meg vissza......Gaijintol visszakerdeztem nem ertem mi a baj, tobb mint egy eve meg Golden eaglet sem vettem.......
erre kuldtek egy ilyet,hogy akkor ez mi?
mondtam nekik,hogy nem ertem meg mindig,hogy mi a bajuk
szerintetek ez mi ????
Kretén csapattársak persze most is folyamatosan beálltak a lővonalba, úgyhogy viszonylag hamar meghalt mindenki, a rádióst vagy kit kivéve. Se lőni, se mozogni, még csak ágyút forgatni sem tudtam, úgyhogy kb. 2-3 percen keresztül halottnak néztek, amíg rájöttem hogy meg kell nyomni a 4-est hogy átcuccoljon az utolsó manus is és még utoljára belelőjön az előttem 50 méterrel grasszáló Cromwell tornyába. 😄
Utána mentem is egyet jó kis low-tier T-34-essel, olyan max. 2,7 BR körül, teljesen agyhalott módon a kárpátokon, semmi taktika, csak mész és lősz, mint a régi Szovjet filmekben. Valahogy teljesen tökéletesen működött, amikor már csak egy ember maradt, nekimentem egy Shermannek (lőtt mint az állat, persze pattogott 😄 ), ÁTÜLTEM fél perc alatt az lövegkezelő helyére és belelőttem a tornyába. Végül valaki kilőtte. Ezután visszaültem a vezető helyére, és még nekimentem jól valami német Flak Trucknak is, ágyú nem is kell ide alapon.
Ennyit a balanszről. 😄
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.17. 11:45:48
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Az már évezredek óta benn van. Lehet még a magyar fordítása el se kezdődött mire ők kész lettek 😄
Az ukránokkal vagyunk kb egy időben.
bár már alig játszok, mert itt a tavasz VÉGRE 😊
de nem értem mi indokolta a teljesítmény növelését.... eddig is nagyon jól mozogtak a tankok árkádban
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤