War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát talán ez eddig a legnagyobb marhaság amit kitaláltak! Pedig igazán impozáns listába került be.
Viszont szerintem ezt is megszokjuk majd, tenni úgyse tudunk semmit. Kivenni biztos nem fogják mert ők találták ki, és az ugye szent és sérthetetlen.
Csak árkádba nem rakták be. Oda biztos túl realisztikus vagy mi 😄

Van.

Most történt, hogy hortennel mentem RB tank harcban. Jött egy YAK 9 szemből, head-onra hajtott, kikerültem, emelkedtem ezután felfelé 10 fokban 800 kmh-val. Gondoltam letudtam a yakot, nem lehet nagy gond. Egyszercsak elkezdett valami lőni hátulról, mondom mi a fene ez, megint egy Mig17 vagy mi? De nem! A yak 9 utolért úgy, hogy headon után rámfordult, és az én 700-800 km/h 10 fokos emelkedésemben utolért. OK, köszönöm
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.03.17. 20:18:48
bocs de ne tudtam kihagyni <#vigyor3> , még nem volt időm komolyabban szemügyre venni az újdonságokat(AW grind) de azt már most látom hogy ez a last man standing egy bődületes nagy baromság volt berakni.

tényleg aki simezett mostanában az megtudná mondani hogy ott is van "last man standing"?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Na ez mondjuk nem volt szép...<#duhos2> <#nevetes1> <#nyes>

De egyébként többet vártam tényleg. Hogy is fogalmaztam? "Végre nem egy hulladék városi pálya." Köszi Gaijin, így most jobb!
Tegnap előtt mentem pár kört beadta mind2 új pályát. Rendesen lesokkoltak a körülmények. De mind1 amúgy mert az utolsó napi játék rávilágított arra hogy vannak komolyabb gondok is a zsebkendő méretű pályáknál...
szerintem molot115 már megbánta hogy ennyire várta az új nyitott pályákat <#beka3>

Szerintem innen vették a hangokat

Az orosz 152mm-es amúgy is hasonló.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.03.17. 19:32:16
Még mindig újra és újra meglepődök, milyen kicsire sikerült csinálni ezt az új téli pályát. Pislogok egyet és máris ott hemzseg az ellen a mi spawn pontunk körül...

bardocz
Megtaláltam, köszi, ennek inkább alapból kikapcsolva kéne lennie...
Kikapcsolhatod, hogy megkezdett meccsekbe rakjon be.
bardocz
Az meg hogy olyan meccsbe rak simulatornál, ami 2 perce megy szintén kurvajó, csak szólna előre.
bardocz
Vissazvonom, ez az egy emberes dolog egy kibaszott nagy faszság.
Hát lényegében ez történik.. 😄
inkább olyan hangja van mintha egy nagy darab fával rákúrnál egy olajoshordóra ami behorpad
én nagyon nem tudom összeegyeztetni ezeket a hangokat a tankokkal....

főleg a géppuska, megszórnak 12.7mm-es géppuskával de olyan hangja van mintha 40mm-es gatlinggal lőnének rád..
Bár szerencsére ezt még nem tapasztaltam, szerintem közel lehet a valósághoz a találati hang.
szoktam néha úgy is, de úgy sokkal rosszabb a teljesítményem :S
játékhang levesz, zene bekapcsol
szánalmasak ezek az új hangok... kedvem lett volna most WT estét tartani de totál elveszi a kedvem
hogy a faszba csinálták ezek a gyökerek ezeket a hangokat???
hordókat meg vasajtókat ütöttek vagy mi??????<#falbav>
Sok volt a trükközés, amúgy meg érdekes hogy most kezdtek el zaklatni vele.
Véletlenül nem az USD a probléma? EU-ből nem tudsz steamen USD-ért vásárolni, csak úgy ha vpn-t használsz, vagy esetleg más módon, de ebbe most ne menjünk bele. Náluk az látszik, hogy vásároltál és fizettél 14 usd-t. Az összes többi vásárlásod Euro-ban van feltüntetve.

Ezért írtam korábban, hogy csak óvatosan a hola-s vásárlással is, mert a steam már jó ideje bünteti a dolgot, és nem lehet tudni, hogy Gajin mikor kezdi el figyelni a hasonló tranzakciókat.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.03.17. 16:37:27
Garou
Remélem megvan a Steam értesítő mailje a sikeres vásárlásról! Én küldenék egy screenshotot róla a Gaijinnak.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

lehet pont az a problémájuk hogy már nem tejelsz többet 😄

azon vagyok,de olyan mintha nem ertenek a problemamat,hogy mi a problemajuk velem 😄 ahol nyilaz a Gaijines azt szinte felhaborodva irja,hogy ha nem vettem semmit egy ideje akkor ez meg mi? de baszki en azt latom.hogy 2015 januarban vettem 2500GE-t....
na ez az... vicces ez a levél mert a linkelt kép épp téged bizonyít, 2015 január az nem mostanában volt.

ha valaki megbuherálta volna a WT accodat akkor nem 2015 év lenne az utolsó vásárlás időpontja hanem 2016 márciusa.

most maximum annyit tudsz tenni hogy tovább levelezel gajjinal és talán a steam supportal is ha hajlandóak lesznek válaszolni.

de azzal is mi a bajuk igy kozel masfel ev elteltevel???? azt se ertem milyen refoundrol beszelnek
hat ez az! raadasul vettem vagy 100 EURO ertekben az elmult evek alatt GE/t es Steamen 2 ACE packet.......az ingyenes jatekukba tomtem vagy 200 dodot......

nem tud valaki segiteni egy frappans levellel,hogy mi ez az egesz es miert zaroltak az accountom,??
nem értem miért küldenek a steam supporthoz ha az a problémájuk hogy náluk (gajjinál) vásároltál állítólag.

steam acc nem egyenlő a WT accuntal.

más, az hogy te mit csinálsz a steamen belül illetve mit vásárolsz steamen ahhoz gajjinak semmi köze.

hat epp ez az hogy semmit nem ugyleteltem........se a steamen se a Gaijin altal linkelt accounton semmi ugyleti tranzakcio sincs.....a Gaijint se ertem hogy azt a 2015 januari 14 dollart minek mutogatja nekem.......
Sok tiltás volt most Steames ügyletek miatt. Vagy véletlenül kerültél be a szórásba, vagy valahogy a te fiókodat használták fel ezekhez a csalásokhoz. Egy Steam/WT jelszóváltoztatást mindenképpen ajánlanék.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

sziasztok! kaptam tegnap egy ilyet,miutan nem tudtam belepni a WT be,mert FROZEN volt:

Mar 15, 09:15

Greetings!

Thank you for contacting Gaijin Customer Support.

Your account is frozen for fraudulent Steam purchases - you should contact Steam support direclty regarding this issue.

They can be contacted using this direct link:

Irtam a STEAMNEK de nem irtak meg vissza......Gaijintol visszakerdeztem nem ertem mi a baj, tobb mint egy eve meg Golden eaglet sem vettem.......

erre kuldtek egy ilyet,hogy akkor ez mi?

mondtam nekik,hogy nem ertem meg mindig,hogy mi a bajuk

szerintetek ez mi ????
Kipróbáltam az új peccsel, meg ezzel a last man standing mókával. Igyekeztem gyúrni Nashornra, úgyhogy Marderral mentem,

Kretén csapattársak persze most is folyamatosan beálltak a lővonalba, úgyhogy viszonylag hamar meghalt mindenki, a rádióst vagy kit kivéve. Se lőni, se mozogni, még csak ágyút forgatni sem tudtam, úgyhogy kb. 2-3 percen keresztül halottnak néztek, amíg rájöttem hogy meg kell nyomni a 4-est hogy átcuccoljon az utolsó manus is és még utoljára belelőjön az előttem 50 méterrel grasszáló Cromwell tornyába. 😄

Utána mentem is egyet jó kis low-tier T-34-essel, olyan max. 2,7 BR körül, teljesen agyhalott módon a kárpátokon, semmi taktika, csak mész és lősz, mint a régi Szovjet filmekben. Valahogy teljesen tökéletesen működött, amikor már csak egy ember maradt, nekimentem egy Shermannek (lőtt mint az állat, persze pattogott 😄 ), ÁTÜLTEM fél perc alatt az lövegkezelő helyére és belelőttem a tornyába. Végül valaki kilőtte. Ezután visszaültem a vezető helyére, és még nekimentem jól valami német Flak Trucknak is, ágyú nem is kell ide alapon.

Ennyit a balanszről. 😄

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Az bug, reportolni kell

bardocz
Ha kilőnek mindenkit, csak a gunnert nem, akkor is át kell ülni az amúgy halott drivernek, hogy lehessen lőni<#falbav>
Nem gondolkodnak ezek... Az még nagyon idegesítő, hogy mai napig a javítást és tűzoltást ki kell fejleszteni.. alap dolog, de persze sz**jál csak T5-ben 33+28 ezerrel.. kanonenjagdpanzert fejleszteném, de APCR-el elég szar.. az a +61 ezer nagyon megnehezíti.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.17. 11:45:48

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Nem is értem hogy gondolták ezt. Pl. mi van azokkal a tankokkal, ahol a vezető és a lövész hermetikusan el van különítve egymástól? Ott ki kell mászni a csókának a tankból, és le lehet géppuskázni?

Ryleh
hali,hol lehet igazitani a kurzor gyorsasagon?,,nagyon lassu,es nem bena a vas amivel jatszok...koszi

Zegi Norbi HUN
<#vigyor>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

hülye állat 😄
Ezen most kiégtem. Megyek is aludni. 😄
<#nevetes1>

Vicc ez a last man standing. KB így képzelem el a legénység tagjait.

Amúgy a tűz elég ronda a játékban.. én nem adtam volna így ki a patch-et.. dolgozhattak volna azért rajta

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

bardocz
Ott gondoltam én is, de még nem sikerült szemből megsebezni sem. Lövegpajzs esélytelen.

A lengyellel? o.O
Az már évezredek óta benn van. Lehet még a magyar fordítása el se kezdődött mire ők kész lettek 😄
Az ukránokkal vagyunk kb egy időben.

hát én csak árkádozok 😄
bár már alig játszok, mert itt a tavasz VÉGRE 😊

de nem értem mi indokolta a teljesítmény növelését.... eddig is nagyon jól mozogtak a tankok árkádban
AIexx
Nem úgy volt hogy a Lengyel nyelvvel együtt jön a Magyar is?
Neee.A párduc free kill! 😊 Szemből 1 lövés és már harcképtelen,utána meg szabad préda mert tolatni sem tud.Más.Visszaraktam a játékot a patch miatt (Nashorn és Ta-152).Bárcsak ne tettem volna.Mi ez az egy emberes bohóckodás???A német pzgr-el ami régen jó esetben 1 lövés és kill volt,most 4-5 lövés kell a killhez.Remek.Ami viszont jó ötlet,hogy át kell szenvednie magát a tankon ha vezetni vagy lőni szeretne az ember.De én ezt már simán 2 crewnál is bevezetném.

Zegi Norbi HUN
Lehetséges 😄 Nekem is feltűnt, hogy a kv hirtelen egy sportkocsi lett, de a tigris is száguld rendesen 😄 Csak árkádban ilyen, szóval nincsen semmi baj 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

a párduc tornyának a szélét kell célozni szemből ahol függőleges a páncélzat és nem védi a lövegpajzs, illetve a lövegpajzs felső részét is be lehet ütni az orosz 85mm ágyúval, ugyanakkor a lövegpajzs alsó részéről én mindig pattanok ami elég fura mert elvileg itt is simán átkelletne ütnie azt a részt is. <#fejvakaras>