11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Madi92
    Egy rövidebb kihagyás után, ma megint a lánctalpak közé csaptam. Volt pár érdekes dolog.
    1. Még mindig nem értem, hogy Normandiánál, miért nem tudják messzebb rakni a kezdőpontokat? Esetleg több foglalási pontot lerakni. Ott az a nagy pálya és fele totál kihasználatlan. Ezen pályán esett meg velem, hogy Tigris E-vel, szépen lassan haladtam, erre pofánlőnek, szét is ment minden, de azért el kezdtem keresni, hogy mégis honnan. Párszor még meglőtt, de egyszerűen nem láttam, erre nagy nehezen kiszúrtam egy bokrot, amiből kiáll egy cső. Azért nem olyan hasztalan ez az álcaháló.. :D
    2. Kv1-B-vel hancúroztam egy számomra új pályán. Szép nagy nyílt terek, kilőttem egy Is2-t, kv 2-t, t34-85-öt, tök jó volt, erre az erdő legmélyebb közepéből, elkezdett lőni valami. Először azt hittem AI, mert nem hittem el, hogy onnan engem látni lehet, de mint kiderült nem AI volt, hanem egy Jumbo, ezért igazából ki sem tudott lőni, de azért na... Amúgy nagyon jó ez a pálya, szép kommandózásokat lehet rajta csinálni. 10 kill is összejött. Illetve még annyi megemlítenék, hogy Kv1-ből úgy lőttek ki, hogy megláttam egy Cometet, pofán-lőttem, de visszalőtt és szét is ment mindent abban a minutában.