37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #30964 hah! money grab bokrokat kiveszik a játékból. -
Madi92 #30963 Egy rövidebb kihagyás után, ma megint a lánctalpak közé csaptam. Volt pár érdekes dolog.
1. Még mindig nem értem, hogy Normandiánál, miért nem tudják messzebb rakni a kezdőpontokat? Esetleg több foglalási pontot lerakni. Ott az a nagy pálya és fele totál kihasználatlan. Ezen pályán esett meg velem, hogy Tigris E-vel, szépen lassan haladtam, erre pofánlőnek, szét is ment minden, de azért el kezdtem keresni, hogy mégis honnan. Párszor még meglőtt, de egyszerűen nem láttam, erre nagy nehezen kiszúrtam egy bokrot, amiből kiáll egy cső. Azért nem olyan hasztalan ez az álcaháló.. :D
2. Kv1-B-vel hancúroztam egy számomra új pályán. Szép nagy nyílt terek, kilőttem egy Is2-t, kv 2-t, t34-85-öt, tök jó volt, erre az erdő legmélyebb közepéből, elkezdett lőni valami. Először azt hittem AI, mert nem hittem el, hogy onnan engem látni lehet, de mint kiderült nem AI volt, hanem egy Jumbo, ezért igazából ki sem tudott lőni, de azért na... Amúgy nagyon jó ez a pálya, szép kommandózásokat lehet rajta csinálni. 10 kill is összejött. Illetve még annyi megemlítenék, hogy Kv1-ből úgy lőttek ki, hogy megláttam egy Cometet, pofán-lőttem, de visszalőtt és szét is ment mindent abban a minutában. -
bgabor911 #30962 Én simán be szoktam vinni a PT-76ot a két T-54 mellé realisticban, és durván ráfázik aki alábecsül vele. De ha a szimben nem jön be, vidd be realisticba, ott 5.7-es BRen erőszalolja hülyére a Tigris I-eseket. -
bgabor911 #30961 Nem tudom, szerintem a választható tankokról ránézésre meg lehet mondani hogy ez egy hidegháborús szimulátor event. Tiger II-őt bevinni lehet, de ki az az elvetemült aki a hatvanas évek közepének tankjai közé be akarna menni a már 1945ben is elavultnak számító Tiger II-vel??
Csak összehasonlításképpen, ez olyan mintha Me-262A1-el akarnál harcolni MiG-23 ellen! Húsz évnyi technológiai különbség!
Annó a '91-es első Öbölháborúban esett meg az, amikor két, 10 évnyi technológiai különbségű haderő egyett egymásnak. Az iraki hadsereg az ötödik legnagyobb volt akkor a világon, de tíz évnyire le volt maradve technológiában, és a koalíciós haderő lenyomta őket bő egy hónap alatt! Mindezt úgy hogy két hét után már az irakiak alig voltak képesek érdemi ellenállást tanúsítani!
(Érdemes belegondolni, meddig tartana a totális Dél Koreai győzelem kivívása egy esetleges Észak-Dél Koreai háborúban, hiszen ott ugye 40-50 év a technológiai különbség a déliek javára. Én két hétre tippelnék, maximum, a hegyi bozótharcokat is beleszámolva)
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.06.16. 21:59:14 -
kissssss #30960 már rég meg van a heatfs, a gond ott van hogy a leo1-ek mindenhova odaérnek hamarabb és elkapni őket se túl könnyű, ha felgyorsult a leo akkor már a pt76 testét is néha utána kell forgatni mert annyira lassú a toronyforgatása.
aljas egy tank a pt76 de nagyon megbünteti a használóját ha akár csak egy kicsit is balszerencsésen alakulnak a dolgok. -
bgabor911 #30959 Mi a baj a PT-76al? Szerezd meg a HEAT-FSt és király lesz. Nem rosszabb a túlélőképessége vagy a mozgékonysága mint egy Firefly Shermannak. -
kissssss #30958 én pt76-al megyek most, akkor én mit szóljak? :D -
Max_Andaxin #30957 Melyik német tankok??? Mert pl amikor A Tiger I meg a Panther D- event van....akkor azokat nem lehet elusztítani...olyankor majnem folyamtos Német WIN van-:) -
kissssss #30956 no comment. 
-
kissssss #30955 akkor passz
én még ilyennel nem találkoztam, esetleg megpróbálkozhatsz egy file ellenőrzéssel hátha az segít, nekem már csinált egyszer olyan grafikai bugokat egy nagyobb update után hogy kénytelen voltam újrarakni.
(vagy rosszabb esetben újra leszeded a teljes játékot) -
ikarus44 #30954 Én is néztem ma hogy mi a franc ez...
"Inkább megnézem a Német-Lengyel meccset! "
Hát '39-ben, már megverték őket de ki tudja!
-
RODLEE #30953 De egy hányás ez a mostani SB,Tiger II (H) van ,de értelmetlen bemenni! Ezek a rakétás gecik meg hidegháborús ganék! Inkább megnézem a Német-Lengyel meccset! -
jocking #30952 Csak a war shit és csak tankos csatában.
És ott sem mindig.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2016.06.16. 19:50:47 -
kissssss #30951 csak war thunder csinálja ezt vagy más játék is produkál érdekes dolgokat? -
fighter_hu #30950 Arcadba? Ott szerintem ahogy figyeltem akkor gajdul meg pár secre mikor elindul egy "légi csata".
Ha nem erre gondolsz akkor bocsi :D. -
jocking #30949 Nem tudjátok, mi van mostanában a játékkal?
Egy csomó pályán az van, hogy olyan, mintha akadna. De nem a megszokott módon, hogy leesik az fps és darabos a mozgás. Darabos, de nem belassul, hanem felgyorsul, másodpercenként átlag 2x. Normál sebesség - gyorsul - normál - gyorsul és így tovább. Ha egy helyben állok, a vízen akkor is látszik, hogy gyorsulva hullámzik. A meccs első pár perce ilyen, a vége felé megszűnik a dolog (legtöbbször).
A képernyő bal alsó sarkában levő kijelző szerint az fps fix 60, ping 42, packet loss 0%. -
ikarus44 #30948 Mentségemre legyen mondva, hogy nem azért játszok majdnem ulq-n, mert nem szeretek játszani a sok bokor miatt, hanem azért mert itt van elég fps-em...
Ill. nem játszok sem RB-t, sem SB-t, csak AB-t. -
Madi92 #30947 Ilyen grafika mellé, ezen nehezítés belefér! :D -
ikarus44 #30946 Elég érdekes dolgot tapasztaltam: Kiakadt a játékbeli célkereszt. Bármilyen lövész módba váltottam, nem jött helyre...
Itt simán előre néztem:
És itt volt a fegyvernézet... (nem print screen-el csináltam, ezért nem látszik a kis kör, de ahol volt azt megjelöltem)
-
kissssss #30945 megtudom érteni :) -
foxbat88fx #30944 20 zsinorban vereség után valahogy nincs türelme az embernek :D -
kissssss #30943 SB-ben a németekkel türelem játékot kell játszani, kezdéskor gyorsan elérni egy jó tüzelőpozíciót és várni hogy eléd guruljanak a jóval gyorsabb ellenfelek + imádkozni hogy a levegőben a te csapatod harcolja ki a légi fölényt. -
gstup #30942 Nem 100% ,de szerintem igen.Ha nem az lenne,túl sok lenne. -
ikarus44 #30941 Értem köszönöm!
Akkor jól gondoltam, hogy az alap rp hozam a 100% -
foxbat88fx #30940 jesszus ezek a német tankok mekkora hulladékok SB-n :D
winrate rontásnak tökéletes... lehetetlen velük nyerni :) -
gstup #30939 Szerintem a maradék 30% plusz.Mert ha nem így lenne akkor meg 230% lenne?Az nagyon írreális. -
ikarus44 #30938 Elnézést, a noobságomért, de ezt még sosem figyeltem, és infót sem találtam róla: Ugyebár a fejlesztési fában levő tanknak, a fejlesztéséhez ad valamennyi bónuszt az előtte levő harckocsi, ami 130%. Na most, ez tényleg 130%, vagy a játék az alap rp hozamot méri 100%-nak, és így effektíve, csak a maradék 30 a plusz?
Ezeken sosem tudok eligazodni. -
xmanhun #30937 nekem állandóan meccs után,mikor visszatérek a hangárba ezt írja: MEGSZAKADT A KAPCSOLAT A SZERVERREL!! ez vajon mitől lehet? -
ikarus44 #30936 Mondjuk én inkább arcade-ba játszom, mert ott lehet fejleszteni a leggyorsabban állítólag, meg a SB-t nem igazán kedvelem.
De azon csodálkozom, hogy amikor én találkozok Sörmikkel, akkor én minden gond nélkül kilövöm őket, és épp ezért nem vártam nagy durranást, de már a ronsonok leghíresebbjével (M4A1-re gondolok, akik járatosak a háborúban tudni fogják miért) 5-6 kill-es meccseket is mentem. (Jó tudom, hogy ti meg sem áltok 13-ig, de nekem már az is öröm, ha 3 kilőtt tankom van egy meccsben, ami nem olyan sokszor szokott előfordulni, mert ritkán értjük meg egymást az RNG-vel
)
Az M10 az egy vadállat tud lenni, az biztos, ha kijön vele a lépés. Ma is volt egy ilyen megmozdulásom Tunesia pályán ahol a kis falucskát takarítottam ki, közelharcban(!), 7 tankot lőve ki, és isten tudja hány assistot szerezve.
)
-
bgabor911 #30935 Végre vissza lehet csinálni a régi hangárt a grafika levélele nélkül!
A WT főkönyvtárában van egy config.blk nevű fájl, megnyitod Jegyzettömbel, és beleszúrod ezt a sort:
hangarBlk:t="config/hangar_airfield.blk"
elmented és lehet játszani, a régi hangár lesz. -
unusual79 #30934 M10 nem olyan rossz! ;) De ugye az M18 az M18! ;) Sherman tankok elég jól bírják egyébként. 5.0 utáni jumbók meg hát..... -
ikarus44 #30933 Az amcsiknál én is pont ott tartok. Nekem is bejönnek. Ráadásul, (meg is lepődtem rajta, mert pont a Shermanoktól nem vártam) lehet velük frontba menni. Persze nem ruszki módra, de azért oda tud vágni rendesen. -
unusual79 #30932 Üdv. Mi 4.0 - 4.3 - 4.7-ben elég jól élvezük a game-t. Próbáld ki azt. Igaz én is most térek rá at 5.0-ra Amcsi ágon,kíváncsi leszek. -
Plata #30931 Na ne viccelj,minden más probléma nélkül indul csak ez nem. -
Lehet, hogy szar a merevlemezed. -
Plata #30929 Köszi ez műkszik.
-
fighter_hu #30928 Keresd meg az aces.exe-t ( játékmappa/win32 vagy win64 ami neked van és abba van)
Mikor szeretné hogy rendesen induljon a játék hogy lefrissítse akkor ott NO-ra nyomj -
ikarus44 #30927 Gratulálok gaijin... Ennyire nehezére esne olyan járművekből tartalékot adni, amit mondjuk használok is?
-
Plata #30926 Sziasztok,újra lett rakva a gépem,újra felraktam WT-t,de nekem félóra mire hajlandó elindulni,full clienst töltöttem le,minden elindításnál vagy 20 percig analizyng files duma van és utána indul el.Mi a jó fenéért szarakodik ennyit?
Egyetlen más játékkal sincs ilyen gondom.
Sőt van hogy a nagy analizálásban le fagy és indíthatom újra a gépet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.15. 11:28:29 -
Ez durva... alig van olyan 6.7 -es meccs, hogy ne hallanám egy Strv 81 rakétájának indítását..... Gayjin.
Az ATGM -ek statjaiból egy adatot hagytak le, még pedig a minimum lőtávolságot, merthogy kb. 10 méterről pattant a Királytigrisem tornyáról (szemből). :D