Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #30961 Nem tudom, szerintem a választható tankokról ránézésre meg lehet mondani hogy ez egy hidegháborús szimulátor event. Tiger II-őt bevinni lehet, de ki az az elvetemült aki a hatvanas évek közepének tankjai közé be akarna menni a már 1945ben is elavultnak számító Tiger II-vel??
Csak összehasonlításképpen, ez olyan mintha Me-262A1-el akarnál harcolni MiG-23 ellen! Húsz évnyi technológiai különbség!
Annó a '91-es első Öbölháborúban esett meg az, amikor két, 10 évnyi technológiai különbségű haderő egyett egymásnak. Az iraki hadsereg az ötödik legnagyobb volt akkor a világon, de tíz évnyire le volt maradve technológiában, és a koalíciós haderő lenyomta őket bő egy hónap alatt! Mindezt úgy hogy két hét után már az irakiak alig voltak képesek érdemi ellenállást tanúsítani!
(Érdemes belegondolni, meddig tartana a totális Dél Koreai győzelem kivívása egy esetleges Észak-Dél Koreai háborúban, hiszen ott ugye 40-50 év a technológiai különbség a déliek javára. Én két hétre tippelnék, maximum, a hegyi bozótharcokat is beleszámolva)
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.06.16. 21:59:14