11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • ikarus44
    Mondjuk én inkább arcade-ba játszom, mert ott lehet fejleszteni a leggyorsabban állítólag, meg a SB-t nem igazán kedvelem.
    De azon csodálkozom, hogy amikor én találkozok Sörmikkel, akkor én minden gond nélkül kilövöm őket, és épp ezért nem vártam nagy durranást, de már a ronsonok leghíresebbjével (M4A1-re gondolok, akik járatosak a háborúban tudni fogják miért) 5-6 kill-es meccseket is mentem. (Jó tudom, hogy ti meg sem áltok 13-ig, de nekem már az is öröm, ha 3 kilőtt tankom van egy meccsben, ami nem olyan sokszor szokott előfordulni, mert ritkán értjük meg egymást az RNG-vel )
    Az M10 az egy vadállat tud lenni, az biztos, ha kijön vele a lépés. Ma is volt egy ilyen megmozdulásom Tunesia pályán ahol a kis falucskát takarítottam ki, közelharcban(!), 7 tankot lőve ki, és isten tudja hány assistot szerezve. )