Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Istenítsd a wikit, hivatalos szervek is megmondják hogy egy forintot nem ér, főleg forrás szempontjából
Én nem vagyok hivatalos szerv, de elég sok esetben vetettem össze haditechnikai és űrkutatási szócikkeket más forrásokkal, és a tapasztalataim többségében pozitívak. Nem mellesleg már hosszú ideje a Wiki-nél is előírás, hogy a leírt dolgokhoz forrásmegjelölés kell. A haditechnikai szócikkek egy igencsak jó részénél pedig nagyon komoly forrásmegjelölések találhatóak.
Az adott, belinkelt Panther szócikknél is...
És az még mindig ISU és nem Iszu
Attól tartok tévedsz. Az Isu az angol átírás, az ISzU a magyar átírás ciril betűröl. Amikor cikkeket kezdtem publikálni, belebotlottam jópár olyan kritikába, hogy az angol átírást használtam. Holott ez hibás, van nekünk egy anyanyelvük, és azért az orosz nyelv átírása erre bizony így működik.
A Su- az SzU-, az ISU- az ISzU-, az IS az ISz vagy JSz helyesebben. Utóbbi ugyebár azért, mert a harckocsit is Joszip Sztálin-ról nevezték el, és gondolom Sztálint te sem Stalin-nak írod.
Nyugodtan keress rá a SzU-, ISzU, JSz, ZiSZ- és többi szavakra, a következtetés levonását rád hagyom.
Gondolkozz acélminőségromlást ötvöző anyagok kihagyására hivatkozva magyarázni a butaság...aki valamilyen szinten jártas kémiában egyből megmondja neked hogy ez hülyeség hiszen konkrétan akkor jóhogy nem esett szét a német tank mint egy skatulya...
Fémipari szakközépiskolában tanultam, éretségin a vas-vaskarbid állapotábráról kellett felelnem. Ha hülyeség volna, én is félresöpörném, de az anyagismereti és fémipari tanulmányaim mást mondanak.
Romlott a minőség mert a gyár és a gyártástechnológia volt hiányos ötvözőanyaghiány az csak zsidó propaganda...
Hogy jön ide a zsidó dolog?
Magyaroktól is vagon számra hordták kifelé az ötvözőanyagot meg az ukránoktól is....
Magyarországon nem nagyon volt komoly króm-, nikkel-, molibdén- vagy mangán bányászat. Ukrajna valóban nagyon komoly forrás volt, de ugye Ukrajna bányászatilag aktív területeit már 1944 tavaszára elfoglalták, és 1944 augusztusára egész Ukrajnát már a szovjetek uralták...