Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ezzel csak egy a probléma, a wikipedia nem hiteles forrás szempontjából....
Ezzel az a baj, hogy az idézett részeknek van forrásmegjelölése. Sokan megvetik a Wikipédiát, pedig már évek óta messze van (legalábbis az angol nyelvű Wiki) attól a szinttől, hogy csak úgy félre lehessen söpörni. Egy-egy szócikknél lehetnek ostobaságok, ám ettől még leírni a Wiki-t, mint forrást, eléggé fura dolog. Főleg, hogy haditechnika terén a szócikkek jó része tapasztalatom szerint igencsak korrekt.
Tény hogy a németek nyersanyaghiánnyal küzködtek és sok helyen nem csak az acélminőséggel volt a gond hanem a heggesztés minőségével is ami magyarázza a páncélszakadást illesztések közelében.
Te azt mondtad, hogy "Nem a páncélzat minőségével volt a gond". Én erre adtam ellenpéldákat, forrásmegjelöléssel. A Panther tornyát félresöpröd, hogy ISzU-152 találta el. A Pz.IV frontpáncélzatára mi a magyarázat akkor?
Én forrásmegjelöléseket hoztam, hogy miből gondolom azt, amit állítottam. Nem csak egy Wikipédiát hoztam fel, hanem több, különféle forrást, amelyek eléggé hitelesnek minősülő könyvekre támaszkodnak.
Ha meg akarsz cáfolni, légyszíves viszont is ezen a szinten tedd.