11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • R4ng3r
    Ezzel csak egy a probléma, a wikipedia nem hiteles forrás szempontjából.... sok helyen hibás és hiányos tévinformációkat raknak fel rá. Volt hogy én is olvastam akkora böszmeséget hogy a fejemet fogtam.A másik a kép,ezt a képet már láttam több oldalon is 3 különböző sztorival megspékelve..... Valószínűleg a leghitelesebb az hogy egy isu-152 találata miatt szakadt be az a torony,az meg ha eltalálta a tankot főleg oldalról akkor attól aztán szakadt az acél akármilyen minőségből volt. Tény hogy a németek nyersanyaghiánnyal küzködtek és sok helyen nem csak az acélminőséggel volt a gond hanem a heggesztés minőségével is ami magyarázza a páncélszakadást illesztések közelében.Az amcsiknál és oroszoknál is szakadt az a páncél ha a német ágyú megcsípte, a német tank sem volt messiás.