11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Darun
    Nekem az a fő problémám -és többek között ezért is nem játszok- mert meglövök KV-2-vel egy Pz IV-et és... az egy dolog hogy túléli, bár szeretném látni azt a Pz IV-et, ami túléli azt, hogy a kűzdőterében felrobban egy 152 milis gránát... De! Bármekkora sérülést is okoz a lövésem, két ember tuti túl fogja élni. A lövész meg a sofőr. Igy persze vissza tud lőni és egyetlen 75 milis lövedék megöli a kétszer akkora tankban lévő 6 fős személyzetet. (és igen, szoktam a legénységnél én is HP-ra gyúrni) De ha véletlenül még is túlélem a lövést, két ember tuti meghal. A lövész és a sofőr, igy se visszalőni, se elmenekülni nem tudok. Mondjuk nekem a kedvencem még mindig az, amikor a kisebb tankok úgy szedték ki a KV-1-em, hogy a lövedék lepattant a lövegpajzsról Természetesen a tank testére, ahol ugye a legvékonyabb a páncél, simán átütötte és megölte a teljes legénységet. Ezt csak azért, hogy mennyire van jelentősége annak, hogy mivel lősz. (és emlékszem, mikor egyszer T-50-el frontra egyhiteltem egy Kv-1-t. Mondjuk ez jó régen volt, és én legalább elmondhattam hogy beütöttem a fenéklemezt, de a többi!?)