War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te meg értsd meg, hogy miről írok. A lepattanós faszságot később rakták be, azelőtt nem volt olyan, hogy a lövedéked %-os arányban pattan (vagyis megkaptuk a random faktort amit sokan nem szerettek a wot-ban). Volt átütés, meg volt eff. pénclélzat, ha döntött péncélzatra lőttél alacsony pennel, akkor pattant, mert nem volt meg a szükséges átütés. A zöld markered valószínűleg még ugyan azt jelöli mint régen, vagyis hogy az adott lőszer, a páncélt a célzott ponton átüti, csak most már hozzá jön az, hogy van hozzá %-os esélyed hogy lepattanjon, ezt meg gondolom már nem veszik figyelembe a színjelölésnél.
Zegi Norbi HUN
El is hiszem, hogy régen jobb volt. Nekem, aki később jött kb olyan, mintha még mindig a WoT-al játszanék, csak nem HP sebzésrendszer van, hanem modulos :/
Mondjuk a Gaijin elég keményen cenzúráz fórumon, ahol hangot tudna adni a véleményének és tapasztalatának a játékos. Ha pozitívat ír, az rendben, de ha valami negatívat, már le is csap az admin, mert megsértetted ezt meg azt a pontot a szabályzatban. Ez viszont szánalmas.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.05. 09:25:38

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

PLaci
Ennyit a mai napról.... 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

AnuluWork
Áldom a sorsot, hogy a lényeget anno a random faszság előtt kihúztam! Ég és föld a játék a megjelenése óta. Sajna, nem jó irányba indult el a játék. 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Én csupán annyit tennék, hogy alapból kivenném a kreált squadot ABból. Csak RBben és SBben engedném.

AnuluWork
Értsétek meg, hiába van ABn marker, attól még az semmit sem jelent találat szempontjából, hogy most átüti vagy sem. Ha oda lövök, ahol tudom, hogy bemegy, kevesebb a lepattanóm, még ha az piros is.

ABt a pörgés miatt nyomják az emberek, nem pedig maga az AB miatt. Mennyi egy csata? 5-8 perc? Azalatt kapsz 5-10k rpt prémmel. Ezt megcsinálod 5x vagy 10x, és hopp, lett egy millád maniban és beugrott a tankba-repcsibe akár 50k rp.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.05. 09:06:34

Zegi Norbi HUN
Ennek én is örülnék, mindenki elégedett lenne. Aki gyorsabb fejlődést akar, megy AB-t, aki meg egy szuper tankos élményt, az meg RB-t meg SB-t. Ezek alapján minden módnak meglenne a sajátossága. Meg ha most így belegondolok, azért sírtak, mert könnyen kilövik őket és ettől felment a pumpa. Aha. Jelenleg meg az van, hogy ha úgy van, ki tud lőni több tankot is egymásután, érzi hogy rohadtul megy neki a játék, aztán jönnek a "nem robban be az a k*rva ammo a fenének sem, pedig már 2-3szor lőttem rá" esetek. Na ilyenkor már az ellenfélnek "megy rohadt jól", kikap egy lövésből lazán, te meg csak nézel. De nyilván ettől nem lesznek idegesek, á dehogy, kicsit sem 😊 Biztos azért tesznek fel ilyen videókat is, meg szitkozódnak benne mikor ilyen történik 😄

Szerintem is egyszerűbb és nyilván realisztikusabb ha úgy van, akkor kilőnek egy lövésből aztán ennyi. Szerencsére itt van még tank amivel vissza lehet menni. WoT-ban is az RNG-től másztam falra sokszor, mikor olyanja volt a játéknak, egy piros játékost nem tudtam kilőni, de neki aztán minden beütött. Ezért is volt szimpatikus a WT a szebb grafika meg élethűbb dolgok mellett. De hát sajnos erre nincsen igény.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.05. 09:06:26

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Azokat zavarta akik ab-t játszanak, mivel marker van, könnyű volt kilőni őket, a gyakori oneshot miatt ment a rinya, és mint látjuk azok vannak többségben. SB-RB meg amolyan megtűrt mostoha gyerek, pedig ez az a két játékmód ami többet nyújt mint a wot, de az meg nem éri meg nekik, hogy külön fejlesszenek, ab-t meg rb-t, többlet munka, egyszerűen starnak rá.
De ha már wot-os lista, a replay rendszert hozzák át, főleg a web-es felületet, bár ez már régóta álmom, de 100%-hogy az is marad. Rengeteget lehetett tanulni replayekből, tudtál keresni, tankra, nemzetre, eredményekre, pályára és a feltételeknek megfelelő csatákat dobta ki neked a kereső.
Tudtam hogy léteztek... 😄

Annak idején ezt is kiveséztük. Hogyha jól működne azzal se lenne baj.
Nem érdekes hogy a wt-ben minden mondat úgy kezdődik, hogyha jól működne? 😄
90%ban jobban pattanó HEATFS-t akarok 😄
vagy egyszerűen töröljék a játékból, persze sose fogják 😞
sok kis amatőr gyökér nem tudja használni az APHE-t meg APCR-t
Hát örülök hogy pont ezt sikerült áthozni. Remélem nincs más azon a listán, amit "érdemes" lenne átmenekíteni ide. 😄
Egyáltalán minek áthozni bármit is? Elhiszem hogy nincs saját ötletük, de van egy x fős játékos bázis. Ahogy itt többen is írják próbáltak már ötletet adni, javasoltak dolgokat, a hivatalos fórumon. Tehát el kellett hogy jusson a fejlesztőkhöz. Teljesen logikusnak tűnik ignorálni a játékosok véleményét, megnézni a konkurenciát. Ami egyébként más jellegű és onnan átemelni dolgokat mert az jó.
Vagy lehet hogy én erősen a kisebbséghez tartozom. A többség akik eltartják a gaijint, RNG-t akarnak. Hisztérikusan követelik a %-os lepattanókat, és teljes megelégedéssel nézik az olyan eseteket amiket Luciferkee szokott linkelni.
Azt sem értem hogy miért nem lehet megcsinálni hogy akkor legyen 1 árkád, hasonló a wothoz. Meg legyen 1 realistic vagy simulator vagy nevezzük aminek akarjuk. De akkor az RNG meg %-ok nélkül.
"Nagy ötlet" volt!!!<#mf2>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

AnuluWork
A wotból jött. .)

na jó én hagyom a fenébe ezt a mostani eventet... szép meg jó az a XF5F de már a negyedik csatánál teljesen máson járt az agyam a harcra meg oda se figyeltem :/ rohadt unalmas.

bocsi norbi <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.04. 20:09:16

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Lehet hogy easy win...de amúgy más nemzettel is lehet easy win- főleg ha az RNG nem ellened játszik. Ma úgytűnik ismét a rossz végére kerültem "annak" a testrészenek.
Első köröm a nácikokkal kiváló volt. RB csata: Panther A val kilőttem két T34-85-öt, majd miután egy ZSU-37!!! kilszedett a Messer G-2 vel manöverező légiharcban lenyomtam egy Yak-3P-t meg egy Yak-9T-t (Gondolom ezt rossz néven vehette a WG Isten, mert érezhető volt, hogy a játék eztán már ellenem dolgozik.)
A tipikus tünetek: Nem látod az ellen, mégha a szemedet szúrja is ki. MInden pattan azokról a helyekről amiket előtte számtalanszor belősz....persze csak ha sikerül eltaláni, és részeg az irányzó. Senkit nem tudsz oneshot-olni, de Te szinte kivétel nélkül one shot vagy.
Tegnap nem bírtak kilőni a Thunderbolt-ból Egy Tiger I H-val és egy T-34-85 D5T-vel hozott össze a sors...Ők ketten engem lőttelk. A Tigris szemből a T-34 a bal oldalamon volt kb 300-500 m-re...és én lőttem ki mindkettőt. Lelötték a lánctalpat, kilőtték a motort, csak 2 fő volt a tankban...mégis....Ma meg...vicc!!! Nem is erőltettem.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.03.04. 19:45:04

<#taps><#worship>

Ezért kell állandóan a statisztikákkal meg a Win-rate-vel foglalkozni. Én a HELLCAT-el mentem a legjobb köreimet. A WBuldogot imádom. A T-32 legfa@bb ever...a sima M26-tel meg soha nem felejem el az a 11 killes RB csatát, de azon kívül is jó.-)....Ok alacson br-ben nem a legjobbak...bár annak idején a roahdék Jumbo-k azért rendesen szivattak mikor Tiger I H-el meg Panter D-vel nyomultunk ellenük. A LOW tiert ki kell bekkelni.

Mi bajod az USA tankokkal? (is)<#dumcsi>

XDDD

Zegi Norbi HUN
Én is kinéztem magamnak ezt a repcsit, de nem tudom, szerencsét próbáljak-e 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
Közben rájöttem, hogy megvan ez a tank, szóval már mind1 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

T-32, M103, M60, M47, M46, Hellcat, Jumbok hogy csak a legjobbakat, legnépszerűbbeket említsem. Én még szeretem az M6ost és az E8ast is. A nagy frászt hulladékok.
a tank már megvan, a repülő nem lenne rossz de az előző eventet is elbaszták és kétszer is lenullázták a leaderboard-ot... nincs túl sok garancia rá hogy most minden jól fog működni.

menjél orosszal 😊 easy win 😄
Zegi Norbi HUN
Én feladtam 😄 4 vereség elég volt egymásután.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.04. 18:29:21

én majd kaja után vágok bele... talán.

pedig hulladék tankok szinte mind... legalábbis az oroszhoz képest

itt a példa, mostani 100 event
hellcat-tel alig tudtam ölni
míg enemynél vérpistike 45% WR-el IS-1-el sima 16 kill
Nem tudom mi a fenéért kell leszólni őket, sok jó amcsi tank van, én sokkal jobban bírom őket mint a német gépeket.
Zegi Norbi HUN
Ebben az új eventben hogy lehet befoglalni azt a nyomi bázist?

sokat ne várj tőle.... usa tank lesz 😄
Sherman0070
Az a Super Pershing nagyon várós nekem 😄
Ha már van Super Hellcatem ezt majd mellette fogom szerepeltetni 😄
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.03.04. 16:51:35

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
GECIII!!!!!!!!!
Van értelme visszatérnem 1.57-re 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Eladóm az accountomat. Német ág kivan fejlesztve Maus,Leopard 1, Jagtiger meg van véve. Jgdpz 4-5-nek nem láttam értelmét megvenni így azt húztam utoljára és abba kell 380.000 ez exp. Az usával csak 180 kill-t játszottam mert kellet a "Big Shot" felirat. Az orosz ágba belehúztam T-34ig. A briteknél meg kell venni a Shermant. Repülni csak némettel kezdtem el. Ott meg van az FW A-4. Többi alap. Érdeklődni privátban.
Na ez a játék realitása. Nem is használok HEAT-FSt. Tök fölösleges! Amióta egy MAUS megevett belőle 10-et, valahogy nem látom értelmét...
Persze hogy nincs róla fogalmuk, ha lenne akkor ezek mind nem történnének meg. Dunát lehet már rekeszteni az ilyenekkel. Amikor hiába lősz bele valakibe 4-et mégis ő nyer. Máskor meg bárhogyan lövöd meg, bárhol találod el mindenki 1 lövés. Már szinte szégyelled magad, de közbe azért élvezed is. Meg egyébként is tegnap fordított helyzet volt, kis elégtétel.
Na ezt a %-os lepattanót aki kitalálta azt kéne jól agyonverni.
Aki az instant kill ellen sir az meg húzzon el wotozni, vagy keressen valami nem háborús témájú játékot. Ha majd elengedte az anyukája szoknyáját majd rájön hogy így van értelme az egésznek!
Ha meg a Gaijin találta ki akkor meg tényleg van ott olyan aki erre elismerően bólogat? Hogy nézd már 4x lőtt ammo racket a kis hülye?
Én speciel sose kértem hogy ez ne insta kill legyen, mert kurvára unrealisztikus.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tegnap egy T10m két különböző ammo rackjét lőttem feketére HEAT-FS ammoval, persze nem halt meg, hanem megfordult és kilőtt faszba. Ezeknek kurvára gőze sincs arról, hogy ha IRL ilyen történik egy tankkal ott instant halál van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mentségükre legyen mondva, de az, hogy a lőszerrekesz ne robbanjon elsőre, a sok sírás miatt tulajdonképen a játékosok kérték (vagy ők találták ki, és ránk fogták, nálunk minden lehetséges).. A szerencsések akik az elején játszottak emlékeznek rá, hogy ha tudtad hol kell lőni, akkor egy T34 nem jelentett kihívást, ha átment a lövedék, akkor még a %-os lepattanók sem voltak, mivel csak eff. páncélzatot számoltak.
Hát arra várhatunk!
Eddig is hogy kapkodtak hogy rendbe rakják a dolgokat. Nem lesz itt normális damage modell sosem. Verték a mellüket a döntött páncéllal hogy micsoda jó dolog meg mennyivel realisztikusabb, aztán tessék. Látja mindenki milyen jól sikerült nekik. (T-34 például.)
Meg a feketére lőtt lőszer instant kill. Ja persze melyik alternatív valóságban? Vagy esetleg még van valami körülmény aminek teljesülnie kell? Ugyanolyan a lőszer sérülés mint előtte. Ugyanannyira esetleges az egész.
A normál pershing meg mehetne 6.3-ra
Nyilván az lenne a megoldás ha normálisan lemodelleznék a lőszerek működését. Legalább a spalling effectet betehetnék, az megdobná a keménymagos lőszerek és a HESH hatását.

Amilyen vadállat egy tank a T32, mindig is ott lett volna a helye. 😄
(Múltkor volt egy szimulátor event amin top tank volt. Egy random csapattársal összeálltunk két T32vel, és összesen 9 killel zártuk a meccset, El Alamein délnyugati homokdűne-tengerében.)
A kifejlesztési és modulkötségei alapján szerintem eredetileg T5-be szánták, csak eddig nem volt ami helyettesítse tier4ben.

McLarenpowa:
Ha egy csöpp eszük van a fejlesztőknek, akkor nem BR 6.7-re kerül a superpershing, tekintve hogy a normál Pershing is azon van, jóval kisebb ágyúátütéssel és vékonyabb páncélzattal. Az ésszerű BR 7.0 lenne, pont félúton a Pershing és a T32 között.
vagy marad ott ahol van és a Super Pershing lesz 6.7-es
És várhatóan a T32 így felcsúszik V. rangba.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Igen az angolok faszsága.
Csak azt nem szabad elfelejteni hogy erre sose voltak rákényszerítve! Használhatnak nyugodtan APDS-t meg HESH-t mivel a valóságban ha átütnek egy tankot akkor ennyi volt, az esetek elsöprő többségében. Egyedül a játéknak köszönhető hogy vicc a Britek lőszerezettsége! Az se véletlen hogy újabban megint az APFSDS a nyugat elsőszámú harckocsik elleni lőszere. Amiben nincs semmiféle robbanószer. Itt a játékban közel használhatatlan lenne. De a valóságban nem sok olyan beszámolót hallasz hogy az öböl háborúban az abrams-ek 5-6-7 lövéses kill assistokat értek el a T-72-k ellen...
Egyszerű a megoldás. Az APDS és APC lőszereknek olyan repeszhatást kell adni ami miszlikre aprít bent mindent. Tádáám... Meg van oldva! Maradunk a történelmi "hűségnél" és nem sérül a balance sem. Legyen közel egyenlő a romboló ereje mindegyik páncéltörőnek, csak a mechanizmus legyen eltérő ( ez megadhatná a különbségeket is). Nyugodtan lehetne ezzel játszani. Megfejelve azzal amit multkor itt valaki említett hogy ne lehessen javítani. Kész is a tuti rendszer.
Valamilyen szinten az angolok faszsága, mert ők nem használtak aphe lőszert.

kész csoda hogy nem lesz prémium...

Ezt olvastátok?
Lényeg:
"The heavy T26E4 Super Pershing (...) will take its place in the heavy US tank line at rank IV, right before T32."

A Super pershing fejleszthető jármű lesz, nem prémium! A T32 elé fog bekerülni a tech treebe.
A Cold War eventben (ami tegnap is volt) ajánlom is hogy a NATO erők legyenek a ruszkik ellen, a valóságban is így lett volna.
AIexx
<#nevetes1>