11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • tommiking
    Nem neked írtam Alex.hanem foxnak,nem is mondtam rólad véleményt,erre te lenéztél,igen én AMATŐR vagyok.
    Mivel eleve úgy vagyok ezzel a játékkal,hogy sajnos rengeteg a csaló.pont ahogy a többi online játékba,legyen az Travian vagy más...
    és akkor még a fejlesztő rásegít kitalált cumókkal,pont emiatt írtam amit írtam... az is3 eleve elavult volt amikor megjelent,az is2-t megtizedelték a németek,bár a szovjet "történelemírás" mást mutat.Az amcsi tankokról ne is beszéljünk mikor minimum 5-10 sherman kellett egy sima tigris kilövéséhez,nem véletlen volt "tigris betegsége" az amcsi harckocsizóknak.de te már másolod a statjaid,holott nem szóltam semmit a játék tudásodról..

Mellesleg amit fox írt az a bizonyos "győztes" csata,azok mi voltunk......
    Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.05.23. 12:36:38