War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps>..."Grautlálok"! Neked fizet valaki, hogy következetesen fikázd a Német tankokat?...amúgy?<#confused>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

<#phone>...na...kezdődik a picsogás megint.
1. Lesz diesel TIGER II-na és? Aki akarja - mert pusztán tetszik neki és van rá lóvéja - az megveszi, akinek meg nem kell - mert szerinte semmi értelme - az meg békénhagyja. Ugyanezt tudnám elmondani a Super Pershing-re is. Ha nem érdekel ne vedd meg. Én sem fogom megvenni mert nincs rá felesleges 5-6-7-8 ezer forintom. De ha lenne megvenném, pusztán azért mert nekem tetszik, ugyanúgy mint a Diesel Tigris II-t vagy ha esetleg betennék a LÖWE-t is.
2. Harcérték: Azon is megy a picsgás folyamat, hogy milyen játszatatlanok a német TIger II-k (húúú főleg a P<#ejnye1>), és minek még egy? Értelmetlen Német oldallal játszani???<#csodalk> Hozzá csapódik még a Panther II-is. Továbbra is azt üzenem, hogy tessék azokat a tankokat úgy használni, ahogy kell...és teljesen jól lehet velük játszani. Nekem csak a Porsche tornyos Tigris II-en van legénység, és teljesen jól megy vele a játék. Kilőnek belőle mert kilőnek - nincs kilőhetetlen tank a játékban - de azért 2-3 kill jut csatánként vele Sim-battle ban is. Persze ha az RNG közbeszól...tökmindegy.
3. T44-100. Kb ugyanolyan "jó" lesz mint a T34-100. Mikor bejött hemzsegett tőlük a csatatér, most meg egyre kevesebbet látok abból is. Lehet, hogy erősebb az ágyúja, de ettől lassabb lesz az újra töltése is., és a német 88-as még mindíg jobb ágyú, mint az orosz 100mm-s. Szerintem. Nyilván annak a vasnak is meglesz majd a gyengéje. Ha pedig az illető 1-st dob aznap és az RNG Istene elpártol tőle...ba@hatja a 100mm T44-t. Akkor egy Ostwint is kiszedi majd. Ugyanez vica-verza igaz bármelyik tankra egyébként is.
Ez az egész üzlet, legalábbis Gazsi részéről. Úgy látszik, a nagy többséget még mindíg ki lehet elégíteni ezekkel, és nem KELL tördni így a fontosabb dolgokkal, mint a fosadék sebzésmodell

nagyon ajánlom hogy gazsiék valami épkézláb eventet csinálnak a fw189-hez... ezt a repcsit mindenképpen megakarom szerezni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Pont ugyanannyi értelme van mint behozni a harmadik prémium Pershinget a másik kettő mellé, természetesen azt is 6.7-es BR-re, ugyanarra mint amin a kifejleszthető van, elvégre biztos se a sokkal hosszabb cső, se a rakéták nem tesznek hozzá a harcértékhez.

De láthatod itt a fórumon is, van kereslet ezekre at 1-3 példányban épült szarokra bőven. A T-44-100 ráadásul nem prémium hanem kifejleszthető lesz, szerinted mennyi értelme lesz majd németet játszani, miután azok tömegesen megjelennek majd T4 csatában? Persze én nemigen játszok németet, engem már nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.27. 23:20:59
Zegi Norbi HUN
Jó neked 😊 Én eddig a lépésig sosem tudok eljutni, mert még ha fel is húz maga a játék vagy a Gazsi hülyesége(amilyen idióták sokszor meg stb), annyira szeretem a tankokat, hogy ez eloltja bennem a tüzet egy időre. Aztán megint fellángol, de aztán megint kialszik egy időre 😄 Így voltam a WoT-al is, de azt a sokkal jobb WT miatt le tudtam végre törölni<#vigyor>
Viszont rátaláltam az egészséges útra, vagyis csak néha lépek be. Mikor event van vagy ha van valami jó szimulátor csata, akkor benézek aztán ennyi. Bár lehet az 1.57es tankokra rákockulok vagy a német repülőkre 😞 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.02.27. 22:11:16

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

PLS linket a hátteredhez! 😄
További jó játékot mindenkinek.Most érték el azt a szintet(fejlesztők),hogy nem érdemlik meg hogy az ember időt pazaroljon rájuk. Bye.

vagy ez 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.27. 16:58:10

AnuluWork
Ja nem, az a TB-3 volt.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ez benne van, nem? Anno meg lehetett nyerni.

DasIsFuck
Úgy harangozzák be mintha valami új értelmes tank jönne be, de csak egy szar kt, hogy abból is legyen prémiumba egy copy-paste fos a már bent lévő 3 mellett.
,Könnyebb így, mintha új modelt kellene csinálni.

Löwének is eljön majd az ideje, jók ezek, mert olyan tankok amiket megalkotásuk után le lehet szarni a büdös picsába, főleg mert prémiumba kell rakni, ahol a sok hülye barom úgyis megveszi, játékmenethez meg úgy általában a német oldalhoz vagy újszerűséghez szart sem ad hozzá, de jól el lehet adni.

Tehát ha összeszámoljuk így a jelenlegi 2(3) Tigris 2-höz amiből ugye az elsőnek kapásból semmi, de semmi értelme nincs,(ahogy a 3.-nak sem, de ezt hagyjuk) most jön egy prémium ugyan oda, valszeg majd a löwe is oda vagy feljebb fog jönni, hogy amennyire csak lehet életképtelen legyen.

Nyilván be lehet rakni különböző slotokra a tankot, de ez egy nevetséges indok copy-paste tankok behozatalára..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
célpont a brit,us,orosz géppuskáknak.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Azért az vicces, hogy velem meg olyan volt, hogy a sivatagi pályán (nem a tunézián, hanem a másikon) T34-85-el, leestem egy szakadékba, szemmel mérve, kb 40-50 métert zuhantam, de semmi baja nem lett, sőt még talpra is estem.

1-2 napra rá pedig nekimentem egy szalmakazalnak finlandon Leo1-el, meghalt a driver 😊
K-7 nehézbombázó - > confirmed. Orosz 1.0 BR. <#banplz>

0:22 ez már velem is megtörtént... csak közbe én is meghaltam a csapatárs után <#idiota>

Nézd a jó oldalát. Lehetne ez az i-re a pont! 😄
<#falbav>....perszeeeeeeeeeeeee....Most, hogy már szinte a legtöbb amcsi járgány a garázsban van...perszeeeeeeeee<#falbav>.."köszi" Gazsibá!!!

AnuluWork
OFF:
Azért ez klassz volt!

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.27. 09:08:21

Hát semmit nem tudok róla sajna. A tumblr csatornájukon volt fent vagy 4-5 kép. Még a nevét se írták oda. De szerintem tuti prémium lesz. Mivel alap pershing van a fában, ez meg azért több annál mint hogy kapott egy jobb lőszert. 😄
Na ez már Sp, vajon prém lesz? WOT-ban talán ezzel volt a legtöbb csatám, le volt butítva mivel prémium jármű volt, de nagyon szerettem.
ezt a mostani eventet is sikerült tökön szúrniuk... a nyolc tanktípus közül csak egyet fog számolni a listán az arhivementeknél, ami annyit jelent hogyha én megakarom szerezni mind a 2 képet és az összes doboznyitást akkor ballisztikus ívben szarnom kell a csapatra a küldetésre és úgy minden másra is, mert nekem csak azt az egy darab tanktípust szabad kilőnöm hogy kapjak is valamit.... <#gunyos1>

bardocz
Sima su-85 mennyire életképes gép? Érdemes megvenni?
Közkívánatra... 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Most is fel lehet tölteni egy hivatalos helyre...
live.warthunder.com

De amúgy lehetne egy központ helyre is felölteni, ami hivatalos és játékon belül is lehetne frissíteni, ha valakinek erre van igénye.
Persze ez munkával járna és tudjuk mi a hozzáállás Gazsiéknál.
-😊 Talán még meg is vannak az IP-címek. Ez még a Forgotten Battles időszakban volt. Nem használtam Hyperlobbit meg hasonlókat, csak olyan szervereken játszottam, amit az Ubi.com szerverkeresője adott be. Nem is voltak ekkora méretűek a skin-ek mint manapság az tény. Az is tény viszont, hogy be- illetve letöltötte a User Skineket, mert konkréten emlékszem egy srácra, aki mindíg egy FERRARI "skin"-be bújtatott BF-109-G6-al nyomúlt...és egy 30 perces etap után már az én repülőim között a G6-os messzernél ott volt a FERRARI-s skin. Meg én magam is gyártottam egy koromfekete skint a YAK-3-mra. A gép hasán a szárnyakon meg vörös betűkkel virított a nick-nevem. A gép farkán egy általam rajzolt, bescan-elt logo "éktelenkedett". Szerény véleményem szerint TÖKJÓLNÉZETTKI. Ezt pedig az a sráci is látta akivel annak idején együtt repkedtünk, sőt neki szintén a BF-109-ére csináltam meg ugyanezt a stílusú skint - ha már együtt nyomulunk nézzünk is ki "egyformán".
Lényeg a lényeg, hogy ez működött....akkor. Most már én is kizártnak tartom...pont a már fenntebb is említett porblémák miatt. ( Méret, játékosszám) A díjnyertes - és főleg autetntikus - skineket persze tényleg jó lenne, ha nagyobb számban lehetne látni...akár így ahogy most GOLD-ért is, mert van egy-kettő ami tényleg megérne 200 GOLD-ot.<#awink>

Elvileg rank 3-ba megy, szóval valszeg 5.7-6.0br lesz neki.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

<#eljen> szerintem ezt a panzer4/70(v) és a jagdpanter közé fogják berakni és fix hogy 6.7 lesz a szintje.

(már kinn is van a devblogon...)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.25. 18:32:48

Most nézem annyira már nem is titok 😊
Délután volt stream róla a WT twitch csatornáján, onnan lehetnek a képek, úgyhogy valszeg még ma jön a devblog. Egyébként a twitter oldalukon ki is hirdetik a streameket, úgyhogy ajánlott figyelni 😉

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Bár ha 6.0 fölé megy, akkor legalább azokat a rohadék T54 hordákat igazán kitakaríthatnák 7.3-ról.

Bízok benne hogy nem. De igazából oly mindegy, mert 5.7-en és 6.7-en is elviszi az első találat a nyomorultat.

ezt hol olvastad?

Tekintve, hogy a hosszú 88-as van rajta, gondolom basszák fel a vadászpárduccal együtt 6.7-re...
Végre, már vártam. A wot-ban nagyon jó volt, kíváncsi vagyok itt milyen lesz.

Jön a jó öreg Nashorn 1.57-ben.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Azért mert nácikat verni mindig jó érzés, 10 orosz orvosból 9 ezt ajánlja, Még ha azok csak vérszegény revansista nyugat németek is...

Mondjuk azt elmagyarázhatnák gaijdzsinék hogy T5 sim eventen miért van néggyel több játékos a német oldalon. Egyáltalán hidegháborús cuccban miért a németek ellen megyünk, miért nem a köcsög oroszokat ütjük?
Nekem is leesett az állam mikor kiderült hogy az Arcade/RB tunézia a map teljes méretének alig 40%-a. Remek köröket mentem rajta Fireflyal, több tigrist kiszedtem, mintha nem is egy hátrányos helyzetű tankal mennék. 😄
tegnap végre sikerült simben játszanom néhány kört a tunézia pálya nagyobb méretével, egy álom volt... nagy nyílt terep mellet volt kismillió egy búvóhely is, su85M-el hűjére lehet szívatni az ellenfelet 😄

Jó lenne még 1 olyan módosítás,ami szerintem nem nagy valami,hogy induláskor ne lehessen látni a ellen csapat spawn helyét,ne lenne ez a spawn kill dolog! Randomra berakná mind a két oldalt igazságosan a foglalható pontoktól,és go!
Esetleg annyit lehetne,ha valaki felfedezi az ellen bázisát akkor onnantól leadhatja a coordinátát róla!
Hát mondjuk a Vadásztigris 88-as változatának, még lenne is valós reláció, hiszen abból azért tényleg volt jó néhány példány
Hát ha a Maust beengedték, akkor bármit. Ott ment félre az egész.
Zegi Norbi HUN
Szerintem majd jön a Löwe is a jövőben valamikor 😛 Meg egy Jagdtiger 8.8-ra is látok esélyt, mint a WoT-ban.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.02.25. 09:50:10

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

AnuluWork

Az 5-6 megás skin eléggé az alja, minőségben meg méretben is. Ha csak pár olyan player lenne mint én aki 50-150mb közötti skineket használna, kb sose indulnának el a meccsek.

Hát nézd, én nem vagyok nagy user skin használó, de az ezzel foglalkozó oldalon láttam 5-8 megás skineket is.

Szóval ez úgy nézne ki a gyakorlatban, hogy betölt a pálya WT-ben, majd minden játékos kliense elkezdi leszedni az akár 31 többi meccsbeli játékos skinjét, akár többszáz megányit, és megvárjátok amíg szépen mindenki kliense végez a letöltéssel. Igen, istvánkáé is, aki a román határ mellől játszik fél megabites nettel. Ez úgy 5-15 perc lenne, aztán már indulhatna is a meccs. 😄

Ez nyilván nem működik a gyakorlatban.
Nem kifejezetten neked szántam, csak a tied volt az utolsó poszt a témában 😊
Kulcsos munkái nekem is tetszenek, az egyik festése benne is volt az egyik heti top festések között, de sajnos utána a haviba "végeredménybe" nem jutott már be. Ha jól tudom az ottaniak, vagy az ottani top 1-3 kerül a játékba, de erre nem veszek mérget hogy pont így van

😞