37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #30520 és az ámokfutás fojtatódik...
Raketenjagdpanzer 2, the Low Profile Slinger -
tommiking #30519 jahh vagy egyszerűen nem megy,igaz? ott voltál végig,megmagyaráztad azért vagyunk elöl mi BALTA-sok mert gyengébb játékosok vagyunk mint te..szomorú hogy belemagyarázol dolgokat.én nem a játékban élek,van hogy agyag galambot játszok,de nem is nézek le senkit.szóval nem biztos hogy le kellene nézni a másikat.ha annyira jó vagy mint ahogy itt előadod.miért nem mutattad meg? neked- lose-lose-lose-...
nekem 10ből 7 victory 3 defeat.....szal..igaz abban a 3 ban agyag galamb voltam,de legalább én elismerem....de te sajnos nem
Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.05.23. 18:09:32 -
foxbat88fx #30518 akkor lehet afk-ztam, neteztem közben
ha olyan szar a csata, hogy játszhatatlan akkor sokszor leteszem tálcára :D -
tommiking #30517 nem neked írtam Alex először,te beleszóltál.volt egy csata ahova fox alias Benja_Hun bejött.azzal indított noob team.előtte a büdös életbe nem játszottam sem vele,sem ellene,lehoztuk neki a csatát.itt most azt írta mit hozott le nekünk,hát azzal a 3 assistal semmit...ja bocs mertem neki egyszer írni hogy 10,5 tiger 2-sével pukkantsa már le az is3-t,de addigra döglött volt :S
Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.05.23. 17:20:32 -
tommiking #30516 Benja te semmit sem hoztál le,amit láttam az semmi volt.bocs. -

-
foxbat88fx #30514 jaja régen aláztunk mint a szar szakaszban 
szegény tomatoknak esélye nem volt ellenünk kb.
de most már nincs golden wager, szívás :( -
össze szoktunk állni szakaszba néha, még régebben, mert már nem tankozok, akkor meg is lett az aranyváger simán, még a 25-ös is... tommiking meg nekem címezte válaszát, szóval?! -
foxbat88fx #30512 melyik győztes csata?
melyiket hoztam már le megint nektek?
-
kissssss #30511 gazsi most azzal van elfoglalva hogy baszogassa a youtubosokat... -
Madi92 #30510 Szerintem nektek foxyval össze kéne állni. Írjatok a gazsinak, hogy csináljanak nektek egy külön 1vs1-et, és akkor nem fog titeket zavarni senki.
-
tommiking #30509 Nem neked írtam Alex.hanem foxnak,nem is mondtam rólad véleményt,erre te lenéztél,igen én AMATŐR vagyok.
Mivel eleve úgy vagyok ezzel a játékkal,hogy sajnos rengeteg a csaló.pont ahogy a többi online játékba,legyen az Travian vagy más...
és akkor még a fejlesztő rásegít kitalált cumókkal,pont emiatt írtam amit írtam... az is3 eleve elavult volt amikor megjelent,az is2-t megtizedelték a németek,bár a szovjet "történelemírás" mást mutat.Az amcsi tankokról ne is beszéljünk mikor minimum 5-10 sherman kellett egy sima tigris kilövéséhez,nem véletlen volt "tigris betegsége" az amcsi harckocsizóknak.de te már másolod a statjaid,holott nem szóltam semmit a játék tudásodról..
Mellesleg amit fox írt az a bizonyos "győztes" csata,azok mi voltunk......
Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.05.23. 12:36:38 -
vajakos21 #30508 Ha nem tetszik,hogy vannak gyengébb játékosok,akkor menj custom battlet.Csinálsz egy szobát és senki nem zavar.Szeretnek játszani és kész. -
ezt szerinted a szél hordta össze, igaz-e? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tommiking #30506 nem szoktak az első két percben kilőni,igaz saját szintet nagyon ritkán kapok,ha 6.7 Br a saját akkor minima is3 jön szembe,de volt t10M is.lenézni mindenkit nem kell..
Bár beállni ,elbújni a legerősebb tankokkal,mind1 ha nem lövök ki semmit,csak engem ki be lőjenek,...az a tudás ..igaz? :)
Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.05.23. 11:12:19 -
Köszi, ezt jó tudni, többet nem dőlök be neki :) -
csak szerettek játszani? megkérdezhetem, hogy HOGYAN szerettek játszani? az már nektek sikerélmény ha az első 2 percben kilőnnek titeket, de volt egy találatotok a fába? vagy az a siker ha 2 perc alatt kilősz 3 tankot? ez a nem mindegy! -
foxbat88fx #30503 pfff annyira nem értek ám a gépekhez
core i7 proci, asus rampage V alaplap, 32gb ram, 4 terra winyó, 512gb SSD, gtx980titanium 2db SLI-be kötve, full vízhűtés a gépben....
kicsit beteges ennyi pénzt rákölteni de hát ő tudja :D erre spórolt évek óta, én ennyi pénzből bejártam volna Európát kétszer
ja meg vett hozzá valami baszott nagy ívelt 4K-s monitort még 350e-ért
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.05.23. 09:29:12 -
tommiking #30502 hát a te stílusod se volt akármilyen Benja...kapásból noob teammel indítottál.pedig megnyertük a csatát...lehet nem vagyunk profik,csak szeretünk játszani.sőt én pl nem reálozok és nem szimulátorozok,és a véleményem is megvan a játékról...lásd csodálatos kilőhetetlen orosz ócskavasak,vagy amcsi öngyújtók..mégsem nézek le senkit,..pl játszottam már Leon ellen,vele nem volt soha gondom,igazából pumással sem... -
Replay
Megpróbálom föllőni a Youtube -ra, de az utóbbi évben folyamatosan elbassza a yt a videó minőségét, emiatt nem töltöttem fel videót. -
kissssss #30500 az igen, hol lőtted meg? -
Számtech boltban dolgozom, simán el tudom képzelni, hogy mit rakott bele ennyiért. :D
Csak a procira el lehet a 1/3 -át költeni.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.05.23. 00:25:26 -
ROFLCOPTER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
robi3 #30497 mesélj már arról a gépről, mit rakott bele? -
ikarus44 #30496 1.1 milláért?! Milyen gép az? A NASA által használt? -
kissssss #30495
omg...
-
foxbat88fx #30494 itt is egy dologról szól a dolog: pénz....
vagy veszel jó gépet vagy szopsz :)
haverom most vett 1.1millió forintért gépet :D -
Madi92 #30493 Vagy inkább szép summát kapnak, ha az éppen új kártyákhoz lövik be a szintet. Mert pl egy Witcher 3 esetében megértem, hogy kevés a R9 270x még lowon is a 60hoz. Aki kipróbálta a játékot, az érteni fogja. De mikor egy Xcom 2 med körüli beállításoknál ingadozik 35-60, hagyjuk egymást... :D Még mikor a Gta V-öt próbálgattam, ott is ki tudtam hozni a gépből elfogadható beállítások mellett fix 60-at. ( Mondjuk kellett hozzá pár pöccs.. szóval ja) És még tudnám sorolni. -
foxbat88fx #30492 igen PAFOS-al is találkozok néha... akkor már temetem is a csatát :D
meg a COBET-nél is temetem a csatát..... erre győztünk :D vicc kategória :D szerintem semmit nem adott be nekik, a 40%-os tomatok meg halomra lőtték őket :D (na jó 2-t én is kiszedtem) -
régen a GOF volt akikből elég volt 3 hogy lehozzák.. na meg a PAFOS, abból 2 is lehozta.. keményen nyomták.. -
bgabor911 #30490 Kedvencem ilyen szempontból a Company of Heroes 2. Ugye felülnézetes RTS játék, nem rossz darab, de komolyabb gépigénye van mint bármilyen más címnek amivel játszani szoktam, beleértve az FTP MMO-kat és a total warokat is.
Ssoem értettem mire fel ez a gépigény. Persze szép meg minden, de hogy lehet egy stratégiai játéknak durvább gépigénye mint egy FPS-nek. Még a wargame red dragon is jóval kisebb gépigényt kíván meg, pedig ott vannak 10vs10 fős csaták is többezer lentlévő egységgel.
Egyszerűen bizonyos fejlesztőgárdák nem hajlandóak optimalizálni. -
foxbat88fx #30489 ez a játék totál hülye :)))))
játszok... lose lose lose lose egymás után vagy 10 lose
erre berak ellenem 4 COBET-est.... és tök simán megnyerjük...
erre is csak a WT képes :D -
Az a konfig 150k. 50 alá nem esett... war thunder sem volt 50 alatt, a wot viszont feltekerve simán beesett 60-ról 30-ra.
Most már nincs meg a vga, de így is simán játszható mind a három játék /wot fut a legszarabbul/.
Sajna a 960-al én is megszoktam a tutit, amíg nem szerzek valamit csak azzal játszom aminek elég az apu 7760D-je. Wot pl lowon ugyanúgy viselkedik mint a 960-al maxon, elfutkároz 60 fps-el aztán gondol egyet és bezuhan 30-ra, ezzel szemben a wt és az aw is tartja magát stabilan 40 fölött, igaz már nem csutkára feltekerve.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.22. 00:02:46 -
kissssss #30487 még a 25fps is el tudnám fogadni ha nem instant ugrálna fel le ahogy épp kedve van... 60fps-röl 20-ra le aztán megint fel.
szerencsére nekem nincsenek ilyen "60fps vagy semmit" különcségeim :DD volt épp elég időm türelmet tanulni és elfogadni a low fps-t az előző gépemen
-
Madi92 #30486 Az a baj ezzel, hogy van aki szerint a 25 fps még játszható kategória van aki szerint 60 fps alatt halál van. Ez utóbbi csoportba tartozom én is, annak ellenére, hogy nincs erős gépem. (Kicsivel gyengébb mint a tiéd, mondjuk nálad az amd proci nem volt a legjobb választás szerintem)
Kétszázezer nem sok egy játékos gépre, ha megnézed, hogy ha valaki 60fpsel akar játszani full grafikán akkor 980Ti alatt nem is kell nézelődni, ami 150k is lehet. (970 már sok játéknál kevés a maxhoz)
Szóval nálam úgy néz ki a dolog, a 60 fps mizériám miatt, hogy addig játszok a beállításokkal míg nem lesz meg fix 60, ha ezt low grafikán sem tudom elérni, akkor várok míg lesz cash jobb VGA-ra. (Witcher 3 sajnos ilyen)
De ilyen a játékipar, sok olyan játék van, aminek a grafikája nem követelne meg jobb vga-t, de mégis úgy vannak belőve, hogy ujjat kelljen venni, ha a grafikát is élvezni akarja az ember. Ott az Xcom2, nem csúnya, de olyan gépigénye van, hogy combosabb kártyákat is megfektetett az elején, pedig a látványvilága szerintem nem igényelne ekkora erőforrást. -
kissssss #30485 na direkt kipróbáltam most hogyan megy full beállításokon, sajnos még mindig szeret 25fps alá esni elég gyakran... főleg akkor ha sokan vannak egy kupacban és néhány pályával is gondjai vannak a játéknak pl: Narrows, lost island.
én elhiszem hogy neked jól megy :) de nem mindenkinek van olyan konfigja mint neked, nem azért vesz az ember 200ezer+ HUF-ért gépet hogy diavetítést nézzen :)
(radeon r9 280x 3BG) -
4 magos amd, 8 giga ram és 960oc 4gb bőven elég volt neki.... ebből is látszik hogy totál rendben van a játék :)
mi az a r9/200 ? -
kissssss #30483 6 magos amd proci radeon r9/200 és 8gb memória mellet ne legyen már diavetítés ha felrakom ultrára...
ebből is látszik hogy van még mit kalapálni az AW-n. -
_LeonS_ #30482 Ha ez örömet szerezne neked.. bocs de nem ;)
-
Stefan99 #30481 Ne foglalkozz vele, ilyen a "stílusa" szegénynek. A többség tényleg nem ilyen.