War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
1. Lesz diesel TIGER II-na és? Aki akarja - mert pusztán tetszik neki és van rá lóvéja - az megveszi, akinek meg nem kell - mert szerinte semmi értelme - az meg békénhagyja. Ugyanezt tudnám elmondani a Super Pershing-re is. Ha nem érdekel ne vedd meg. Én sem fogom megvenni mert nincs rá felesleges 5-6-7-8 ezer forintom. De ha lenne megvenném, pusztán azért mert nekem tetszik, ugyanúgy mint a Diesel Tigris II-t vagy ha esetleg betennék a LÖWE-t is.
2. Harcérték: Azon is megy a picsgás folyamat, hogy milyen játszatatlanok a német TIger II-k (húúú főleg a P<#ejnye1>#ejnye1>), és minek még egy? Értelmetlen Német oldallal játszani???<#csodalk>#csodalk> Hozzá csapódik még a Panther II-is. Továbbra is azt üzenem, hogy tessék azokat a tankokat úgy használni, ahogy kell...és teljesen jól lehet velük játszani. Nekem csak a Porsche tornyos Tigris II-en van legénység, és teljesen jól megy vele a játék. Kilőnek belőle mert kilőnek - nincs kilőhetetlen tank a játékban - de azért 2-3 kill jut csatánként vele Sim-battle ban is. Persze ha az RNG közbeszól...tökmindegy.
3. T44-100. Kb ugyanolyan "jó" lesz mint a T34-100. Mikor bejött hemzsegett tőlük a csatatér, most meg egyre kevesebbet látok abból is. Lehet, hogy erősebb az ágyúja, de ettől lassabb lesz az újra töltése is., és a német 88-as még mindíg jobb ágyú, mint az orosz 100mm-s. Szerintem. Nyilván annak a vasnak is meglesz majd a gyengéje. Ha pedig az illető 1-st dob aznap és az RNG Istene elpártol tőle...ba@hatja a 100mm T44-t. Akkor egy Ostwint is kiszedi majd. Ugyanez vica-verza igaz bármelyik tankra egyébként is.
Ez az egész üzlet, legalábbis Gazsi részéről. Úgy látszik, a nagy többséget még mindíg ki lehet elégíteni ezekkel, és nem KELL tördni így a fontosabb dolgokkal, mint a fosadék sebzésmodell
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
De láthatod itt a fórumon is, van kereslet ezekre at 1-3 példányban épült szarokra bőven. A T-44-100 ráadásul nem prémium hanem kifejleszthető lesz, szerinted mennyi értelme lesz majd németet játszani, miután azok tömegesen megjelennek majd T4 csatában? Persze én nemigen játszok németet, engem már nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.27. 23:20:59
Viszont rátaláltam az egészséges útra, vagyis csak néha lépek be. Mikor event van vagy ha van valami jó szimulátor csata, akkor benézek aztán ennyi. Bár lehet az 1.57es tankokra rákockulok vagy a német repülőkre 😞 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.02.27. 22:11:16
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.27. 16:58:10
,Könnyebb így, mintha új modelt kellene csinálni.
Löwének is eljön majd az ideje, jók ezek, mert olyan tankok amiket megalkotásuk után le lehet szarni a büdös picsába, főleg mert prémiumba kell rakni, ahol a sok hülye barom úgyis megveszi, játékmenethez meg úgy általában a német oldalhoz vagy újszerűséghez szart sem ad hozzá, de jól el lehet adni.
Tehát ha összeszámoljuk így a jelenlegi 2(3) Tigris 2-höz amiből ugye az elsőnek kapásból semmi, de semmi értelme nincs,(ahogy a 3.-nak sem, de ezt hagyjuk) most jön egy prémium ugyan oda, valszeg majd a löwe is oda vagy feljebb fog jönni, hogy amennyire csak lehet életképtelen legyen.
Nyilván be lehet rakni különböző slotokra a tankot, de ez egy nevetséges indok copy-paste tankok behozatalára..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
1-2 napra rá pedig nekimentem egy szalmakazalnak finlandon Leo1-el, meghalt a driver 😊
0:22 ez már velem is megtörtént... csak közbe én is meghaltam a csapatárs után <#idiota>#idiota>
Azért ez klassz volt!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.27. 09:08:21
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
live.warthunder.com
Persze ez munkával járna és tudjuk mi a hozzáállás Gazsiéknál.
Lényeg a lényeg, hogy ez működött....akkor. Most már én is kizártnak tartom...pont a már fenntebb is említett porblémák miatt. ( Méret, játékosszám) A díjnyertes - és főleg autetntikus - skineket persze tényleg jó lenne, ha nagyobb számban lehetne látni...akár így ahogy most GOLD-ért is, mert van egy-kettő ami tényleg megérne 200 GOLD-ot.<#awink>#awink>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(már kinn is van a devblogon...)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.25. 18:32:48
Délután volt stream róla a WT twitch csatornáján, onnan lehetnek a képek, úgyhogy valszeg még ma jön a devblog. Egyébként a twitter oldalukon ki is hirdetik a streameket, úgyhogy ajánlott figyelni 😉
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Esetleg annyit lehetne,ha valaki felfedezi az ellen bázisát akkor onnantól leadhatja a coordinátát róla!
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.02.25. 09:50:10
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szóval ez úgy nézne ki a gyakorlatban, hogy betölt a pálya WT-ben, majd minden játékos kliense elkezdi leszedni az akár 31 többi meccsbeli játékos skinjét, akár többszáz megányit, és megvárjátok amíg szépen mindenki kliense végez a letöltéssel. Igen, istvánkáé is, aki a román határ mellől játszik fél megabites nettel. Ez úgy 5-15 perc lenne, aztán már indulhatna is a meccs. 😄
Ez nyilván nem működik a gyakorlatban.
Kulcsos munkái nekem is tetszenek, az egyik festése benne is volt az egyik heti top festések között, de sajnos utána a haviba "végeredménybe" nem jutott már be. Ha jól tudom az ottaniak, vagy az ottani top 1-3 kerül a játékba, de erre nem veszek mérget hogy pont így van