11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Madi92
    Az a baj ezzel, hogy van aki szerint a 25 fps még játszható kategória van aki szerint 60 fps alatt halál van. Ez utóbbi csoportba tartozom én is, annak ellenére, hogy nincs erős gépem. (Kicsivel gyengébb mint a tiéd, mondjuk nálad az amd proci nem volt a legjobb választás szerintem)
    Kétszázezer nem sok egy játékos gépre, ha megnézed, hogy ha valaki 60fpsel akar játszani full grafikán akkor 980Ti alatt nem is kell nézelődni, ami 150k is lehet. (970 már sok játéknál kevés a maxhoz)
    Szóval nálam úgy néz ki a dolog, a 60 fps mizériám miatt, hogy addig játszok a beállításokkal míg nem lesz meg fix 60, ha ezt low grafikán sem tudom elérni, akkor várok míg lesz cash jobb VGA-ra. (Witcher 3 sajnos ilyen)

De ilyen a játékipar, sok olyan játék van, aminek a grafikája nem követelne meg jobb vga-t, de mégis úgy vannak belőve, hogy ujjat kelljen venni, ha a grafikát is élvezni akarja az ember. Ott az Xcom2, nem csúnya, de olyan gépigénye van, hogy combosabb kártyákat is megfektetett az elején, pedig a látványvilága szerintem nem igényelne ekkora erőforrást.