Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
_LeonS_ #30479 Sziasztok! Üdvözlök mindenkit! Hallottam sg-n megjelent isten és ítéletet mondott felettem... A cikk szerzője szerintem egy kissé eltúlozza az esetet de mindenki döntse el belátása szerint az én szavam volna a másikéval szemben. Számomra csak azért bántó a komment, mert nem értem mivel szolgáltam rá (talán ő volt azaz 1 kill...) Részemről ha látok valakit akinek nem megy nem hordom le a sárga földig nem érdekes, hogy más nemzetbeli vagy épp magyar de főképp ha MAGYAR. Szerintem inkább tanáccsal kell ellátni az illetőt, felhívni a figyelmét mit hol ront el. De nem vagyunk egyformák másokat épp az éltet kit, hogy tud lejáratni, rágalmazni, becsmérelni. Szerintem az olyanok vannak kevesebben a kis hazánkban épp ezért próbálnak hangosabbak lenni. Olvasom és hallom mennyivel kevesebben játszanak WT-t nem biztos, hogy a Gaijin hibája...
Mindenkinek további jó játékot kívánok!
LeonS