War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.02.24. 19:18:50
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Itt pont erről a skinesről van szó.A valós skineket viszont jobban be kéne engedni.Pl: Kulcsos nagyon jó skineket csinált magyar festéssel.Ezeket valóban használták,de ha leszedem csak én látom.GE se vehető ahogy pár játékos skinje igen.Azok ugye láthatóak,és persze nem fantasy skinek.
Sea Venom FAW.20: Two-seated Jet-Fighter
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A mennyiségen kívűl meg ott van a minőség is. Én például nem vagyok kíváncsi mások mangás, sportkocsis meg paintben készített skinjeire. Csak meg kell nézni miket raknak fel a live.warthunder.com-ra.
gajjobnak ez az egyik fétise hogy minél hamarabb tudjon mindenki játszani, ha most nekiállna a szerver mindenkinek feltölteni mondjuk 10 embernek az egyedi festését akkor nagyon megnőne a töltési idő, néhány tartalék repülőhöz készítetek skineket amiket meg is lehet venni de ezzel ki is fulladt az egyedi festések tárháza... pedig ez lenne az egyetlen járható út szerintem.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.02.24. 17:21:46
Il-2-ben se volt elterjedt, nem véletlenül...
Kíváncsi lennék ez Gazsi miért nem tudja megoldani..?.(költői kérdés volt)<#kuss>#kuss>
Érdekel valakit egy kitűnő állapotú - de használt - Saitek X52-s Joystik??? Saját tulajdonom, de nincs rá szükségem...csak áll a szekrényben.
Privát üzenetben - [email protected] - megbeszélhetjük a részleteket!!!
Annó a jetkorszak előtt ezek civil változatával zajlott a transzatlanti személyszállítás, olyanok voltak belül mint ma egy luxus óceánjáró. Az utazás bennük stílusos és kényelmes volt. Sajnos a jet utasszállítók gazdaságosságukkal kinyírták őket.

A Panthert én még mindig az egyik legjobb német tanknak tartom. Nagyon ritkán ülök német tankba, akkor a Panther A-val szimezek(ugye 2x respawn, ami nagyon hasznos). Tigrisek meg a kartonpapír pz4-esek nem jönnek be.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.23. 18:15:26
Az RNG ma nem a te oldaladon állt ezek szerint. a WT már csak ilyen...
Vagy arra gondolsz hogy megállásnál még bólint 2-t a tank? Az mindegyiknél van, csak más mértékű.
ez a conway meg úgy néz ki mintha két szék közé ült volna, van egy nagy ágyúja de túl lassú(35km/h) és túl nagy ahhoz hogy elmeneküljön a forró helyzetből.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.23. 15:38:29
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.23. 15:04:51
(+ összesen csak 4 fős lesz a legénység... óóó az újratöltési idő<#bdead>#bdead>)
Tök jó hogy páncélvadász meg minden, csak ahol én ülök onnan ez a nagy ormótlan torony inkább hátránynak látszik mint előnynek...
már régóta nyilvánvaló hogy gaijin nem csak rosszul áll hozzá a balancehoz de még túl is vállalták magukat...
1. EC mod,
2. ww mod,
3. hajókat is ígérgetek, és ráadásként gyártani az extra tartalmat a tankokhoz/repülőkhöz is minden updatekor.
4. Crossout játékuk amit szintén csinálnak.
5. itt van a Star Conflict mmo játékuk is amihez szintén kell extra tartalmat csinálniuk.
mindezt 150-200 emberre...
Egyébként meg ne legyél benne olyan biztos hogy marad a mostani BR rendszer, nem rég volt hogy előjöttek a QMM rendszerrel, és levitték a max BR-t 7.7-re. Abból most visszatáncoltak, de csak a t10m ment BR 8-ra, az IS3 ,meg az egyik t54 7.3-ra. A QMM meg vagy ment a levesbe vagy nagyon bugosan működik, mert láttam már full 6.7 német vs t54 horda felállást.
Gyakorlatilag most rosszabb a helyzet mint ahonnan kiindultunk a QMM előtt.
Nem önmagában a hidegháborús vasakkal van a baj nyilván, de Gaijin nem képes normálisan kezelni az egészet, ezt mind tudjuk. Ezért tartok minden egyes új hidegháborús cucctól.
Pláne hogy a tankok, amiről beszélünk (T-62,M60A1 és a Leopard 1A1) értelemszerűen max BR értéket kapnak, így nem zavarják majd a Pantheredet.
Az új BR változtatásokkal pedig már megint ott tartunk, hogy 6.7 német tankok mennek a t54 és társai ellen. Nem tudom mi a t54 korban illő párja, de az biztos hogy nem a panther meg a tiger...
És a t54 még mindig sokkal életképesebb a leo ellen, mint a panther a t54 ellen. Ráadásul ott van még a szovjeteknek a zsu, amit nyugodtan használhatnak tankvadászként is.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2016.02.22. 15:30:20
T29 és T30 lesz, E8 Sharman pedig az amcsik bekerülése óta van már a játékban, ingame M4A3(76)W a neve, de a leírásában ott van hogy ő az E8.
Szerintem kell a hidegháborús tartalom, ebből lehetne értelmes körítéssel igazi end game contentet csinálni, olyasmit mint a WoT területharcai. A Leopard1, mint 1965ben rendszerbe állt tank berakásával ebbe az irányba indultak el.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.22. 12:52:03
Vagy az angolokhoz vmit.
Engem meg kb 3 hetente kilő egy csapattárs. Multkor egy nap alatt 2x is. Mondjuk az egyik az volt hogy rám kérte az artyt a gyerek. A másik meg lerakott a firefly-al egy avanger elé a spawn körbe, és nem tudott megállni, ezért inkább kilőtt.
gaijined <#banplz>#banplz>
van itt valaki aki felelátkozott erre a make war not love eventre? kapott valaki valamit?
Kipörgetek egy 300%-os RP boostert (szökőévente egyszer), belépek, első 5 másodpercben egy M103 lelő, utána beír valamit oroszul. Ennyi volt, még annyi pontom se maradt, hogy légvédelmit bevigyek.
De ő maradt még a játékban, semmi kick vagy ilyesmi. EU szerver, nemtudom, hogy ezek a retardáltak mit keresnek itt.
Utána meg még engem büntet a rendszer a 7 perc 30 másodperces crew lockjával....