Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #30467 off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vhogy kár hogy mindenre ez a válasz.. hogy ők sem rosszabbak mint az előző... az a szomorú, hogy én JOBBAT szeretnék. Kb olyan szinten van ez az érvelés mint az oviban, amikor leszúrják pistikét hogy belepisált a homokba, ő meg azzal védekezik hogy de előtte a józsika is belepisált. És amikor megengedett hogy az ország vezetői ennyivel reagálnak le egy hozzájuk intézett kérdéset mint pl tegnap - hogy miért használ el egyetlen miniszter évi 5 millió értékű üzemanyagot a személyautójába aki cirka 20 km-re lakik a munkahelyétől... Erre mi a válasz? hogydehát az előző kormányban is volt valaki aki...
Miért nem lehet megmutatni a nyilvántartást, hogy tessék, ennyit meg ennyit utaztam, innen oda stb... és akkor azt érezné az ember hogy megpróbálnak tisztán játszani... de igy.. hogy mindig csak a zelmútnyócév.... ilyen alapon lehetne azt is mondani, hogy azért kell korona Viktorunk fejére mert mátyáson is volt (ő is előző "kormány")
Na mindegy, sztem is menjünk privátba, mert érdekel hogy egy internehasználó - s emiatt nem csak az M1 hiradóból tájékozott - ember hogy tudja ezeket lenyelni....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.05.21. 11:17:09