11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Nazarov77
    Milyen szinten? Én csak közöltem a tényeket, hogy a WT elsősorban csak sorozatgyárott tankokat fog berakni ( tisztelet a kivételnek ami balance miatt szükséges ) és ha JT volt használva stb akkor benne lesz a játékban mint azt a prelimitary tech tree is mutatja még ha nem is lenne párja.

Ezért is hoztam fel az USA treet is, mert ők ugye más doktrínát alkalmaztak és egyáltalán nem is volt heavy tankjuk rendszeresítve max csak 1db lehetne a Pershing mert ugye először heavynek volt titulálva propaganda célból de az se heavy igazából. USA egyáltalán nem tudna párt találni az orosz német heavykhez mert nincs de nem is kell mert ez nem wot.

"Ahogy azzal is tisztában vagyunk, hogy a németek 1945 után majdnem két évtizedig nem gyártottak harckocsit... "
    Ez tiszta, ezért nincs Német, Japán 20as szintű gép. Berakhatnák a Ho 229et vagy a blueprint me 262 HG IIIt de nem tették.