Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na mármost, pusztán a tényekre alapozva, a magyar játékosok 99% -a ótvar balfasz.. DE! azért még megmondják a tutit, azt is hogy ki a jó játékos, meg hogy ne pofázzak mert orosszal játszok és ahhoz nem kell skill! OKÉ!!! erre most mondhatnám hogy a kurva anyádat, de minek? ez az ember az életben is ilyen! meg amikor rb -ben mentem ellenem volt egy WTHU Ironsky ő me163-al én mig17 -el, 1 lövéssel kilőttem, erre beírja: ,,mig17 el nem volt nehéz,, másik helyzet: mbsz -es tagokat kibombázom, 1-et vagy 2-őt, beírják: ,,legközelebb tankkal gyere (és valami káromkodás, nem emlékszem),, EZ MÉGIS MILYEN EMBERRE UTALHAT SZERINTETEK??? a végére pedig egy történet + kép: mig17 -el árkád csata az ellenfélnél kvcsa játékos Meteorral(Britekkel) 3x lőttem ki... erre: (az ilyenekre már nincs jelző..)