War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
röhej hogy mit meg nem engednek ezek maguknak.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
kétlem, hogy meghatná ezeket a kis kollekciód :)
először mindenki azt gondolja hogy úgy kell játszani vele mint egy hellcatal de ez közel se igaz, hellcatal ellentétben a pt76-nak nincs kezdetben robbanómagvas löszere, nem gyorsul olyan jól mint a hellcat, lassan tolat és egy helyben is lassan fordul, szóval igen csak meg kell gondolni hogy merre mész és mit csinálsz, de szerintem ha majd sikerül fullosan kifejlesztenem és a legénységet is tovább fejlesztem akkor már lesz olyan aljas tank mint a hellcat.
Kár hogy nem lehet kikapcsolni bizonyos pályákat, hogy oda ne rakjon be sose :D
<#ejnye1>#ejnye1> ne igyál előre a medve bőrére....
snow valley
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2016.02.21. 14:07:40
nem köszönöm<#gunyos1>#gunyos1> nekem elég volt régen az 1000kill egy hét alatt doboznyitogatós baromságuk(akkor is copypaste volt), még egyszer nem etetnek meg ezzel a szarral. <#levele>#levele>
inkább megyek simezni, megint van pt-76<#eplus2>#eplus2>
vicc ez az event mennyi analfabéta gyökér játszik az E-100-ért
7 csata alatt 26 kill, ez sztem mindent elmond a felhozatalról, pláne amikor a csapattársaim 1 halál után kilépnek....
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
nem veszik észre a fejlesztők, hogy a játékosok 90%-a kb. agyhalott faszokból áll és képtelenek felfogni a játék értelmét :D
itt is lehet 2szer spawn-olni, de a játékosok 75-80%-a lelép 1 halál után...... értelmes lépés megint a fejlesztőktől... grt
1-et kaptam össz vissz :D
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Innen lőtt át, én nem látok át semmin, ő két precíz lövéssel elintézett.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.02.20. 23:25:44
(sim csata volt)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.20. 22:57:34
nyertem jegyet erre a teutronikfaszomra 5 csatára
4-et nyertem és most kellene fizetnem 199 aranyat h nyerjek még 1-et és nyithassak egy dobozt -.-"
azért ebből is jól megszedi magát a gaijin...
kibaszott hülyegyerek vérpistike tele van pénzel, csak egy prém tankot kell vennie meg sorban a jegyeket és játszhat itt, hogy elkúrhassa más játékát
5 csata alatt csak 3szor találkoztam olyan játékossal aki 1 db tankot hozott be, a prém pz4-et.... hogy a kurva anyjukat ezeknek a gyökereknek :D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.02.20. 21:24:04

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Utoljára szerkesztette: he1nekem, 2016.02.20. 10:41:43
(isu152 még nincs repairkit se tűzoltó készülék... kétszer is meg kell gondolnom hogy mit lépek)
Vagy pedig egy végtelenített event ahol meghatározott számú játékos lehet a szemben álló feleknél, aztán ha valakit kilőnek akkor jöhetne be egy várakozó. Akit kilőttek az meg mehetne várakozni. A presetből pedig az erősebb harckocsi akkor lenne elérhető ha van még hely neki. Kipróbálnék egy ilyet egyébként, de kiváncsi vagyok hogy a gaijintől lehet-e számítani valami emészthető megoldásra? Mert arra azért nem tennék nagyobb összeget...