37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    T29?totál azt hittem, hogy T34.... bár az ágyú rohadtul nem stimmelt
    csak akkor miért nem tették fel két oldalra a keresőt a toronyra? :)

T30-ra nagyon kiváncsi leszek.... betehetnék T95 után 7.7-be
  • fighter_hu
    igen t29 (prém tank, 6,7 br ha jól halottam bundle-be lesz )
    elvileg még lesz live de nem vágom :/
  • foxbat88fx
    T34 105mm-essel? ehhh
    inkább lenne 7.3 de 120-assal
  • kissssss
    és már vége is...
    (jól láttam t-29?)
  • fighter_hu
    1,59-es wt stream ha érdekel valakit https://www.twitch.tv/warthunder
  • Nohab
    Ha jól tudom szinte bárki, aki [PUMA]-s akar lenni. Teljesen más a felfogása és az elve a két csapatnak.
  • vajakos21
    Ez egy másik játék.Ez nem úgy megy ,hogy 1992 ben a Pacmanben lefoglaltam egy nicket aztán soha sehol senki nem használhatja.:-) Más kérdés,ha egy ilyet nevet választanak a klánnak,akkor azért odafigyel hogy viselkedik.
    Az meg ,hogy a magyarok szarok,nem tom miből szűritek le.Ott van pl. a 13 vsz Pordyék .Nagyon jók.
    Kill lopás vagy mi.Simen ez úgy működik ( mondhatni iratlan szabály) ami láthatóan krittelt,ég ,megy le azt más nem támadja. Persze egy két kivétel van de nagyon ritka.Orosznál alap,hogy a földig lövöm,mert eloltják a tüzet és minden gond nélkül úgy megy vele mintha akkot szállt volna fel.
    Több témahoz is írtam,mindenki oda értse ahiva való,és annak szól aki magára veszi.
  • Fura Alak
    Hmmmmmmmmmmm...... Ha az IL2 -esek így nevezik magukat, akkor kik azok akik a WT -ben [PUMA] előtaggal arcoskodnak?
  • gstup
    Miért nem ignorálod?Én ilyen hosszú "levelet" senkitől nem kaptam még.Az első mondat után black list és már nem is látom mit hadovál.Pusztán avval is fölé tudsz emelkedni,ha szimplán hagyod főni a saját levében.Sőt szerintem a közömbösség még idegesítőbb! ;)

+kissss-el értek egyet,hogy pofátlanság hogy js-3 és t-54-es tankok egyáltalán mehetnek vh-s tankok ellen.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.05.20. 09:51:28
  • stevespock
    "pontosabban: mit vársz egy magyartól?" - ezt kifejtenéd bővebben? Te nem magyar vagy?

Utoljára szerkesztette: stevespock, 2016.05.20. 08:53:55
  • AIexx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na mármost, pusztán a tényekre alapozva, a magyar játékosok 99% -a ótvar balfasz.. DE! azért még megmondják a tutit, azt is hogy ki a jó játékos, meg hogy ne pofázzak mert orosszal játszok és ahhoz nem kell skill! OKÉ!!! erre most mondhatnám hogy a kurva anyádat, de minek? ez az ember az életben is ilyen! meg amikor rb -ben mentem ellenem volt egy WTHU Ironsky ő me163-al én mig17 -el, 1 lövéssel kilőttem, erre beírja: ,,mig17 el nem volt nehéz,, másik helyzet: mbsz -es tagokat kibombázom, 1-et vagy 2-őt, beírják: ,,legközelebb tankkal gyere (és valami káromkodás, nem emlékszem),, EZ MÉGIS MILYEN EMBERRE UTALHAT SZERINTETEK??? a végére pedig egy történet + kép: mig17 -el árkád csata az ellenfélnél kvcsa játékos Meteorral(Britekkel) 3x lőttem ki... erre: (az ilyenekre már nincs jelző..)
  • Nohab
    A WT-s Pumáknak semmi köze az IL-2-s Pumáknak. Ha valaki mégis az Il-2-ből jön, azoknak a neve "VO101_" előtagú és nincsenek klánban. Max egy két régi Dongós játszik a War Thunderrel. Pl.: Glo
  • RODLEE
    Ezek az IL-2 Pumások,vagy csak rajta van a Puma jel a gépen? Én nem igy ismertem őket a múltból!
  • kissssss
    js-3 br7.3 szinten van ami azt jelenti hogy rendszeresen bevágja 6.7 / 6.3 csatákba ahol csak Ktigris pussyphanter meg papír pershing van, ezek közül maximum csak a Ktigrisnek van esélye szemből kilőnie egy js3-at de még ezt is csak úgy lehet megcsinálni ha 400m belül vagy és próbálsz gyenge pontra célozni... mindezt összehozni éles helyzetben úgy hogy ne kapjanak ki első lövésre a tankodból azzal a lóbaszó 122mm ágyúval hát persze meg ahogy Móricka elképzeli...

vicces gyerek vagy te hallod e.
    (és akkor a t54/47-et meg sem említettem ami szintén 7.3)

már több mint egy éve pont ugyan azt a szart rágjátok itt a topicban mint WT fórumon, már ezer meg egyszer el lett pofázva a fejlesztőknek (is) hogy válasszák szét a hidegháborús tankokat a ww2 tankoktól tolják ki a br szintet 10.0-ig és kezdjék el feltölteni a tier5 szintet új tanokkal t62, t55, m551 sheridan, m60a3, mbt-70, stb.... ddeeee nem a játék még mindig egy helyben toporog és egy motor felújításon kívül gajjobék semmilyen olyan eredeti ötletet nem tudtak felmutatni amire azt lehetne mondani "ez igen végre kitettek magukért"....
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.05.19. 22:59:09
  • PLaci #30424
    Nekem csak semleges vagy negatív tapasztalatom van pumásokkal WT -ből.

Pl.: WWII Chronicles alatt az általam szarrá lyuggatott ellenfél nem teljes szárnnyal, motor nélkül zuhan spirálban a föld felé vagy 3k(+?) magasságból (, mert ugye mi a fenének nyilvánítaná a gém holtnak.... -_-). A csapattárs pumás megy utána, sorozza, sorozza, majd pár száz méter magasságban inkább nekimegy, minthogy másnak (nekem) legyen meg a kill.
  • Darun
    Én többször találkoztam már magyarokkal, de most csak egy eset rémlik, amikor valami low tier közepes némettel betett egy IS-2 szakasz ellen. Asszem az volt az első ilyen killem. Igen, nem rám figyelt. Igen, oldalba lőttem a tornyát. És jah, rögtön utána kivágott a haverja. Van ez igy.
    A WoWp-ben ismerek pár PUMA-s arcot. Ott rendesek, kb egy hónapja az egyikük késő éjjel-hajnalban mellém csapódott szakasztársnak és segitet megcsinálni egy prém géphez a nehezebb küldiket. És ha csatában lelövöd őket, gratulálnak, nem az anyádat szidják. Szóval annak az éremnek is két oldala van.
  • Stefan99
    Kérdés ki mit ért selejt alatt. Én pl inkább azokat, akik napi szinten köpködnek mindenre és mindenkire, és játékokban elért eredményekkel próbálják kompenzálni egyéb hiányosságaikat.:)
  • Zoli105
    értem én , de akkor is ! lehet hogy még kezdő játékos ! vagy a haverja volt a gépnél ! nem tudhatod !

Kv2 az minden ellen jó nem tudtad ? :D elmegy az légvédelemnek is xD
  • PLaci #30420
    ROFL! KV-2 '40 -el leszedtem egy Wellington -t! A 152mm -essel! Nem földközelben repült! :D
  • foxbat88fx
    pedig sajna igaza van, sok a selejt magyar :S
    pumásokat nem ismerem, csak ezt a leons_hun-t láttam :D de elég volt belőle :D
    sok magyart látok 40% alatti wr-el :S
  • Zoli105
    Nana Alex ! azért vegyél vissza az arcodból néhány kilót ! -.- nem tudom mi bajod van a Pumásokkal (magyarokkal ) de azért nem kéne így megnyilvánulni , de ez vonatkozik Foxtrot kollegára is ! ( akkor én is mondhatnám mit várhatnák ilyen mentalitású magyaroktól ! -.- )
  • AIexx
    páncélzata miatt inkább hidegháborús vasak közé való mint a ww2 tankok mellet..
    úristen... hidegháborúba milyen tankok voltak ember?! ennyiből a Maus meg mehetne 2511-be nem? páncélzata miatt.. ezen mekkorát nevettem, máris jobb lett a napom.. azt a kurva.. :D :D :D
  • kissssss
  • kissssss
    semmilyen harcban nem vett rész, csak a berlini győzelmi felvonuláson vett rész a háború befejezése után, és a páncélzata miatt inkább hidegháborús vasak közé való mint a ww2 tankok mellet.
  • AIexx
    elméletileg az is-3 részt vett a berlini harcban, tudtommal az még nem a hidegháború.. de nagyon nem (mindenesetre 45 elejére már beindult sorozatgyártása)
    Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.05.19. 21:05:56
  • AIexx
    mit vársz egy pumástól? pontosabban: mit vársz egy magyartól?
  • kissssss
    röviden tömören(és enyhén) fogalmazva, a pottyantós budi aljáig zuhan a játék a drágalátos fejlesztők faszságai miatt...

-nincs olyan játékmod ahol csak tankozni lehet, söt! mehetsz a ww2 tankjaiddal a hidegháborús vasak ellen(tiger2 vs js3) + nemsokára jönnek az ATGM-ek is nem vicc
    -a legutóbbi HE lőszer nerfig én is azon az állásponton voltam hogy jól kivehetőek a különböző nemzetek előnyei és hátrányai, de most már én is kezdem úgy érezni hogy nagyon kezdenek átesni a ló túlsó oldalára ezekkel a folyamatos változtatásokkal.

ha akarsz egy jó tanácsot akkor tanokkal br5.3 fölé ne menyél... jót tesz az agysejtek épségének.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.05.19. 20:08:25
  • foxbat88fx
    1 kör nem jön össze... oké
    2 kör... oké
    3 már necces... na de 10 körben szart se csinálni??? csak hátul kempelni???? top tier tankkal kicsik ellen ráadásul
    10 csata alatt ölt talán egyet, ha ennyire nem megy neki lépjen ki és ne másnak okozzon hátrányt a bénasága miatt :D
  • Luciferkee
    Szóval valaki azért faszkalap, mert éjjel 2-3 fele kicsit ment neki a játék?

Tehát ha én ideültetem az asszonyt, mert kíváncsi rá, hogy mi ez (megtörtént más játékoknál), akkor mindjárt fasz vagyok?!

Egyáltalán miért fasz valaki, mert nem jött össze neki egy kör?

Oké, nincs több kérdésem
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.05.19. 19:33:34
  • lammaer
    Sziasztok,

Jó ideje nem követtem a játék fejlődését, azt mostanában rámjött a tankozhatnék... merrefelé tart a WT?

- esetleg raktak be olyan játékmódot ahol csak és kizárólag tankozni lehet? Béna vagyok repülővel meg nem is csípom ha rámdobálják a bombákat...
    - ők is beleestek abba a hibába hogy csak a pályagyártás meg új tank kihozás megy, folyamatos balanceolgatás mellett (nem trollkodásból kérdem).
  • foxbat88fx
    béna? az nem kifejezés :DDDD
  • vajakos21
    Ilyen stílusban írsz és ő a f.szkalap.Aha.
  • Zoli105
    Khm és ha Pumás akkor mi van !? :O -.-
    faszkalapok mindenütt vannak ! am be szólt neked vagy mi ? vagy csak béna volt ? mert hajnalban már én sem játszok jól ! am a kollega fent van tsen ha gondod van vele itt a remek alkalom megbeszélni (hm jó lenne veled összefutni egy csatában )
    Tessék itt a statom xD tisztára mint a Wot xD
  • foxbat88fx
    úristen Te pumás vagy? :D

van egy nagy faszkalap a klánotokban... valami Leons_HUN vagy ki a franc
    múltkor éjjel nyomtam úgy 2-3 fele, akkor már kevesen vannak fent
    10szer tuti berakta mellém vagy ellenem :D 0 kill-el és 3 halállal zárta mindig a csatát pffff mondom ilyen nincs, akinél volt az tuti kikapott :D
  • Luciferkee
    Kinek nagyobb a f*sza :)

Realistic
  • foxbat88fx
    xdddddd
    nem olyan rossz az csak kurva lassú és kurva unalmas és kurva lassan fejlődsz ott :D
  • AIexx
    simulator =
  • foxbat88fx
    simulator terrible player
    én valami csoda folytán ott 79%-os vagyok :D
  • AIexx
    Acc
  • gstup
    :) Én sem tudtam róla.Kb 1 hónapja vettem észre.Itt írták a fórumban.Csak a win rate miatt néztem meg.Kíváncsi voltam hogy az állítólagos "noobok" között vagyok-e vagy sem! :D