11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AIexx
    Valahogy a wt tankos része kibaszott szar irányba ment el az utóbbi peccsek alkalmával.. emlékszem, fél éve imádtam tankozni még ultra low qualityn is, öröm volt a játék.. most meg.. a 152-es repesze 49mm -et üt át.. a mesterlövész módban ha megnyomom a v-t, mindig az egér görgőjével rá kell közelítsek hogy a max. zoomon célozzak, ami már alig tér el a tank külső nézetéhez viszonyítva is.. úristen.. ha leveszem a kezem a gázről, fél óráig még megy az a kurva tank, csak nemértem hogy milyen lendületből.. motorfék? semmi? az új mm meg, no komment.. t34-100 - is3 ellen, hát köszi.. meg t54-ek ellen.. a páncél top tierbe nem számít amióta ez a csodálatos szárnyas benn van a játékba, basszák meg.. akkor volt a legjobb a játék amikor bejött a maus, az is4m méltó ellenfele, beforgatva, ott még kellett tudni célozni, taktikázni repesszel az is4m tornyát ahol forgatja 30mm lemez.. én még anno leteszteltem hogy mennyi lőszert rakjak bele, hogy ha bal oldalra srégan befordítom, a jobb oldalon ne legyen lőszer.. most meg..