37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Madi92 #30398 Lol nem is tudtam, hogy itt is van ilyen oldal.. Link
Azt hittem rosszabb lesz ennél, bár csak a ruszkik miatt ilyen. Mondjuk, ha nem lennének ruszkik, akkor a többi meg jobb lenne... :D -
gstup #30397 Itt van fox statja.Nem egyszer linkelt be ingame screenshotot,onnan meg már adva volt minden. -
bgabor911 #30396 Szerintem éppen neked nem sikerült megérteni a dolgot, amikor elmagyaráztam hogy miért olyan amilyen.
Amúgy a sok trash talk után szívesen látnám a statisztikáidat(Alexét is) az egyik "csak kattintani kell, hülyének is megy" endgame medium tankal. Leopard, M60, Centurion mk10, Cheiftain, T-54/51, választhattok. (goldért megvenni a moldulokat nem ér) Szeritnem sokunk kíváncsi volna rá. Már persze akkor ha a szájaláson kívül más is megy. Ha igazatok van akkor nyilván nem fog gondot okozni 3-4 killt csinálni körönként velük realisticban vagy simulatorban, ugye?
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.05.19. 14:50:48 -
foxbat88fx #30395 én is ezt próbáltam elmagyarázni, de nem nagyon értették meg :)
br 8.0-hoz egy dolog kell, egy egér :D semmi más -
ezért nem tankozok most már.. ez aztán a tankos játék mondhatom! nem kell 8.0-ba tudás, semmi sem kell, csak hogy kattintani tudjál.. ez, ez miért jó? mi értelme van ennek? majd amikor a repcsikhez is jönnek a levegő-levegő rakéták, tök király lesz, nem?
-
Max_Andaxin #30393 Akkor meg mégiscsak az mm-t kéne átgondolni/átdolgozni nem???
-
kissssss #30392 "Pont ezért kellene szigorúan különválasztani a hidegháborús korszakot a második világháborústól..."
soha nem fog megtörténni.
-
bgabor911 #30391 ATGM-el három kilométerről ki lehet szedni egy tankot, ez bőven több mint a korabeli harckocsik hatásos lőtávolsága. Helikopterről indítva ez még akár dupla ekkora távolság is lehet.
Gyakorlatilag három katona felállít egy ATGM indítót egy bokorban, és bármilyen páncélvastagságú tankot kilőnek úgy hogy még vissza sem tud lőni(úgy hogy találjon is).
Ez a korszak köszön amúgy majd be War Thunderbe a következő peccsel, mert behozzák az első ATGM indítókat. Onnantól kedzve a HEATFS már nem a legfőbb probléma lesz.
Pont ezért kellene szigorúan különválasztani a hidegháborús korszakot a második világháborústól. Egyszerűen az '50-es '60as években olyan technológiák jelentek meg a harctéren amik minden második világháborús harcjárművet elavult ócskavassá tettek. -
bgabor911 #30390 Nos, mint az már ezerszer elhangzott itt a fórumon, a valóságban is azért tűntek el az agyonpáncélozott nehéztankok a harcterekről mert a HEAT lőszerek eljutottak arra a fejlettségi szintre, hogy átütöttek mindent. Innentől kezdve egészen a kompozit páncélzat mint találmány felfedezéséig nem volt értelme komolyabb páncélzatot rárakni a tankokra, mert úgyis minden átvitte. Nem véletlenül lett a korszak fő szovjet tankja a T-55 és a T-62, míg az IS nehéztankok raktárakba kerültek, meg eladták őket például az araboknak. Vagy ócskavasnak.
A tankos hadviselés ezen korszaka ilyen volt és kész, ezt meg kell érteni. Amúgy sokat romlott még a helyzet a tankok számára a helikopterről/dzsipről/állványról indítható ATGM-ek elterjedésével.
Mit vársz amúgy, legyen bent T-10M 1957-ből, de a korabeli lőszerek azok már ne?
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.05.19. 10:36:10 -
foxbat88fx #30389 most bármilyen lúzer kilő is-4-ből 1.5km-ről szárnyassal :( -
Valahogy a wt tankos része kibaszott szar irányba ment el az utóbbi peccsek alkalmával.. emlékszem, fél éve imádtam tankozni még ultra low qualityn is, öröm volt a játék.. most meg.. a 152-es repesze 49mm -et üt át.. a mesterlövész módban ha megnyomom a v-t, mindig az egér görgőjével rá kell közelítsek hogy a max. zoomon célozzak, ami már alig tér el a tank külső nézetéhez viszonyítva is.. úristen.. ha leveszem a kezem a gázről, fél óráig még megy az a kurva tank, csak nemértem hogy milyen lendületből.. motorfék? semmi? az új mm meg, no komment.. t34-100 - is3 ellen, hát köszi.. meg t54-ek ellen.. a páncél top tierbe nem számít amióta ez a csodálatos szárnyas benn van a játékba, basszák meg.. akkor volt a legjobb a játék amikor bejött a maus, az is4m méltó ellenfele, beforgatva, ott még kellett tudni célozni, taktikázni repesszel az is4m tornyát ahol forgatja 30mm lemez.. én még anno leteszteltem hogy mennyi lőszert rakjak bele, hogy ha bal oldalra srégan befordítom, a jobb oldalon ne legyen lőszer.. most meg.. -
bgabor911 #30387 Mutatja a majdani max értéket is, meg azt is amennyit a jelen állapotában tud. -
Ilyesmire gondoltam én is. A példánál maradva az 560-asra visszaesett gép kifejlesztve 620-at ad, nem 600-at. Nem értem. Már megvásárolt gépeknél nem látok ilyen visszaesést.
Egyértelműen nerfre utalna az egész. Amivel nincs is baj, ettől biztos jobb lesz a játék (naná). De akkor mitől ugrál össze-vissza, ha újraindítom?
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2016.05.18. 21:46:24 -
fighter_hu #30385 Sztem kiírja elsőnek a fullos gép adatait aztán vissza ugrik arra az adatra ahogy most van kifejlesztve / alap gép adatait -
Valaki meg tudná magyarázni, mitől van ez:
Research panelen még ki nem fejlesztett gépnél ír pl. 600km/h-t. Kirakom previewba, még mindig 600, majd vissza a research boxokhoz. és már csak 560. Amit nézegettem gépeket, mindnél amortizálja a különböző értékeket. Gondoltam, így működik az update. De ha újraindítom a játékot, továbbra is az első, 600-as értéket írja ki. Majd megint preview, és esik vissza. -
foxbat88fx #30383 jó dolgokat írtál le.... és apádnak igaza van.... sőt, Ő többet tesz egy csatában mint más fiatal srác, és ők cseszik el a játékot mert szarnak bele mert van prém acc-juk és akár milyen szar kört mennek jól hoz a csata.
sokszor látok olyan játékosokat mint pl. fighter94 vagy fighter77 és itt általában a szám a születési évszám rövidítése.
És az "öregek" sokkal jobbak mint a mai fiatal gyökerek akik szétcseszik a játékélményt.
nekem senki ne mondja azt, hogy nem idegesítő az ha valaki totál lúzer és az egész csatát tönkreteszi.... ezt nem akarom elhinni
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.05.18. 19:16:50 -
foxbat88fx #30382 soha nem mondtam, hogy a játékkal van bajom :) persze vannak azzal is gondok, de szerintem a játékosállomány ami az igazán nagy gond -
Darun #30381 Apám mániája az hogy az MM külön csoportba rakja a retardáltakat és külön a jó játékosokat. Persze a nyugdijhoz közeledve el kell mondani hogy az ő reflexei már nem éppen jók, szögbe beállásról meg hasonlókról nem is érdemes magyarázni neki (megpróbáltam) mert nem tudja alkalmazni. Sokszor nem is a dolgát teszi, mert annyira nem ismeri se a tankokat, se a játékot. Ő teljesen WoT-os, szóval egy kicsit talán off ez a része a gondolataimnak, bár úgy látom a WT-t és a WoT-ot sem lehet elválasztani egymástól. Viszont néha szoktam nézni őt meccs közben, néha megdicsérem, néha adok neki tanácsot. De azért részben igaza van, mert legtöbbször tényleg annyira segg hülye emberek közé rakja be az MM, hogy mindenki elmegy a pályán egy irányba (néha szó szerint, többször láttam már hogy a 14 játékost bedarálja/megállitja 5-6 tank, mig fater egyedül próbál harcolni 3+ ellenféllel. Ő sajnos ilyen, próbálja ellensúlyozni a sok hülyét, de se képességeiben, se tapasztalatában nem képes erre. (nem szépitem a helyzetet, ő is piros játékos és látom hogy neki is egyre kevésbé okoz élvezetet a játék, sőt)
Pár éve megismerkedtem a WoT-ban egy sráccal, azóta is jóban vagyunk. Ő mutatta be nekem a Thundert, a GF bétájára pedig én léptem be elsőként. Együtt tankoztunk/repcsiztünk, szakaszban ez inkább a fun-ról szólt, főleg amikor meg lett a KV-2 (az első meccsünkön full alap tankokkal kiszedtünk 5 Tigrist) Hogy nyertünk vagy vesztettünk, csak akkor volt érdekes, ha benyomtunk valami wager-t. Szakaszban viszont a csaták kb háromnegyedében mién volt a Best Squad, pedig nem vagyunk valami elit játékosok. Amikor elkezdtem a Thundert, sokkal rosszabb volt a statom mint WoT-ban, még is jobb szerettem Thunderezni (már akkor is) Kevésbé görcsöltem rá a nyerésre. Igy a játék is szórakoztatóbb volt. Emlékszem, volt olyan csata, hogy a Shermanomat egy M3A1 szedte ki. (oldalba lőtt és ammo rack). Viszont mióta itt is van random, és a KV-2-vel szinte senkit nem vagyok képes egy lövéssel kiszedni, (jah, mert a 152 milis lövedékben lévő majd 4 kiló robbanóanyag nem képes megölni a legénységet) én viszont az első lövésbe belehalok (teljesen mindegy hogy milyen ágyútól) azóta én se sok értelmét látom a játéknak.
Itt azért összeválogathatsz jópár tankot, hogy mit akarsz vinni egy csatába. Az nem biztos hogy a játék hibája, ha a 4 BR-es csatában megjelennek a BT-k meg a többi alap tank. A Wargaying játékaiban viszont rendszeres a mindenféle balance nélküli leosztás. (akár tier, akár minőségbeli szinten nézzük) És hogy visszakanyarodjak kicsit a kiinduló gondolatmenethez, én Warplane-ezek is. Ahová -lévén szinte sosincs kellő mennyiségű játékos- nemrég betették a botokat. A csaták majd 90%-a úgy ér véget, hogy az egyik csapat teljesen kihal, mig a másik max 3 gépet veszit. Sokszor úgy indul a meccs, hogy rögtön két gép lezuhan, vagy az első találkozásnál már veszit az egyik csapat 5 gépet, mig a másik egyet se. Tegnap pl olyan meccsben voltam, ahol a Zéro egy Mustangot üldözött. Miért? Én egyszer maradtam egyedül 3 bot ellen. Nem akartam elhinni hogy botok, mert az egyik közép magasságon repült elöl, a másik magasabbról, lemaradva kisérte. Esélyem se volt megtámadni őket, mert egymást fedezték. Tudom, erre van valami algoritmusuk, mig a teljesen fogyatékos botokat a saját repülős képességük alapján modellezik, de akkor sem értem, miért nem lehet fele-fel arányban szétosztani őket? Miért kell mindig az egyik csapatnak homálynak lennie? Miért vannak eleve vesztes csaták? -
De arról tehetnek, hogy az agyilag zoknikat csapatostul öntik az értelmesebb játékosok nyakába. -
bgabor911 #30379 Azért a játékosok faszságát válasszuk el a játék faszságaitól. Sok hibája van a War Thundernek, de arról pont nem a fejlesztők tehetnek ha a játékosok idióták. -
Max_Andaxin #30378 

-
foxbat88fx #30377 sok sör fogyna nálam ha mindig innék egyet amikor valaki felkúrja az agyam :D
kedvencem amikor AB-ben összejön a 3 pont a bombázóra.... benyomom a 9-es gombot, bejön mellém 2 vadász meg az ellenségnél 1 vadász.... persze a saját vadászaim mennek amerre látnak, leszarják az ellenséges vadászt ami persze szarrá szedi a bombázómat, a társaim meg belecsapódnak a földbe
másik kedvenc amikor 1 bázisos csata van, ellenség befoglalt a a bázist de a mieink leszarják :D darálják az enemyt és szépen elmennek a bázis mellett, persze ki is kapunk miközben az ellenségnek volt hátra 2 tankja nekünk meg 12
sorolhatnám még hányszor kellene sört innom :D -
RODLEE #30376 Hasonló a nézetem,de ha Fox ULQ-t szereti,akkor játszon abban,meg AB-ban,én Utlrába Full HD,meg a 122cm átmárős monitoron(tv), ha már fut megfelelő fps-el számomra(30-40 Fps) akkor nem qrom el ULQ-val,pedig nem mai gyerek a gépem,meg RB,SB! Én is hobby játékos vagyok,természetesen engem is felqrnak dolgok,de akkor leugrok a kocsmába 1 sörért,itt van az udvarban,vagy kikapcsolom a gamét,és másnap újra kezdem!
-
Mert mindkettő Made in Russia, és mindkét cég az orosz retardáltakat tekinti elsődleges felhasználói bázisuknak. -
Max_Andaxin #30374 Nálam most ez van. Elpártoltam a WOT-tól anno, mert mikor elmúlt a "lilaköd" - hogy: waaaa de állat ez a játék! - már nevetségesnek találtam hogy maximálisan ki akarják egyensújözni az erőviszonyokat, meg a mező közepén rohanó tank egyszercsk eltűnik - mert nem spot-olja senki - és sorolhatnám. Egy tankal csak a soron következőt lehet húzi,..de a "legjobbb" a max 500m látótáv..pffffffff....
Ekkor jött a WT...amiben piszok szépek voltak a tankok, a környezet, és jóóóóóóó messze el lehet látni és lőni is.Arról ne mis beszélve, hogy - repülőimádóként - kevert csatákban is lehet játszani. Aztán gazsit is megferőzte ez a WOT-f****ág. Papír(onlétező)tanko, meg hogy ki kell egyensújözni az erőviszonoykat, hogy a noob Iván is tudjon érvényesülni =>nerfeljük a tankokat+hozzuk be RNG-t. Holott nagyon jól működött a (döntött)páncél vastagág-effektív érték-átütés szent háromság!
Egy valóban szép, játszató, izgalmas, simulátor(osnak) induló játékot IS így el lehet cseszni....MIÉRT!?!?!?!?!?!? -
bgabor911 #30373 Abban egyet értek, hogy szem előtt kell tartani a tényt, hogy mi szórakozni, lazulni szeretnénk, ezért játszunk. Ha egy játék csak idegesíti az embert, akkor azt abba kell hagyni, vagy hónapokig szüneteltetni. Eleget stresszel az ember az életében, a szabadidő a feltöltődésre van, nem extra stressz begyűjtésére. -
Ahol nincs "skill based mm" vagy rangsorolt szerverek ott bizony ez van :/
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.18. 11:50:30 -
foxbat88fx #30371 én ezt már megszoktam :) nálam a tomatok verik ki a biztosítékot... :S -
Max_Andaxin #30370 Nem az ULQ miatt értek egyet Foxival, hanem amiatt, mert Ő talált egy "aranyközéputat". Én sem ULQ-n játszottam soha, és én is szevedtem a játék miat. Nálam az RNG-verte ki a biztosítékot....az, hogy hétfőn minden egy lövés - mondjuk a Comet-tel, SB-, RB-bem -
Kedden meg mindenről pattan - főleg a papír AA-kről.
Szerdán??? hát talán kicsit jobb,
Csütörtök, Péntek, megint fos semmit nem tudok kilőni,
Szombat vasárnap meg nem tudok játszani
. Aztán hétfőn folytatódik a szopás,
kedden meg hirtelen ISTEN vagyok, mert megint minden 1 lövés...(amire ránézek már robban még célozni sem kell!!!)
Persze ezután megtin 4-5 nap szpás megint. Ugyanaz a Tank ugyanaz a BR...nemzettől, Tiertől, és MONDOM tanktól függetlenűl.
Nálam betelt a pohár.
Hát elmegy Gazsibá a......
Na én emiatt hagytam abba. 2 hete be sem léptem és kisímúlltak a ráncaim. "Jó" játékot! srácok! -
AF-ben mi ez a nerf hullám? Bármelyik nemzet, rank 1-től 5-ig. Én vagyok a vak, vagy mi a franc? -
foxbat88fx #30368 10/1 jó játszani amikor kifogok alázós kört :D
nagyrészt szenvedni kell azért, hogy élvezhetővé tegyél egy csatát annyira elcseszik a játékélményt a gyökerek sajnos -
Madi92 #30367 De hova sietsz?
I mean, nem azért játszol, mert jó játszani egy játékkal? Ha te megteszel mindent, csinálsz egy jó játékot magadnak, akkor miért fontos mennyi xp-t kapsz?
Én őszintén megmondom szinte sosem nézem mennyi xp-t szoktam kapni. Majd ha meglesz valami, akkor meglesz. Ez nem a wot, ahol semmi esélyed a nagyobb tankok ellen. Persze néha szopcsi, mikor Tiger I-el mész Is2 ellen, de nem olyan mint a wotban, hogy esélyed sincs ellene.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.05.17. 20:38:48 -
foxbat88fx #30366 de sajnos itt is kevesebb exp-t kapsz vereségre úgy 40%-al
és amikor mész 10 vereséget egymás után... mindegyikben első 3-ban vagy 10 kill átlaggal és kiszúrják a szemed 2000exp-vel na hát az kicsit elveszi a kedved a játéktól :D
2 dolgot lehetne tenni.... vegyek 1 év prémet és vége az idegeskedésnek
vagy megvárom míg a vesztes csapat első 3 helyezettje is 100% exp-t kap..... na szerintem ez nem mostanában lesz :D -
Darun #30365 Azért ez nem a WoT! Itt akkor is megkapod az xp-t, ha veszitesz, nem osztják szét a felét az ellenfél csapatában. Itt ha veszitesz ha nyersz, csak attól függ az xp hogy te mennyire vagy jó. Engem is bosszant a vereség, de nem görcsölök/idegeskedek annyit, mint anno a WoT-ban, pont ezért. Nekem már több mint negyed éve meg van a Tigris I, még se mentem vele egy kört se, pedig nagyon vártam rá, de nem azért fejlesztek, hogy minél nagyobb virtuális acélszörnyet vihessek csatába. Mi Thunder-t szórakozásból nyomtuk, mert kevésbé volt árkád és plasztikus mint a WoT, mert minimális beállitáson is szebb, mert nem szednek ki kupolán keresztül, mert még árkádban is realisztikusabb mint a WoT valaha lesz, mert 500 méteren túlra is el lehet látni, mert ennek a játéknak a motorja arra is képes... Soroljam még? -
foxbat88fx #30364 mi az élvezetes abban, hogy mindig utolsók között van az ember? :D és hogy az ellenség szarrá alázza?
nem tudom megérteni :) -
Madi92 #30363 De akkor meg ne gyere ide sírni, hogy mindenkinek milyen szar a statja, és csak te vagy a helikopter. Nekem is cseszett szar a statom, de nem baszok ki sem magammal sem másokkal azért, hogy jobban nézzen ki a statiszitkám.
Én nem tudom tényleg, hogy neked miért fontos ennyire, hogy úúúú 4000xp egy kör átlagban, meg hogy akkora megahúszár vagyok, hogy omg.
Legtöbb ember csak szeretné élvezni a játékot fűvel, fával, mindennel.
Amúgy nem tudtam, hogy időre megy a tankok kihúzása.. Aztán meg ugye jössz ide sírni, hogy 400mm az átütése mindennek és, hogy ez mekkor szar. Hát barátom, ki akart minél gyorsabban feljebb kerülni? -
gstup #30362
-
foxbat88fx #30361 hülye nem vagyok ember :D
fűvel max grafon 2000exp/kör
fű nélkül low grafon 4000exp/kör
fele annyi idő alatt lehet tankokat kihúzni így -
Madi92 #30360 De amúgy te árkádban játszol, low grafikán nem?
Úgy emlékszem, mikor bekapcsoltál mindent, nem láttál semmit, és nem tudtál kilőni semmit.
Tudod, ez a játék nem egyszerű ám, ha az ember fűt fát bekapcsol, az ellenfél meg fél világról kilövi. -
vajakos21 #30359 Lehet őket zavarja a növényzet.Ellentétbrn veled. :-)