War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerü,beraknád pz4 et és tigrist a listába és az mm berakná amiből hiány van.Illetve hogy mennyibideje vagy váróban úgy tenne be először nagyobb br-el.Persze ezzel sok munka lenne meg lenne akkor is vita,de inkább szívok normális ellenféllel mint sose épült/harcolt/repült ellenfelekkel. Elég szomorú,hogy legjobb vadász 109f4 usa nál,p47 meg németnél.Mondjuk simán leszedem a p47 et ha megzavar.40k-t megér
Délután volt egy csatám, amibe bejött három orosz csapatban fullos M60-asokkal, le is hozták a meccset. M60-ast T-54 alap lőszerével szemből nem tudom sebezni.
úgy néz ki ez most csak amcsi vs orosz, bevittem az isu-152 és gondolkodtam van e értelme az alaplőszerrel ezen a szinten m48-ra meg m60-ra lőni... inkább beraktam 20 HE lőszert azzal többre fogok menni :D
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nem tudom miért hagyták le a németeket mellőlük, T5 szimulátor eventnél NATO oldalon a fele csapat Leopard szokott lenni.
nem nagyon akarnak az emberek játszani amcsi oldalon sim modban....
Működőképes lehet, ha jól sikerül kiegyensúlyozni. De arra kíváncsi lennék hogy ki akarna PZ-3al vagy PZ4-el bejönni a csatába ha Tigrissel is lehet. Van mondjuk 16 hely az orosz oldalon amiből 5-6 KV1 meg 9 a német oldalon de abból csak 2 Tigris. Most csak mondtam valamit. Így megvan a létszámbeli fölény és a típus korlát is. Lehet hogy működne, de lehet hogy nem. Vagy mit tudom én normandiában amcsi brit oldallal kéne partra szállni amit 2 tigris meg 3 PZ4 véd, az inváziós erők meg 10-15 egységből állnának.
Nem vagyok benne biztos hogy jól működne, vagyis nem minden összeállítás. Mert pl egy KT vs IS2 Berlin-ben az szerintem is fasza lenne. De T-34/76 vs Tigris kurszkba már lehet hogy nem lenne olyan happy orosz oldalon. Most majd jön az hogy kit érdekel így is mindig az oroszoknak lejt a pálya...
Nem vagyok benne biztos hogy jól működne, vagyis nem minden összeállítás. Mert pl egy KT vs IS2 Berlin-ben az szerintem is fasza lenne. De T-34/76 vs Tigris kurszkba már lehet hogy nem lenne olyan happy orosz oldalon. Most majd jön az hogy kit érdekel így is mindig az oroszoknak lejt a pálya...
Abtechnilai különbséget át lehet hidalni létszámmal illetve típus korláttal.( erre volt régen terv,hogy pl csak 2 db b17 mehet be mert valóságban is ritka volt az adott csatában.Persze ez sok munka volna..) Simes af fórumon rengeteg jó rendszer lett kidolgozva ami minden oldalról magas elfogadottsággal ment volna de gazsiék nem foglalkoznak vele.Ahogy a cdk - n elkészült cockpit se mehet be ami tán nem tökéletes de sokkal jobb mint a kaméleon nézet.
Hááát... ezt átadom az IS-2 tüzérének aki az egész tankot kb 4 miliméteresnek látta és örült h eltalálta azzal a lézerirányítású gránáttal :D
Úgy döntöttem tesztelem őket. Minden nap betrollkodom egy support tieckettel őket ami a ruszki no skill többi skill koncepciót illeti. Megnézem meddig bírják :D
RÁJÖTTEM!
Nem az orosz tankok annyira OP-k csak velük nem kell semmi skill szinte. Ezért könnyű nyerni velük. Mert amúgy simán verhetőek de ha a másik csapat is full no skill játékos csak NEM ruszkiban akkor ott a bukta. Mert amúgy tényleg egy agyatlan horda mennek előre mint a hülye mert tudja h nem döglik easy. Nem is kell gondolkodni vele. De sajna legtöbbször a mi csapatunk sem gondolkodik mert lehet orosz tankon nevelkedtek :D
Nem az orosz tankok annyira OP-k csak velük nem kell semmi skill szinte. Ezért könnyű nyerni velük. Mert amúgy simán verhetőek de ha a másik csapat is full no skill játékos csak NEM ruszkiban akkor ott a bukta. Mert amúgy tényleg egy agyatlan horda mennek előre mint a hülye mert tudja h nem döglik easy. Nem is kell gondolkodni vele. De sajna legtöbbször a mi csapatunk sem gondolkodik mert lehet orosz tankon nevelkedtek :D
"mellesleg pont te érvelsz a mellet hogy miért elfogadhatóbb a jelenlegi br rendszer(hibái mellet) a többi elképzeléssel ellentétben és neked sikerült pont egy olyan tankot felhoznod ami bele is illik abba amit védesz."
<#taps>#taps> húha most jól megfogtál...
<#taps>#taps> húha most jól megfogtál...
"De a nem is létező Párduc II ellen valahogy senki sincs kiakadva hogy BR5,7 ellen megy."
miért kellene kiakadni? még 5.7-en is van épp elég ruszki vagy brit járgány ami röhögve keresztüllövi a tornyot vagy az alsó front lemezt, de nem is kell keresztül lőni elég ha megkínálják HE lövedékkel és robban az egész, erős egy ellenfél lenne 3 darab phanter2 br5.7 szinten de közelébe se lenne egy "T-10M" nehézségnek, mellesleg pont te érvelsz a mellet hogy miért elfogadhatóbb a jelenlegi br rendszer(hibái mellet) a többi elképzeléssel ellentétben és neked sikerült pont egy olyan tankot felhoznod ami bele is illik abba amit védesz.
miért kellene kiakadni? még 5.7-en is van épp elég ruszki vagy brit járgány ami röhögve keresztüllövi a tornyot vagy az alsó front lemezt, de nem is kell keresztül lőni elég ha megkínálják HE lövedékkel és robban az egész, erős egy ellenfél lenne 3 darab phanter2 br5.7 szinten de közelébe se lenne egy "T-10M" nehézségnek, mellesleg pont te érvelsz a mellet hogy miért elfogadhatóbb a jelenlegi br rendszer(hibái mellet) a többi elképzeléssel ellentétben és neked sikerült pont egy olyan tankot felhoznod ami bele is illik abba amit védesz.
Köztük én is. Ha lenne rendes SB, akkor nem játszanék RB-t talán sose. De így hogy eventes rendszerű nem férek oda mindig. Arról nem is beszélve hogy mindig csak egy meghatározott BR vagy Tier megy. Aztán ha véletlenül oda is jutok és van nekem megfelelő akkor is sokat kell várni. Szóval még mindig támogatnám a rendes SB-t. A historical-al a szárazföldön az a baj, hogy tudod ki menne a németek ellen pl egy 1942/43 téli eventen? SENKI! Pontosan azért van BR rendszer hogy a közel egy szinten lévő harckocsik egymás ellen menjenek. (Most hagyjuk hogy ez mennyire sikerült) De nincs az hogy T-34/76-al vagy 75 millis shermannal vagy valentinnel kell menni a Tigris meg Párduc ellen, amit ahogy nézem sokan elvárnának. Mert az lenne az igazi történelmi és akkor aztán hú de ki lenne balance-olva a játék. Annak semmi értelme hogy van ilyen event de csak az egyik oldalon vannak várakozók mivel senkinek esze ágában sincs ingyen fragnek bemenni egy ilyen eventbe!
Szerintem sokkal játszhatóbb ez a BR rendszer még ha olykor súlyos hibák sokaságával kell küzdeni. De azt nem mondom hogy teljesen elvetélt ötlet lenne egy historical normális módon megvalósítva. Ha jó az ötlet és meg lehet úgy csinálni hogy az működjön és ne legyenek durva ellentétek akkor tőlem holnaptól jöhetne, bármi új.
Hogy a levegőben mi a helyzet arról inkább nem nyilatkoznék. Mivel nem repülök és nem is az a közegem, csak a híresebb típusokat ismerem fel közelről. Így ott nem tudom minek lenne vagy minek van létjogosultsága.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2016.02.19. 16:03:17
Szerintem sokkal játszhatóbb ez a BR rendszer még ha olykor súlyos hibák sokaságával kell küzdeni. De azt nem mondom hogy teljesen elvetélt ötlet lenne egy historical normális módon megvalósítva. Ha jó az ötlet és meg lehet úgy csinálni hogy az működjön és ne legyenek durva ellentétek akkor tőlem holnaptól jöhetne, bármi új.
Hogy a levegőben mi a helyzet arról inkább nem nyilatkoznék. Mivel nem repülök és nem is az a közegem, csak a híresebb típusokat ismerem fel közelről. Így ott nem tudom minek lenne vagy minek van létjogosultsága.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2016.02.19. 16:03:17
Sok ember szeretne "tiszta" simet.AF playerek nagy része ezt támogatná.Se captured,se proto repülők.Csak gazsi leszarja.Megkérdik mit szeretnénk.Historical EC-t,eventet stb.Erre odavágnak még 30 nap br alaput.De tankosnál is volna igény historical eventre,de sajnos ráhúzzák az arcade gondolkodást is erre.
Ha jól sejtem ez nekem vagy nekem is szól.
Annyiban nem értelmetlen hogy ugyan nagyon kis számú mintából lettek kiemelve az értékek, az látszik hogy a BR6,7 nem kizárólag top BR ellen megy. Ahogy azt korábban többen is állították, köztük pl Te is, és amit később a 28636-os hozzászólásodban meg is cáfolsz. Amikor azt írod hogy minden 2.-3. csata ilyen. Csak azért született meg ez a "mérés" mert valahogy sose éreztem úgy hogy 90-95%-ban ilyenek ellen megyek, és a saját mérésem alapján nem is igaz. Más ezek szerint máshogy érzi, sőt lehet hogy más esetleg tényleg ennyit megy ellenük, de kicsit azt azért kétkedve fogadom.
Az rendben van hogy 1 alkalom is pont 1-el több a szükségszerűnél vagy a normálisnál. Az is rendben van hogy valakinek emiatt halott az a BR. Csupán annak akartam utána járni hogy igazak-e ezek az általam túlzónak tartott arányok.
Ettől még ez nem egy mindenki számára kötelező érvényű "teszt" aminek az eredménye hiteles és el kell fogadni. Más időpontokban mérve vagy sokkal nagyobb mintán végrehajtva más eredmények is kijöhetnek. De nekem ebből az jött le hogy egyáltalán nem játszhatatlan az a BR, és a nyilvánvaló hibás megoldások ellenére ott is teljesen jól el lehet boldogulni.
Azt pedig még hozzátenném hogy bár szerintem is kellene egy határvonal 45-re. De a nem is létező Párduc II ellen valahogy senki sincs kiakadva hogy BR5,7 ellen megy. Csak hogy a T-54 meg az IS-3 megy a 2. vh-s gépek ellen. De mind1 is, ezen nem veszünk össze.
Annyiban nem értelmetlen hogy ugyan nagyon kis számú mintából lettek kiemelve az értékek, az látszik hogy a BR6,7 nem kizárólag top BR ellen megy. Ahogy azt korábban többen is állították, köztük pl Te is, és amit később a 28636-os hozzászólásodban meg is cáfolsz. Amikor azt írod hogy minden 2.-3. csata ilyen. Csak azért született meg ez a "mérés" mert valahogy sose éreztem úgy hogy 90-95%-ban ilyenek ellen megyek, és a saját mérésem alapján nem is igaz. Más ezek szerint máshogy érzi, sőt lehet hogy más esetleg tényleg ennyit megy ellenük, de kicsit azt azért kétkedve fogadom.
Az rendben van hogy 1 alkalom is pont 1-el több a szükségszerűnél vagy a normálisnál. Az is rendben van hogy valakinek emiatt halott az a BR. Csupán annak akartam utána járni hogy igazak-e ezek az általam túlzónak tartott arányok.
Ettől még ez nem egy mindenki számára kötelező érvényű "teszt" aminek az eredménye hiteles és el kell fogadni. Más időpontokban mérve vagy sokkal nagyobb mintán végrehajtva más eredmények is kijöhetnek. De nekem ebből az jött le hogy egyáltalán nem játszhatatlan az a BR, és a nyilvánvaló hibás megoldások ellenére ott is teljesen jól el lehet boldogulni.
Azt pedig még hozzátenném hogy bár szerintem is kellene egy határvonal 45-re. De a nem is létező Párduc II ellen valahogy senki sincs kiakadva hogy BR5,7 ellen megy. Csak hogy a T-54 meg az IS-3 megy a 2. vh-s gépek ellen. De mind1 is, ezen nem veszünk össze.
T5 szimulátor event van, srácok.
mázlista... én megint csak 1 órás tesztet kaptam.
Végre valami értelmes :)
Pont jól jött a ME 262-C1a vásárlásához. De kinek ártott ez a gép, hogy MIG 17 ellen kell mennie? Sőt miben jobb mint a A1a.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.02.19. 13:48:07
Pont jól jött a ME 262-C1a vásárlásához. De kinek ártott ez a gép, hogy MIG 17 ellen kell mennie? Sőt miben jobb mint a A1a.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.02.19. 13:48:07
Ez egy replay.A meccs végén van egy ilyen funkció,hogy elmentheted a meccset és utána vissza tudod nézni.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.02.19. 12:40:07
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.02.19. 12:40:07
már csak a kv-1B van hátra aminek ki kell majd fejleszteni a +decal helyeket.

6. meccs.1 azaz 1 db 6.7 feletti tank a mi oldalunkon és minimum 11 az ő oldalukon.Még ha 10 csatából 1 lenne ilyen akkor talán megértem,elfogadom.De hogy minden 2-3. meccs ilyen legyen?!!
Akkor majd próbálom keresni a minél merőlegesebb pontokat,ami nem nagyon van!<#szomoru2>#szomoru2>
Mindegy nem sok kell már hozzá hogy meglegyen ma este meglesz szerintem pörgettem 30% villanykörtét,azután majd látom!
Mindegy nem sok kell már hozzá hogy meglegyen ma este meglesz szerintem pörgettem 30% villanykörtét,azután majd látom!
Én már szinte mindegyik tier4-5 tankomból kivágtam az APCR-t, annyira nem ér semmit tapasztalataim szerint.
Szerintem a vezető "kukucskálója" a lehető legrosszabb célpont, ahová célozhattál, az egy 80mm vastag extra lemez a 100mm vastag páncél elején. Tehát sikerült kábé a Tigris legvastagabb pontját eltalálnod. Ha viszont a kukucskáló és a homloggéppuska gömbje között lövöd meg a Tigrist, akkor K.O.
"majd meglátom itt magasabb Tierben,hogy muzsikál!" - Sokkal rosszabbul.Mivel nagyon sok döntött páncélzatú tank van és azok ellen sokkal rosszabb a német apcr.Nézd meg és Te magad is meglátod,hogy milyen a 60-30 fokos átütése az APCR-nek és az APCBC-nek.
Értem,használtam már ezt kemény magvast csak kisebb tierben,pl Marder III,III H,meg a PZ IV-eseknél,volt mikor elég jól bejőtt,és volt mikor,csak amit irtál is csak átszaladt az enemyn!Most a Tiger E,Phanter A,és a Jaghpanternél fejlesztgetem a skulót,azután majd meglátom itt magasabb Tierben,hogy muzsikál!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2016.02.19. 09:54:51
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2016.02.19. 09:54:51
4. meccsem.Csak ha lusta lennél megnézni a képet.11 vs 11.A mi oldalunkon 2 db 6.7 feletti volt.Náluk 2 db 6.7 volt.A többi is-3,is-4 és t-54 1947,1951!!!!Bravo.Miről beszélünk!? :D
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.02.19. 09:49:02
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.02.19. 09:49:02
Értelmetlen ez a mérés.Első meccsem(direkt kipróbáltam.)Is-4,Is-3,T-54.Nem érdekel hogy ha csak 4 vagy 5 van belőlük.Ne jöjjön szembe a HÁBORÚ utáni tank!Br 6.7.
Néhány hozzászólás vicces, de sajnos igaz :D Például micsoda meglepetés, egy újabb orosz tank :D
"how about the KV-2-2-2? gotta be somewhere in your sekrit dokumints"
"excellent complement to the beloved T-34, beloved T-34. More like the imbalanced cancer of this game that takes out all the fun out of game making RB unplayable, and AB booring fest where T34s fight only T34s." - persze jött is a moderátori figyelmeztetés :P
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.02.19. 08:25:41
"how about the KV-2-2-2? gotta be somewhere in your sekrit dokumints"
"excellent complement to the beloved T-34, beloved T-34. More like the imbalanced cancer of this game that takes out all the fun out of game making RB unplayable, and AB booring fest where T34s fight only T34s." - persze jött is a moderátori figyelmeztetés :P
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.02.19. 08:25:41
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Franc se tudja, hogy csak mákod van és azért kapsz ilyen besorolást, vagy még most is működik valamilyen szinten ez a rendszer és a "teljesítményeddel" érdemled ki <#awink>#awink>.
Én írtam ilyet. Pontosan a hasonló helyzetek miatt írtam le!
Az rendben van hogy te jól játszottál mert mondjuk benne voltál a top3-ban. De nem tudtad tartani ugyanazt a színvonalat mivel erősebbek voltak az ellenfelek. Tegyük fel mondjuk éles ez a rendszer. A játék méri a teljesítményedet és ez alapján dobál be meccsekbe. A játékosok elsöprő többsége nem fogja tudni ugyanazt a szintet hozni +1BR-be mint -1BR-be. Magyarul amikor felfelé dobálja csökkenek a mutatók ami miatt lefelé fogja dobálni ahol megint növekednek a mutatói és emiatt megint fölfelé fogja dobálni. Tehát nem fog minden egyes esetben magas BR-ben "szenvedni"! Eltudom képzelni hogy a kiemelkedő játékosok +1BR ellen is jól teljesítenek. De ahhoz azért kell valami plusz hogy téged minden esetben felfelé dobáljon. Ezzel el is jutottunk oda amivel zárod a hozzászólásodat hogy a hajadra kenheted a jó teljesítményedet, mert a csata vesztes, és az 1-2-3 kill nem kiemelkedő teljesítmény.
Nem tudom vki írta itt a minap, hogy az átütési értékek azok... ki lehet dobni a kukába mert vagy úgy lesz vagy nem. Hát.. hajlamos vagyok egyet érteni. Nem ez volt az első eset de most az uccsó. IS-2. Fejleszett robbanó lőszere ugye max pen 207. Eltalálom vagy 300 méterről tigris vezető kukucskálóját és ding... Aha... oké... KT frontját meg átviszi... Köszönöm szépen...
Ezt a teljesítmény függő mm-et nem én találtam ki, egy összefoglaló volt a működéséről valahol a hivatalos fórumon, valamint valamelyik mm-es postban egy dev is írt róla, de nem találtam meg, annyira meg nem érdekel, hogy sokat keesgéljem. Talán pont a kezdő br lett felhozva példának, hogy egy tapasztalt játékos ha visszamegy a kezdőket darálni akkor az mm feljebb fogja sorolni, hogy ne tudjon rajtuk élvezkedni, a nagyok majd szépen lerendezik, utána majd visszakerül ismét a kezdpk közé. Ehhez kapcsolódóan volt a +0.3br-is, tehát hiába volt nagy betűkkel kiírva, hogy +-1br-be kerülhetsz, attól még jó teljesítmény után kaphattál +1.3-as besorolást is. Erről már csak annyi infót találtam, hogy valamikor korábban már kivették, elvileg nem sokáig volt éles ez a feature.
"Akkor azok között is villantania kell pont a kiváló képességeinek köszönhetően"-attól, hogy feldob magasabb br-be, top3-ban végzek, killem is van, de a csapaton akkor is átgázolnak a T54-ek, és sima vereség lesz a vége. És attól ugye én még játszhattam jól, lehettem a legjobb, de nyerni nem nyertem, szóval kenhetem a hajamra a nagyszerű teljesítményemn..
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.02.18. 19:24:03
"Akkor azok között is villantania kell pont a kiváló képességeinek köszönhetően"-attól, hogy feldob magasabb br-be, top3-ban végzek, killem is van, de a csapaton akkor is átgázolnak a T54-ek, és sima vereség lesz a vége. És attól ugye én még játszhattam jól, lehettem a legjobb, de nyerni nem nyertem, szóval kenhetem a hajamra a nagyszerű teljesítményemn..
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.02.18. 19:24:03
<#taps>#taps> remélem volt az utastérben néhány zacskó..... <#vomit>#vomit>
Úristen! <#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Sose próbáltam még légvédelmit. Vagy legalábbis nem emlékszem rá. De egy biztos, elég komoly ellenfelek tudnak lenni. Ha velük játszol nyílván más jön le, mert én találkozok egy nap mondjuk 2-vel amiből 1 kilő akkor nekem 50%-os arányom lesz velük szemben. De a csávó aki kilőtt egész nap találkozott 40 tankkal és abból csak engem lőtt ki akkor neki alacsonyabb lesz az aránya. Így én azt érzem hogy hú de brutálisak a légvédelmik. Ő meg azt érzi hogy egy rakat sz@r mert egész nap csak 1 killje volt. De alacsonyabb tierben azért jobb arányokat produkálnak mivel a vékonyabb páncélzatok semmiféle ellenállást nem tudnak kifejteni a nagy kezdősebességű sorozatlövőkkel szemben. De ezt írod Te is.
Az ominózus esetem amit szoktam emlegetni nyilván inkább volt RNG mint bármi más. De akkor is hajmeresztő hogy ilyen egyáltalán előfordulhat. Legyen valamekkora átütése persze. De akkor legalább csinálnák meg hogy el lehessen intézni őket. Nevetségesnek tartom hogy egy heavy vs SPAA párharcból egyáltalán élve kikerülhet egy SPAA nem hogy még győzni is tud. Ilyen egyszerűen nincs! Csak itt a játékban! Milyen alapon él túl 1nél több találatot? Főleg HE-ből. Amikor egy akármilyen heavyt is 1 lövésez az ember bárhonnan egy kis szerencsével?
Az ominózus esetem amit szoktam emlegetni nyilván inkább volt RNG mint bármi más. De akkor is hajmeresztő hogy ilyen egyáltalán előfordulhat. Legyen valamekkora átütése persze. De akkor legalább csinálnák meg hogy el lehessen intézni őket. Nevetségesnek tartom hogy egy heavy vs SPAA párharcból egyáltalán élve kikerülhet egy SPAA nem hogy még győzni is tud. Ilyen egyszerűen nincs! Csak itt a játékban! Milyen alapon él túl 1nél több találatot? Főleg HE-ből. Amikor egy akármilyen heavyt is 1 lövésez az ember bárhonnan egy kis szerencsével?
Amit írtam az a ma reggeli állapotokat tükrözi valamennyire. Más időpontban valószínűleg eltérő eredmények jönnének ki, de azt kétlem hogy hirtelen drasztikusan változnának az arányok. Főleg hogy kb érzetre is ilyen körülményekkel találkozok, amióta van BR6,7-es német tankom. Elhiszem hogy másnak más arányok jönnek ki de abban viszont nem hiszek hogy teljesítmény függő lenne az MM. Bár annak kell lennie hogyha valaki kizárólag IS-3 meg T-54-ek ellen megy. Azt viszont tegyük hozzá hogy ezeknek pont most lett 7,3-as a BR-je. Nekem ott sántít ez az egész hogy, ha valaki annyira jó hogy állandóan ilyenek közé dobálja be. Akkor azok között is villantania kell pont a kiváló képességeinek köszönhetően. Ha nem megy neki magasabb BR-be akkor viszont egy idő után le fogja rakni alacsonyabb BR-be. Nagyjából itt bukik meg hogy mindig csak Top BR-be kell küzdeni. Mert hullámoznia kellene látszólag véletlenszerűen a top BR vs alacsony BR csatáknak. Ha valaki mindig csak top BR-be megy akkor meg annyira jó ezek szerint hogy simán csak hisztizik a top BR miatt, mivel a teljesítménye kiemelkedő. Akkor mi is a baja? Ha az egész teljesítményedet veszi BR-től Tiertől függetlenül. Ha annyira pro vagy, akkor ezek szerint minden tierben minden csatában a legalacsonyabb BR-be kerülsz? Ki hiszi ezt el? Szerintem ezért nincs ilyen, de a tévedés jogát fenntartom.
Pont azt a br-t indítom el én is ha néha kedvem támad egy gyors körre.
Jaj, hát alap lősszerrel nem mérvadó a teszt, nézd meg az átütési különbséget az alap lőszer és a legtutibb kifejleszthető HVAP lőszer között. Azzal a tuti lőszerrel a legtöbb tankot oldalról ki tudod szedni.
Engem is jóval többször tesz fel magasabb BR-be 6.7-tel, úgyhogy hasonló a tapasztalat. Hagytam is a fenébe. A Leoval szoktam játszani, és újabban felfedeztem magamnak a 3.3 BR-t, ott még elég élvezetes csatákat lehet játszani. Van még a tiger E panther A kombó is, csak azzal már annyit játszottam hogy kicsit meguntam. Na meg szim, ha épp olyan a választék, ami megfelel.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2016.02.18. 10:47:02
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2016.02.18. 10:47:02
Mivel itt tegnap volt rola par hozzaszolas, beroffentettem a Kugelblitz-et, es mentem vele parat arkadban. 7.0 a BR-je, melle ket Tiger II-t vittem, annal erosebb hk-m nincs kifejlesztve, Panther II-t porgetem most, tehat meg az sincs meg.
Meglepo modon Tiger E is volt a jatekban, Panther mindenfele variansa nagy szamban, Tiger II-k sokan, nehany Jagdtiger, 3-4 T54, volt KV2, 1 T10, nehany Leo1, Maus egy sem, iletve egyszer volt nalunk egy Tortoise. Sokkal tobb erosebb BR-ben levo tankra szamitottam. En is csak parat (3-4) menetet jatszottam, es foleg a Kugelblitz-et teszteltem, szoval nem mervado amit irok.
Hat nekem nem jott be az AA. :) A beforgatott Tiger E-vel se tudtam mit kezdeni, hiaba soroztam akarhol. Aztan persze par masodperc utan megpuszilt a 88-assal, szoval ido sincs nagyon keresni a gyenge pontokat. Erosebb dogoket is probaltam, sikertelenul, meg azt a Leo-t szivesen elkaptam volna, de messze volt es egybol eltunt a hazak kozott. Egyszer beadott valami serulest egy T54 ellen pedig elvileg nem tudtam volna atutni, de az sem volt critical. Osszessegeben en voltam a leggyengebb lancszem. Jah, Parducok ellen jo, ha oldalt elkapom oket, illetve az ellenseges AA-t lehet vele szivatni. Csak az alap loszerem van meg hozza, lehet ez volt a baj. De egyaltalan nem tudtam vele megtrefalni a nagyvasakat. Az Ostwind viszont az alacsonyabb BR-jeben egy igazi troll.
Meglepo modon Tiger E is volt a jatekban, Panther mindenfele variansa nagy szamban, Tiger II-k sokan, nehany Jagdtiger, 3-4 T54, volt KV2, 1 T10, nehany Leo1, Maus egy sem, iletve egyszer volt nalunk egy Tortoise. Sokkal tobb erosebb BR-ben levo tankra szamitottam. En is csak parat (3-4) menetet jatszottam, es foleg a Kugelblitz-et teszteltem, szoval nem mervado amit irok.
Hat nekem nem jott be az AA. :) A beforgatott Tiger E-vel se tudtam mit kezdeni, hiaba soroztam akarhol. Aztan persze par masodperc utan megpuszilt a 88-assal, szoval ido sincs nagyon keresni a gyenge pontokat. Erosebb dogoket is probaltam, sikertelenul, meg azt a Leo-t szivesen elkaptam volna, de messze volt es egybol eltunt a hazak kozott. Egyszer beadott valami serulest egy T54 ellen pedig elvileg nem tudtam volna atutni, de az sem volt critical. Osszessegeben en voltam a leggyengebb lancszem. Jah, Parducok ellen jo, ha oldalt elkapom oket, illetve az ellenseges AA-t lehet vele szivatni. Csak az alap loszerem van meg hozza, lehet ez volt a baj. De egyaltalan nem tudtam vele megtrefalni a nagyvasakat. Az Ostwind viszont az alacsonyabb BR-jeben egy igazi troll.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Jó neked. Én csak annyit írok, hogy nem volt olyan csatám, hogy nem oroszok ellen, és nem IS3/T54-ek ellen mentem volna. És nem nagyon volt csata, amit nyertünk, max az a néhány ahol vegyes ellenfél volt. Igaz én nem reggel próbáltam, hanem főműsoridőben, de nálam azt a hatást váltotta ki, hogy hagytam a faszba az egészet, mert vissza kaptam azt amit 1 évvel korábban végre sikerült javítaniuk és az op szarokat felvitték a 6.7-es br-ről, így játszható lett. A másik ami talán befolyásolja a dolgot, bár hogy valóban működik-e még a dolog csak a jóisten tudja, hogy teljesítmény alapján is variálja, hogy milyen br-be kerülsz. Régen így működött, sőt gyakran volt hogy kaptam ellenfelet a max br-en felül is. Anno linkeltem erről ide is a hivatalos postot, ha jól rémlik a +-1br-en felül még kaphattál(vagy kaphatsz+0.3, 0.5 br-ű ellenfelet). Ha jól tolod, sokat ölsz akkor kapod a nehezebb br-t (talán nehezebb nemzetet), ha nem megy, akkor visszább vesz a rendszer, kevesebb nagyobb br-ű tank lesz az ellenségnél.
Mindegy, nekem ez a patch betette a kiskaput, túl sokszor néztek hülyének, ennyi bőven elég volt. Néha 1-1 csatát letolok, de nem erőltetem a dolgot, mert teljesen reménytelen, hogy normális irányba vigyék a játékot, ezt az elmúlt időszakban már bizonyították. Ha nem lenne most a Naval Action ami leköt, akkor simán visszatenném a WOT-ot, ott többet számított a skill, a rutin, itt sokszor elég ha egy op tankba beülsz.
Mindegy, nekem ez a patch betette a kiskaput, túl sokszor néztek hülyének, ennyi bőven elég volt. Néha 1-1 csatát letolok, de nem erőltetem a dolgot, mert teljesen reménytelen, hogy normális irányba vigyék a játékot, ezt az elmúlt időszakban már bizonyították. Ha nem lenne most a Naval Action ami leköt, akkor simán visszatenném a WOT-ot, ott többet számított a skill, a rutin, itt sokszor elég ha egy op tankba beülsz.