Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Darun #30381 Apám mániája az hogy az MM külön csoportba rakja a retardáltakat és külön a jó játékosokat. Persze a nyugdijhoz közeledve el kell mondani hogy az ő reflexei már nem éppen jók, szögbe beállásról meg hasonlókról nem is érdemes magyarázni neki (megpróbáltam) mert nem tudja alkalmazni. Sokszor nem is a dolgát teszi, mert annyira nem ismeri se a tankokat, se a játékot. Ő teljesen WoT-os, szóval egy kicsit talán off ez a része a gondolataimnak, bár úgy látom a WT-t és a WoT-ot sem lehet elválasztani egymástól. Viszont néha szoktam nézni őt meccs közben, néha megdicsérem, néha adok neki tanácsot. De azért részben igaza van, mert legtöbbször tényleg annyira segg hülye emberek közé rakja be az MM, hogy mindenki elmegy a pályán egy irányba (néha szó szerint, többször láttam már hogy a 14 játékost bedarálja/megállitja 5-6 tank, mig fater egyedül próbál harcolni 3+ ellenféllel. Ő sajnos ilyen, próbálja ellensúlyozni a sok hülyét, de se képességeiben, se tapasztalatában nem képes erre. (nem szépitem a helyzetet, ő is piros játékos és látom hogy neki is egyre kevésbé okoz élvezetet a játék, sőt)
Pár éve megismerkedtem a WoT-ban egy sráccal, azóta is jóban vagyunk. Ő mutatta be nekem a Thundert, a GF bétájára pedig én léptem be elsőként. Együtt tankoztunk/repcsiztünk, szakaszban ez inkább a fun-ról szólt, főleg amikor meg lett a KV-2 (az első meccsünkön full alap tankokkal kiszedtünk 5 Tigrist) Hogy nyertünk vagy vesztettünk, csak akkor volt érdekes, ha benyomtunk valami wager-t. Szakaszban viszont a csaták kb háromnegyedében mién volt a Best Squad, pedig nem vagyunk valami elit játékosok. Amikor elkezdtem a Thundert, sokkal rosszabb volt a statom mint WoT-ban, még is jobb szerettem Thunderezni (már akkor is) Kevésbé görcsöltem rá a nyerésre. Igy a játék is szórakoztatóbb volt. Emlékszem, volt olyan csata, hogy a Shermanomat egy M3A1 szedte ki. (oldalba lőtt és ammo rack). Viszont mióta itt is van random, és a KV-2-vel szinte senkit nem vagyok képes egy lövéssel kiszedni, (jah, mert a 152 milis lövedékben lévő majd 4 kiló robbanóanyag nem képes megölni a legénységet) én viszont az első lövésbe belehalok (teljesen mindegy hogy milyen ágyútól) azóta én se sok értelmét látom a játéknak.
Itt azért összeválogathatsz jópár tankot, hogy mit akarsz vinni egy csatába. Az nem biztos hogy a játék hibája, ha a 4 BR-es csatában megjelennek a BT-k meg a többi alap tank. A Wargaying játékaiban viszont rendszeres a mindenféle balance nélküli leosztás. (akár tier, akár minőségbeli szinten nézzük) És hogy visszakanyarodjak kicsit a kiinduló gondolatmenethez, én Warplane-ezek is. Ahová -lévén szinte sosincs kellő mennyiségű játékos- nemrég betették a botokat. A csaták majd 90%-a úgy ér véget, hogy az egyik csapat teljesen kihal, mig a másik max 3 gépet veszit. Sokszor úgy indul a meccs, hogy rögtön két gép lezuhan, vagy az első találkozásnál már veszit az egyik csapat 5 gépet, mig a másik egyet se. Tegnap pl olyan meccsben voltam, ahol a Zéro egy Mustangot üldözött. Miért? Én egyszer maradtam egyedül 3 bot ellen. Nem akartam elhinni hogy botok, mert az egyik közép magasságon repült elöl, a másik magasabbról, lemaradva kisérte. Esélyem se volt megtámadni őket, mert egymást fedezték. Tudom, erre van valami algoritmusuk, mig a teljesen fogyatékos botokat a saját repülős képességük alapján modellezik, de akkor sem értem, miért nem lehet fele-fel arányban szétosztani őket? Miért kell mindig az egyik csapatnak homálynak lennie? Miért vannak eleve vesztes csaták?