11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Nem az ULQ miatt értek egyet Foxival, hanem amiatt, mert Ő talált egy "aranyközéputat". Én sem ULQ-n játszottam soha, és én is szevedtem a játék miat. Nálam az RNG-verte ki a biztosítékot....az, hogy hétfőn minden egy lövés - mondjuk a Comet-tel, SB-, RB-bem - Kedden meg mindenről pattan - főleg a papír AA-kről. Szerdán??? hát talán kicsit jobb, Csütörtök, Péntek, megint fos semmit nem tudok kilőni, Szombat vasárnap meg nem tudok játszani. Aztán hétfőn folytatódik a szopás, kedden meg hirtelen ISTEN vagyok, mert megint minden 1 lövés...(amire ránézek már robban még célozni sem kell!!!) Persze ezután megtin 4-5 nap szpás megint. Ugyanaz a Tank ugyanaz a BR...nemzettől, Tiertől, és MONDOM tanktól függetlenűl. Nálam betelt a pohár.
    Hát elmegy Gazsibá a......
    Na én emiatt hagytam abba. 2 hete be sem léptem és kisímúlltak a ráncaim. "Jó" játékot! srácok!