Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Darun #30365 Azért ez nem a WoT! Itt akkor is megkapod az xp-t, ha veszitesz, nem osztják szét a felét az ellenfél csapatában. Itt ha veszitesz ha nyersz, csak attól függ az xp hogy te mennyire vagy jó. Engem is bosszant a vereség, de nem görcsölök/idegeskedek annyit, mint anno a WoT-ban, pont ezért. Nekem már több mint negyed éve meg van a Tigris I, még se mentem vele egy kört se, pedig nagyon vártam rá, de nem azért fejlesztek, hogy minél nagyobb virtuális acélszörnyet vihessek csatába. Mi Thunder-t szórakozásból nyomtuk, mert kevésbé volt árkád és plasztikus mint a WoT, mert minimális beállitáson is szebb, mert nem szednek ki kupolán keresztül, mert még árkádban is realisztikusabb mint a WoT valaha lesz, mert 500 méteren túlra is el lehet látni, mert ennek a játéknak a motorja arra is képes... Soroljam még?