11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • FishNoRba
    Nem értek egyet. Persze, egy olyan helyzetben, ahol az ellenfél használhat heatfs-t, te viszont nem, nyilvánvaló, hogy előnye van veled szemben, azonban egy játékmenetben, ahol mindenkinek rendelkezésére áll, ott más téren kell ellensúlyoznod.
    Tiger H az egyik legkönnyebben játszható tank a játékban. Persze, a Win/Lose % -od szar lesz, (no russian bias tovarish) de nekem azzal a tankal van a legjobb K/D arányom (3+ környékén), pedig mentem vele vagy 200 meccset.

@bgabor911 Az elkövetkező patch -re az ATGM tankokat ígérték (minden nemzetnek egyet). A top tier vasak csak későbbre várhatóak.
    Én egyébként nem hiszem, hogy az ATGM problémát fog jelenteni. A jelenlegi játékmenetben aki ki akar lőni, az így is megteheti.