37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    csata közben tab és rányomsz a játékosra duplán és be is jön az adatlapja :D
    42% winrate 32% relative position meg ilyenek :D

azzal kezdem a csata elején mindig h végignézem a top tier játékosok statisztikáját...
    nem kéne, mert 90%-uk bőven 50% alatt van.... az egész játékosállomány 90%-a 50% alatt van kb.
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.05.17. 15:31:12
  • bgabor911
    Ezeket a százalékokat hol látod?
  • foxbat88fx
    pl. Chieftain.... sok amatőr 42%-ost látok vele... beteszi 7.0-ák ellen és kinyír vele 8-10 tankot pedig a statja szánalmas az embernek :D
  • foxbat88fx
    1742 pont az semmi.... amikor 4000-5000 ponttal veszítesz, na az már valami!!! és kapsz cserébe 2500 exp-t pffff
  • bgabor911
    "pont ez a legnagyobb baj a WT-ben, hogy bármilyen gyökér 42-45%-os lúzer tud menni durva kört ha olyan tank van alatta :D"
    És melyik tank lenne ez pontosan? Merthogy a top tier mediumok nem, az hótziher, de nyugodtan kérdezz meg más top tier med tulajdonost ha nekem nem hiszel. Mind azt fogja mondani hogy a top tier mediumok közül a játék egyikkel sem sétagalopp.
  • Nesuten

így sem esik jól veszíteni

• foxbat88fx
    pont ez a legnagyobb baj a WT-ben, hogy bármilyen gyökér 42-45%-os lúzer tud menni durva kört ha olyan tank van alatta :D
  • Fura Alak
    Én szedtem le már nem egy saját retardált repcsülőt, mikozben kamikaze -zott az általam sorozott ellenfélre. A géppuskás kill ilyenkor könnyen összejön, de a legdurvább eddig nekem az volt, mikor egy B-25 -ös benyelte a KV-2 -m HE skulóját.... :D
  • Nohab
    Valaki itt a fórumban egyszer panaszkodott, hogy az egyik meccsen nagyon nem jött össze neki. Kilőtték párszor és még az artival is leszedett egy saját Stukát. Másvalaki megtette ugyanezt T54 B17-es kombinációban és elküldte a videót a hivatalos válogatásba. 5000 goldot szerzett vele.

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2016.05.17. 10:23:58
  • gstup
    "Ehhez képest vért pisil az ember amíg megszerzi hozzájuk a gondosan az utolsó fejlesztési sorban elhelyezett HEAT-FSt." Ez szerintem nem azért van mert nehezebb lenne velük játszani.Szimplán az rp és a megszerezhető modul eléréséhez szükséges rp aránya jóval irreálisabb mint alsóbb szinten.
  • Madi92
    Foxy nem érti, hogy itt más mint a wotban volt. Ott a hp miatt némileg ügyesebbnek kellett lenni egy tank kilövéséhez. Jobban kijött a különbség.
  • FishNoRba
    Nem értek egyet. Persze, egy olyan helyzetben, ahol az ellenfél használhat heatfs-t, te viszont nem, nyilvánvaló, hogy előnye van veled szemben, azonban egy játékmenetben, ahol mindenkinek rendelkezésére áll, ott más téren kell ellensúlyoznod.
    Tiger H az egyik legkönnyebben játszható tank a játékban. Persze, a Win/Lose % -od szar lesz, (no russian bias tovarish) de nekem azzal a tankal van a legjobb K/D arányom (3+ környékén), pedig mentem vele vagy 200 meccset.

@bgabor911 Az elkövetkező patch -re az ATGM tankokat ígérték (minden nemzetnek egyet). A top tier vasak csak későbbre várhatóak.
    Én egyébként nem hiszem, hogy az ATGM problémát fog jelenteni. A jelenlegi játékmenetben aki ki akar lőni, az így is megteheti.
  • bgabor911
    Hisszük ha látjuk. A múltkori nyílt Q&A legépelt válaszai a weboldalon a hírek között megkereshetőek, ott le van írva hogy a kövi peccsre nem terveznek T-55öst és T-62est. (T-62 ugye az M60 és a Leo1 kortársaként fél éve késik már) T-54 új változata? 3 darab van bent jelenleg belőle, így is csökkenteni kéne a számukat.

Helyette lesznek ATGM tankok, amik egyelőre egy remek új módszernek tűnnek a nemlétező balansz felborítására.
  • bgabor911
    "Tiger H1-hez vagy egy Panther D-hez kell tudás...
    egy M60-hoz vagy Leopard-hoz rohadtul nem kell"

Ehhez képest vért pisil az ember amíg megszerzi hozzájuk a gondosan az utolsó fejlesztési sorban elhelyezett HEAT-FSt.
    Én nagyon szívok az M60 felfejlesztésével, egyik jó ismerősöm a Leopardjával küzdött nagyon, nem érezte, pedig ő első nap megvette hozzá goldért a HEATFSt meg az előtte lévő fejlesztéseket.
    Tapasztalataim szerint Tiger I-el meg Pantherekkel bizony nagyságrendekkel egyszerűbb játszani mint top tierben, ahol ha bekapsz egy lövést vége a játékodnak. Olyan top tierben játszani mint az InstaGib mód volt annó az Unreal Tournamentben, ha ez ma még mond valakinek valamit.
  • foxbat88fx
    nem nagyon hatnak meg :D no skill tankok... bármilyen 42%-os lúzer tud velük jó kört menni mert 400mm átütésük van
    így volt ma is.... T-54 1949-el mentem, enemynél volt egy Chieftain, csak azt az 1 tankot tett be, gondoltam gyorsan kilövöm és akkor -1 ember az enemynek... persze kilőtt, aztán másodjára is kilőtt, mellette meg még 7 csapattársam
    nézem a statját... 42%, na mondom fasza...

kövi csata, beteszi az én csapatomba, na mondom most is öljél bazdmeg
    előremegy és meg is döglik azonnal és már lépett is ki, persze mi meg jól kikaptunk XDDD

egy Tiger H1-hez vagy egy Panther D-hez kell tudás...
    egy M60-hoz vagy Leopard-hoz rohadtul nem kell, szóval engem hidegen hagynak az új tankok...
    max ha a rakétás T-64 jó lesz akkor arra rámegyek
  • FishNoRba

Röviden, aki lusta megnézni a videót, nem hivatalosan, csak egy fejlesztővel folytatott Q&A -ben elmondták, hogy a következő patchekben temérdek új top tier tank várható. Illetve főleg már meglévő top tier tankok új variánsai (M60, Leo ,T54).

Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de ez nem hangzik rosszul. Persze, most bele lehet menni abba, hogy ennek már semmi köze a 2.VH -hoz és, hogy már nagyon messzire mennek, de ha már bent vannak az eddigiek, akkor legalább legyenek bent egészen.

Aztán reméljük, hogy valamikor sor kerül a 2.vh -s és a post war tankok elszeparálása.
    Utoljára szerkesztette: FishNoRba, 2016.05.16. 23:03:12
  • foxbat88fx
    kiváncsi vagyok mikor fogják az Iron Duke-nak visszavenni az exp hozamát :D
    már kihúztam vele a Caernarvont, Charioteert, Crusader AA-t, 20k exp és megvan a Tortoise aztán jöhet a Centurion...
    kicsit sok ez a +232% exp bónusz egy Tier 3 vasnak :D prém nélkül 3000 exp átlag/kör árkádban
  • PLaci #30340
    Már csak 22k rp, és nem robbanok fel sem IG, sem idegileg, ha kigyújtanak. :)
  • foxbat88fx
    gyanus is volt nekem amikor a prém kv-2 nem vitte szemből a sima shermant csak 3. találatra sebezte :D
  • kissssss
    Jézusom...
  • PLaci #30337
    Ennek most mi értelme volt.... Mind1, én tudom hova kell lőni! :)
  • foxbat88fx
    nem ezeket kellene nerfelni hanem a rohadt HEATFS szarokat....
    adni nekik 300mm pent max. és kész
  • Zoli105
    a KV2 he töltet átötése 75mmről 54mmre ment (Is2 42mmról -39mmre csökket ) a többit nem néztem
  • PLaci #30334
    Most toltam pár kört KV-2 -vel, pukkant nekem minden aminek pukkanni kellett...
  • kissssss
    mit nerfeltek rajta?
  • Zoli105
    De most a HE löszereket nerfelték ! -.- Kv2 Is2 meg a többi ! már meg sem tud lepni csak azért bosszantó ! -.-
  • bgabor911
    Minden APHE lőszer rombolóerejét lejjebb vették. Feltűnt nekik hogy kicsit kiegyensúlyozatlan, hogy az APHE lőszeres tankok mindent one-shotolnak, míg az ilyen lőszerrel nem rendelkező tankok öt-hat lövésből szedik ki ellenfeleiket.
  • nandoxxl
    Régebben játszottam, és most azt tapasztalom a T34 1941-42 lőszere fostalicska lett. Ez ilyen random szívatás, vagy tényleg bele nyúltak?
  • PLaci #30329
    Achilles + Churchill Mk.III

A csata szerintem legjobb pillanata az volt, mikor egy Pz III -at messziről sorozva véletlenül kilőttem egy PBJ-1 -et. :D
  • foxbat88fx
    papíron mind a kettőnek 120 a tűzgyorsasága...
    mégis a brit olyan lasúúúúnak tűnik hogy az vicc :D
    az M19 hamarabb kidarálja a tárat de tovább tölt... ez meg minden lövés között tölt :S
  • vajakos21
    Me210c is azt használta.( de jó lenne ha bekerülne akár prémnek is)
    http://www.jetfly.hu/regi-jetfly/1535-a-messerschmitt-bf-110210-zerstorer-rombolo-repulogep-tortenete

• bgabor911
    Még a neve is ugyanaz a játékban. Annyi hogy az amcsi AAAk kettőt használnak belőle, az angolon meg egy van.
    Ugyanaz a fegyver. Persze ettől még lehet eltérő a tűzgyorsaság, mert WT-ben semmi se lehetetlen. :D

Az angolok és az amerikaiak egyaránt a svéd Boforst használták légvédelmi célokra, hajókon és telepített légvédelmi állásokban is. A vicc az hogy még egyes német hajókon is ez volt, annyira elterjedt a háború előtt.

Valahol svédországban valaki nagyon nagyot kaszált a licendíjakon a háború alatt. Nem sok fegyverről hallottam amit mind a tengelyhatalmak, mind a szövetségesek hasznátak.
  • foxbat88fx
    biztos hogy nem az az ágyú van rajta mint az M19-en... az M19-et imádom... M42 ugyanaz mint az M19
    ennek a brit szarnak a tűzgyorsasága sokkal de sokkal lassabb
  • bgabor911
    Az olyan kibekkeli akkor is, ha éppen nyer az oldala, ezt nem befolyásolja hogy normál xp-t kapsz vesztett csatáért vagy kevesebbet.
  • vajakos21
    Nulla nem lenne jö szerintem. Mindenképp kell motiváció.Különben nem.kockáztatnának még annyit se.Kibekkeli a végét,nem támad, nem foglal stb. Mondván úgyis ugyanannyit kap.Persze van akinek mindegy mert megy így is úgy is.Van aki meg pont letolja.( valszeg akkor is lenne panaszkodás ha ugyanazt kapnák.Miért nem kapok többet mikor nyertem?)
  • bgabor911
    Szerintem olyan 30% körül lehet. De nullának kellene lennie, mit tehet az ember arról ha a random csapat elszúrja. Olyan jónak lenni meg hogy ellensúlyozz egy full béna csapatot.. hát, ahhoz T-34/85 kell.
  • bgabor911
    Ugyanaz a svéd Bofors 40mm van rajta mint az amerikai M19 és M42-őn. Én se szeretem, kicsi a tűzgyorsaság. Mondjuk egyik nagy kaliberűn se sokkal jobb ahogy emlékszem. :D
  • foxbat88fx
    a felét nem csak 40%-át :D
  • Darun
    Meg itt a vereség sem akkora para, hiszen a WoT-tal ellentétben nem bukod a szerzett xp/pénz felét.
  • nandoxxl
    Én nem veszek prémet elvből:) Magas BR-be se megyek. Csak a megszokott op-tankok, most lehet kipróbálom a kv1s hosszabb távon. Ezért nem stresszel a booster. Csak lazán:) Szeretem ha van esélyem befolyásolni a mecset, és kis szerencsével egy vesztes csapatban is jó (nem lehet mindent megnyerni, a sok kill úgy is hozza a győzelmeket). Nincs jobb érzés mikor kihal a csapat és letarolod a támadókat, utána meg néznek mint a moziban:)