War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ugyanazt az 1 preset-et használtam, első slot Párduc II a második slot Tigris II P. Így mentem 10 RB-t egyhuzamban, csak német oldalon, a csaták felét szám szerint 5-öt megnyertünk.
Ebből a 10 csatából 1 olyan volt amikor a németek az oroszokkal voltak párban viszont 5 olyan amikor egyedül voltak 2 vagy 3 nemzettel szemben. 9 esetben a németek ellen voltak az oroszok is. 4 esetben pedig az amcsikkal voltunk.
Nézzük akkor hogy mik ellen kellett harcolni német oldalon:
9 csatában voltunk az oroszok ellen, ebből a 9 csatából 1 csatában volt IS-3 az ellenfélnél, 5 csatában T-54, megint 5 csatában T-34-85 illetve T-34-100. Viszont mind a 9 csatában voltak IS-2-k és T44-ek. IS-4et és T-10M-et nem láttam egyáltalán. (tudom a T-10M már BR8.0)
7 csatában voltunk az amcsik ellen ebből 2x volt T32, 4x M46 viszont mind a 7 alkalommal voltak M26-ok. Illetve 3x voltak hellcat-ek és 1x láttam T-92-t is.
A britek mindig ellenünk voltak ha voltak,kb 5 csatában de nagyon kis számban, a maradékban nem láttam egyet se közülük. Főleg charioteer-ek és centurion-ok (csak 2 esetben MK10) de feltűnt 4-5 alkalommal caernarvon is.
Azt még hozzá tenném hogy ez semmiképpen sem egy hiteles teszt. Messzemenő következtetéseket senki ne vonjon le belőle. Főleg a csaták kis száma miatt. Viszont az jól látható hogy közel sem igaz hogy 90%-ban csak top harckocsik ellen kell menni 6,7-es BR-ben. Még ha érzetre így is tűnik! Egyáltalán nem mondom hogy így normális, de annyira nem is sz@r mint ahogy páran beállítják. Bőven játszható volt így is ez a BR, a németekkel is.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2016.02.18. 09:27:45
(nincs kedvem németekkel menni de simezni akarok, egyedül csak a pt-76 tudom bevinni <#zavart2>#zavart2>)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
U.i.:Hozzáteszem,hogy részlegesen leraktam a játékot. Kb 4-5 napos lemaradásban vagyok,szóval lehet hogy változott azóta valami! :D
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.02.17. 19:11:43
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.02.17. 17:33:36
Teljesen mindegy hogy milyen számok szerepelnek a játékban az átütés rovatban, vagy a lepattanási esély rovatban. Mindig épp az adott helyzetben dől el hogy szerencséd volt-e vagy nem. Az adatok csak tájékoztató jellegűek, vagy annyit tud vagy nem, majd kiderül. Aztán amikor megörülsz hogy na ennyit biztosan tud, jön egy helyzet amikor nem fogja tudni!
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2016.02.17. 13:37:54
De ahogy mások is mondták, van random faktor is, engem a nevezett zsu-57 vágott ki szemből a múltkor M-103ból, majd M47ből, 500 méterről.
én azt javaslom hogy először tapasztald ki alaposan az alaplőszert mert az APCR egy egészen más világ,nem is kell túl sokat belőle pakolni a tankba.
A lényeg hogy simán eltudom képzelni, amit mondasz. Ebben a játékban minden azaz minden megtörténik. Ott tartunk hogy nem csak lehetőség szintjén vannak a dolgok hanem valóban meg is csinálja a játék!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2016.02.17. 11:27:53
Kihúztam mostanában az ISU-122est, képességekre majdnem teljesen ugyanaz mint a Jagdpanther, csak éppen 5.7-es BR-en. Ugyanott kéne lennie a jagdpanthernek is, a Ferdinandnak 6.0-án, a Jagdtigernek meg 6.7-en, úgy érnének talán valamit.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.17. 10:06:14
én ha megyek a ferdivel akkor csak nagy távolságból veszem fel a harcot az ellenséggel és nem csak azért mert kerülöm a közelharcot hanem azért is mert nagy távolságról azért már újra működni kezd a ferdi páncélzata, rühellem kurszkot de ha ferdivel sikerül bejutnom erre a pályára akkor szoktak jó csatáim lenni... öröm nézni mikor ivánék vodkától fűtve eregetik a pálya túlfeléről a 85 meg 122mm lövedékeket de mind pattan.
én egyedül csak az 50 darabnyi lőszerrel nem tudok kibékülni, kurszkon mozdokon vagy akár kelet európa pályán gyorsan elfogy egy kimaxolt loader mellet.
Kövi peccstől meg a Tiger II már T-44/100-akkal fog szemben állni, esélye sem lesz.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.17. 09:17:56
Ágyú terén szerintem is a KT volt fölényben, viszont páncélvédelemben alulmaradt.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Sőt egyesek szerint berlin ostrománál volt is pár darab, de ezt nem sikerült bizonyítani. 1945 szeptember 7.-én mindenesetre ott volt a győzelmi parádén, 2 hónappal a háború európai vége után! Úgyhogy bár nem találkoztak valószinüleg, kortársaknak számítanak, és bár az IS-3 erősebb egy kicsivel, semmivel sem fejlettebb mint egy KT.
Azt sejtettem, hogy a valóságban lehetséges, már csak a hang miatt is szerintem.
A britek pedig kifejlesztették a HESH lövedéket (rogyókúpos) ami nem üti át a páncélt hanem becsapódáskor szétkenődik a lemezen, és a belső feléről repeszeket tör le, ami aztán teljesen jól pusztítja a legénységet meg a kezelő szerveket.
gajjob figyelj csak ide----><#action>#action>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Custom battle jó repülős gyakorlásnak.Ott bármennyiszer halhatsz ingyé
a profik meg a kamikázék így is elkapnának néhány tankot de legalább nem az lenne mint tegnap.... ju87-sek kb leradírozták az első 5 percben a ruszki amcsi tankok nagy részét, nem egy olyan csatám volt tegnap mikor egy ellenfelet se tudtam kilőni mert az ellenfél hamarább kilépet mint hogy kibombázzák, és én még csodálkoztam hogy miért nem akarnak játszani alied oldalon.
Mert messzíről kiszúrja az ember a fekete ki pöttyöt...Ok...látja, hogy szemből jön...Ok...nyílván ellenség....de ha már megy a csata....és az ember repül erre-arra...akkor már nem biztos...valamennyire közel kell mennie hozzá....akkor meg már lehet, hogy a másik is észleli. Szóval kemény dolog ez. Szerintem sokkal nehezebb SIM-ben reülővel menni mint tankkal.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.02.16. 16:16:45
Így megértem azokat akiknek a hócipője tele van SIM-ben a taknokban...mert esélye sincs túlélni egy lomha monstrummal nyílt terepen.....