11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • [NST]Cifu
    Magam ellen beszélek, de tényleg az a legfontosabb, hogy minél több féle jármű legyen a játékban? Egyfelől megértem az igényt, ugyanis a változatosság gyönyörködtett, másfelől minél többféle egység van a játékban, annál nehezebb a balance, annál kevesebb idő jut egy-egy típus megfelelően részletes kidolgozására...

Persze elég látványosan arra megy most a WT(G), hogy valahogy legyőzze, de legalábbis alternatívát nyújtson a WoT-nak. Számomra legalábbis ez jön le abból, hogy a CBT-ben csak Arcade van. Persze tény, hogy mindenki erre vár leginkább, de sok embert pont a Historical / Simulation játékmódok csalnának el a konkurenstől.

Én megelégednék akár csak 2-3 féle StuG-al, nem kell nekem mind a 7, főleg, ha abból pár lazán kihagyható, átugorható, esetleg nem jelent igazi előrelépést játékélmény szempontból. Van, aki a WT(A) valóban játszott az összes Bf-410 változattal például? Vagy az összes He-111-es változattal?