11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kályha
    Még mindig nem világos nekem ez a sebzés modell. Tehát minden modulnak van "életereje", amit bevitt golyókkal tudsz lezabálni. A találatok valószínűségét a gépfegyverek száma (ha mind a célkeresztet találja) növeli, a sebzések mértékét pedig az űrméret. A sérülések is súlyozva vannak (critical, medium stb), gondolom a modulok fontossága alapján. Plusz one-hittelheted a pilótát is. Hát ez jól meg van bonyolítva.
    Igazából a burst mass zavar. Gyakorlatilag ez az érték mutatja a fegyverek szintjét és még bennem van a Wot-os erőcsík. Minél kisebb a kg/s, annál többet kell betalálni. Közben meg abban reménykedem, reálisabb a modell, mint a WG-nél.

A célzást 400m-re vettem, ez egy kellemes átlag.

Fáj otthagyni a jenkiket, piszok erősek a fegyvereik. Csak hát bitang mamlasz köztük jó pár, nekem meg nem áll a kezemre a BnZ. Akkor inkább vissza a Spitfirerekhez.