War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg amíg nem tudtam hova lőjek addig arcade-ban toltam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Na most, logikai csavar:
Ha hátrafordítom a fejem, hogy hátranézzek a repülőben, akkor mi a tökömet látok a monitorból? <#idiota>#idiota>
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.05. 19:13:02
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"The chance of ricochet has been reduced for all armour-piercing shells provided that the calibre of the shell exceeds the armour thickness by 2 or more times."
Hmm.
88 / 45 = 1.95
...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Fent átállítjátok a csatát Arcadra, megnézitek a tech treet, majd átállítani realisticra, és megint megnézni a tech treet. Néztem is hogy T-34/85 - 795 lóerő(hp), mondom mi a fene, turbófeltöltő. :D
HE=very fucking useful...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
más: megint t5 szimulátor van -.-"
És pici pézért lehet hozzá jutni!
Ahogy írták, GrmlZ-nek is ilyen kategóriájú van, és teljesen jól repked vele szimulátor módban WTt, meg Star Citizent is.
Amit kerülni kell, azok a belépőszintű joytickok. Legyen a cuccon három helyett négy tengely(a rudder a negyedik) legyen a fején minél több gomb, számazzon neves gyártótól (saitek, logitech, thrustmaster) és legyen szilárd az alapzata. Kábé ennyi a követelményrendszer.
ez nekem nagyon nagy összeg azért, hogy a gép előtt üljek
persze jó lett volna kipróbálni de ennyit nekem nem ér meg az k**isten :D
tudod mikor :D annyi pénzből egész Magyarországot bejárom 6szor
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/295457-utc-universal-tracking-clip/#entry5772609
a gépre is vagy már 8 éve nem költöttem.... vagy 10
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
GrmlZ mester videóján jól látható miért, hogy hogyan megy ez.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.04. 15:27:39
HAWX stb...
de itt még felszállni se tudok egy kétfedeles orosszal sem XDD egyből lezuhanok :S
kár, pedig kipróbáltam volna, hogy milyen lehet :)
szerintem ne erőltesd a bill+egért... csak a hajad fog kihullani.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
sehogy se lehet megoldani a játékot egérrel és billentyűzettel? :(
muszáj vennem fél millió forintért hozzá felszerelést? :D
jó lenne valami tier 1 vagy tier 2... de úgysem az lesz :(

Kössz!
Ezeken kívül pedig van még sok féle de a játékban ezek vannak főleg.
A D-nek igen. A többinek van APCR is de konkrétan felesleges.
Most,hogy megvettem az A tipust új legénység! Mikor tudok velük javítani? Valamennyire fel kell fejlesztenem a field repairt mindenkinél,hogy tudjanak javítani csata közben?
A Phantereknek csak ez a 2 fajta lőszere van,AP meg HE?