37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ehh... az a holnapi lesz... Mondjuk Karelia -n könnyű lesz kill -t szerezni.... -
WTF? Nincs GF event, de van aktív Achievement!............ -
Zoli105 #30154 és a sok majomfasz miatt nem lehet repülni ! -.- mindenki b17 és b24ben ül ! -.- -
Ééééééés, megint csak repülős event van.... :'(( -
foxbat88fx #30152 na ez a Caernarvon is egy nagy rakás foskupac.....
kár, hogy nem elég erős a gépem hogy youtube-ra replayt tegyek fel.....
Panther A-t 19 lövésből tudtam kiszedni kb.... 19 BAZDMEG :D -
Mondjuk az is igaz, hogy ott se bnz-ztem, mert béna voltam hozzá, a spitfirekkel viszont jól elvoltam. -
Akkor lehet csak célozni nem tudok. Mondjuk frb-ben, cockpit nézetből, joystickkal néha jobban ment, mint most egérrel. -
foxbat88fx #30149 ezennel kijelenthetem, hogy megvan az első teljesen fullos tankom a játékban :D
így most már megvan rá minden.... Ace legénység és most már Talisman is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #30148 működik árkádban is a BMZ csak először túl kell élni a csata kezdetekor elinduló emelkedési őrületet, ha mindenképpen te akarsz a legmagasabban lenni árkádban akkor csak a side climb jöhet szóba sajnos mindig lesz az ellenséges oldalon is minimum egy játékos aki magának követeli a megkérdőjelezhetetlen uralmat az égen.
nekem erre kiválóan bevált a Pokryshkin's P-39, 30 m/s emelkedéssel + WEP egyfolytában :D nem sokan akartak versenyezni velem egy idő után. -
Egyáltalán árkádban működik a bnz? Próbálgatom a német gépeket, de nagyon szar, anno frb-ben vagy mi volt a neve alig kellett pár lövés az ágyúból, hogy széthulljon az ellenfél, de itt... -
vajakos21 #30146 Joystickal RB - n nem túl vidám.Kikapcsolt instructorral tudsz meglepetést okozni az egereseknek,de a célzás nehezebb. Simre jó a joystick. Fejkövető meg házilag összedobható.Ha az angol nem megy annyira de kellenek infók,akkor gyere ide.Van minden
https://forum.warthunder.com/index.php?/forum/238-magyar-f%C3%B3rum/ -
Ja, t1 után fordult a világ, szinte one-hittelek bárkit, akire rászállok, még manőverezni se nagyon kell. De ha kéne, mert követnek, akkor általában le is tesznek a földre. Bár most még ez se zavar, mint a kisgyerek nézegetem a gépeket percekig, eszméletlen szépen modellezték le őket. Jelenleg az Apache viszi a prímet, hiába olyan, mint egy legyalult snickers.
Van régebbről egy jobb fajta joy-om, de most az istennek se találom. Gyér angollal egy kinti fórumbeszélgetésből azt szűrtem le, a gaijin annyira ráfeküdt az egérre, hogy így elnagyolták a botkormányos irányítást. Igaz ez? -
bgabor911 #30144 A jó hír hogy RB-hez sem kell joystick, mivel kivételesen jó az egeres irányítás a játékban. Sim módhoz sajnos már nemcsak joystick kell, hanem fejkövető rendszer is, mert ott nincs célkiválasztás és követés, így azt a gépet tudod követni, amin rajta tartod a tekintetedet. -
bgabor911 #30143 Nekem a játékbeli repülők jó 85%-a megvan, de a P-40 az örök kedvencem. :D
Nincs az a top jet amiben annyit vigyorognék mint abban ülve. -
Köszi, figyelek a fejlesztésekre és a skillekre is, ezekben fogja a WT a játékos kezét.
Most hogy mondod, alsóbb arcade szinteken tényleg feltűnően sokan erőltetik a head-ont. Jönnek a kis picsafüst 7.62-sel, aztán szállnak tovább egyenesen a kövi gépre. Gyakran tiszta káosz, mint legyek a csillár alatt. Ha gyengébb az ellen, még egy BnZ-s géppel is tarolni lehet köztük.
Kb 90 csatával odébb van még az RB is, de előbb-utóbb mindenképp belemegyek a sűrűjébe. Nagyon foglalkoztat a joystick gondolata is. Sokkal közelebb áll hozzám ez a téma, mint a tankok (sokkerekes acéldoboz csővel az orrán, mi abban a szép :) -
vajakos21 #30141 Skill pontokkal tudod csökkenteni a reload time-ot.A weapon maintenance pedig javítja a fegyverek túlmelegedését is.Illetve ahogy fejleszted a gépet és jihúzod az adott gépfegyvert+ a jobb lőszert ,javul majd a pontosság/ hatékonyság.Mondjuk arcadeban a repülési modell nemigen van meg,úgyhogy mi hogy fordul,zuhan,emelkedik csak tájékoztató adat.Ráadásul headon a legfőbb taktika,így többet ér 4 ágyu mint egy jó fordulási érték.Próbálj rá RB re,ott is lehet egérrel menni.Eventen meg normálisabb is a gépkiosztás.Aztán irány sim :-) -
Hurricane mk4-en volt már szerencsém gépágyúhoz. Hát, nem nyűgözött le. Pontatlan, de legalább nem melegszik túl, mert addigra kifogy. Csak tudnám, mit csinálok majd olyan turnfighter géppel a 60sec-es töltés alatt, amin nincs helyettesítő fegyver. Mert lehet, hogy a ruszkik közt (itt is) több az op, de több gond van árkádban az mm-mel. Ide is, oda is gyakran bedob 3 bombázót, a meccs 5 percig se tart. No fun time.
Viszont ami lenyűgöz, az a repülés technikai oldala. Nézegetem a yt videókat. Azt hittem, mekkora ász vagyok a sorozatos 8-10 killel (arcade), de ennyi erővel egy ló is vezethetné a gépet. Lesz mit tanulni. -
kissssss #30139 " A találatok valószínűségét a gépfegyverek száma (ha mind a célkeresztet találja) növeli,"
egyrészt igen... másrészt azt sem szabad elfelejteni hogy ha sokáig egyfolytában tüzelsz akkor egyre pontatlanabbá vállnak a fegyvereid a túlmelegedés miatt, ha majd sikerül eljutnod az első 4 darab 20mm gépágyúval felszerelt spitfire gépig akkor tudni fogod miről van szó :DD
így előzetesbe csak annyit hogy kb olyan mintha 20miliméteres sörétes puskákkal lövöldöznél egy légyre, túlmelegedett gépágyúkkal pedig még egy b-17 bombázót se fogsz eltalálni 300 méteres távolságból(nem vicc).
a sebzésmódélről csak annyit hááát hogy is mondjam ->NÉHA<- szokott furcsaságokat művelni... főleg ha ruszki gépekre lösz, és ezen a kategórián belül is különösen a yak vadászgépekre kell a kelleténél több figyelmet rá szentelned, háromszor egymás után is eloltják a tüzet, szétlőtt tailcontrol-al is manővereznek, stb.... ezt majd úgy is kitapasztalod mindegy hogy AB vagy RB csatában :) -
Akkor repülőknél nem kell pumpálni az ellent, ezt jó hallani.
Még eléggé az elején vagyok, a mozgékonyságot érzem sokkal fontosabbnak. Ugyanakkor utóbbi pár csatában p40-el megtapasztalhattam A tűzerőt. Legalább egy tucat head-on (amit amúgy kerülök, mint a tüzet), az első egy-kettő még minden mindegy alapon, a többi már direkt. 500 méterig sem értek el, már zuhantak is. Persze ez addig buli, amíg vki a hátamba nem kerül... -
bgabor911 #30137 Tehát négy tigris, három párduc és három jagdpanther. Miközben amcsi oldalon még a 76mm-es ágyús Shermanok is le vannak tiltva. Tényleg nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik. :D
Churchill 75mm-es ágyúja egy vicc ezen német gépek ellen, a Fireflyt pedig egy lövés szétszedi. De engem például két alkalommal Wirbelwind szedett ki Fireflyból. -
bgabor911 #30136 Ha fordulóharcozás tetszik akkor Spitfire és a japán Zerok a te gépeid. Az amerikaiak és a németek másról szólnak, ott a BnZ harcmodor dominál. -
gstup #30135 Szerintem meg nagyon könnyű a britt oldallal menni.10 meccsből 3-at buktam csak.Szinte versenyezni kell a killekért.Easy mód. -
vajakos21 #30134 Hiába van nagy tűzerő,ha nem találod el.Az f4 messza 1db 20 assal is lehet aratni.A lőszer tipusin is sok múlik.Mit mivel lősz.Japók pl szépen égnek gyujtótol.A Wot os erőcsíkot felejtsd el.Főleg repcsinél.Egy találat elég egy fontosabb helyre aztán mész le.Tanknál valami sérül,az javítható,illetve ugye az le se esik. A gépeket meg majd megismered mi mire jó és mi ellen mit lehet csinálni.Meg ugye milyen módban repülsz.
Tankos event.Angolok + 6 fő vel mennek ami legjobb esetben.+ 12 tank + 6 repülő.Azért annyival lehet már nyerni. -
Még mindig nem világos nekem ez a sebzés modell. Tehát minden modulnak van "életereje", amit bevitt golyókkal tudsz lezabálni. A találatok valószínűségét a gépfegyverek száma (ha mind a célkeresztet találja) növeli, a sebzések mértékét pedig az űrméret. A sérülések is súlyozva vannak (critical, medium stb), gondolom a modulok fontossága alapján. Plusz one-hittelheted a pilótát is. Hát ez jól meg van bonyolítva.
Igazából a burst mass zavar. Gyakorlatilag ez az érték mutatja a fegyverek szintjét és még bennem van a Wot-os erőcsík. Minél kisebb a kg/s, annál többet kell betalálni. Közben meg abban reménykedem, reálisabb a modell, mint a WG-nél.
A célzást 400m-re vettem, ez egy kellemes átlag.
Fáj otthagyni a jenkiket, piszok erősek a fegyvereik. Csak hát bitang mamlasz köztük jó pár, nekem meg nem áll a kezemre a BnZ. Akkor inkább vissza a Spitfirerekhez.
-
kissssss #30132 itt a moduloknak van "életereje" értelemszerűen minél nagyobb fegyverrel lösz meg egy modult annál nagyobb sebzést tudsz bevinni, DE hiába van neked 12 darab 7.7mm meggymag köpködöd a typhoon gépeden attól még nem biztos hogy többet is fogsz sebezni az adott modulon, csak akkor tudsz tejes sebzést elérni ha mind a 12 darab géppuskád ugyan azt a modult lövi egyszerre ami kb majdnem lehetetlen kategória egy csata kellős közepén.
csata előtt be lehet állítani a célzás távolságot egészen 800 méterig de ennél távolabbra is tudsz lőni, tehát ha neked 500 métere van beállítva a célzás akkor mind a 12 géppuskád egyszerre ugyan azt a célpontot fogja eltalálni 500m távolságon, ha ennél közelebb kezdesz el tüzelni akkor is eltalálod a célpontot de nem az összes géppuskával.
az amcsi gépekkel meg óvatosan nem rosszak de a legtöbb gyorsan elvérzik egy turnfight-ban, ne csábítson el a nagy tűzerő.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.30. 21:32:56 -
Zoli105 #30131 Hát akkor más játékkal játszunk :D
akkor van esély a németekkel mikor a nagy vadakat belehet vinni addig semmi ! pz4 stug nem ellenfele a churchill 7 és a Sherman VC-nek ! de Tiger E és H-ból 2-2 db lehet a pályán jagdpanterből 3 panterekből 3 XD a szövi oldalon csak a bombákkal megrakodott gépek voltak korlátozva :D (jah és mire lett valamelyik nagyvad addig pár gerinctelen fasz elment a spawnpontra és szépen tarkon lőtt mikor újra bejöttél ! ;) és talán a jagdpanter volt ami tényleg kemény dió volt a szöviknek
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.04.30. 20:55:23 -
Egy kicsit off, ha nem baj, mert az Air Forcesben nincs nagy mozgás:
Repülőknél a damage mechanics nem világos nekem. A tűzerő a one-second burst mass, minél magasabb, annál többet sebez, ez oké(+az űrméret). De ez úgy működik, mint a Wot-ban? Van egy nem látható életerő csík, amit le kell bontani? Vagy a bevitt találatokat súlyozza a rendszer, tehát gyengébb sebzésű fegyverből is elég akár 3 telitalálat, ha arra éppen "jól dob" (critical, burst...)?
Angol oldalakon nehéz kiigazodnom és még nem találtam egyértelmű leírást. Arra gondoltam, adott űrméretnél a kg/s burst mass a gépfegyverek számával arányosan emelkedik, egy sec alatt több lőszert használ, tehát nem maga a sebzés mértéke nő ezáltal, csak az rng-t befolyásolom. 6x12.7 Browning -> 3,23kg/s -> 15% vs 4x12.7 Browning -> 2,15kg/s -> 10% ...valahogy így?
Még csak 2.7-es gépeknél tartok. Angol oldallal kezdtem, a Spitfire egy csoda, de elcsábított az amerikai fegyverek ereje (1,32 burst mass vs 3,23). De a P40-est vagy az Apachot úgy leforogják, hogy rossz nézni. Nyilván más harcmodor áll nekik jól, de a dogfightot kedvelem és azt is tudom a legjobban használni.
-
bgabor911 #30129 Mi van??
Éppen hogy játszhatatlan volt a mai chroicles event realistic és simulator módban a szövetségesekkel.
Számlekorlátozás nélküli Tiger H,E, Panther D, A és Jagdpanther ellen mentek a szövetségesek 75mm-es Shermanokkal, Churchillekkel és Fireflyokkal. Teljesen esélytelen volt, amikor próbálgattam szövi oldalon állt sorban nyolc ember, német oldalon meg 134. Undorítóan a németeknek kedvezett az egész.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.30. 20:19:56 -
Zoli105 #30128 egy kalap fos az event új fent ! -.- nevetséges egyszerűen hogy a németnek nincs semmi hatása a britt szarokkal szemben ! -.-
ha meg a köcsög spancampelésről nem is beszélve ! remélem aki ezt csinálja elsorvad a töke !
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.04.30. 17:47:35 -
bgabor911 #30127 Az ilyen meccsekre sokkal büszkébb szoktam lenni mint amikor Arcadeban győztes meccsen szerzek 9 killt az OP-34/85el.
Szimulátor volt, Sherman Firefly-al két Panther D-t és két Tigert kaptam el. Másodjára lespawnolni már nem volt módom, mert véget ért a meccs.
A csapat fele természetesen nulla killel jött ki, úgy hogy a T-34/85ösükkel kétszer spawnolnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.30. 14:00:21 -
12 kill, Achilles + Churchill Mk.III
Pedig nem is voltam top-tier!
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.04.30. 10:39:26 -
Azért érdekes, amit az Elite-rő írsz, mert sokan, akik régóta eliteznek (én is, béta óta 1300+óra), arra panaszkodnak, hogy nincs tartalom a játékban és a fejlesztők nem a közösség igényei szerint fejlesztenek :).
De szerintem, nem lehet egy lapon említeni a két játékot, nincs túl sok átfedés.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.04.30. 09:33:17 -
Köszi, én is efféle minimumra gondoltam. A legördülő oké és persze marad is az árkád egy darabig, aztán lehet joy-ra költeni.
-
Max_Andaxin #30123 Üdv! Látom semmi nem változott! 
1 hete nem játszottam WT-vel és bevallom nem is hiányzik. Mióta "kiherélték" a Britteket - ezzel a 1 emberes szarsággal, meg nerfelték a lőszereiket - azóta valahogy nem is érdekel már mit találnak még ki.
Szerencsére a gyerkőc születésnapjára megkapta az Elit Dangerous Horisons-t így már nem is jut eszembe, hogy WT-zzek.
Nálam ezt érte el Gazsibá a sorozatos fa***gaival. Pedig imádom ez a Tankos maszlagot....
Annyit tudnék mondani, hogy volna mit tanulni "ruszik barátainknak" az Elit készítőitől arról, hogy kell a játékosállományt kiszolgálni és játékra/játékba csábítani. Ez is az is MMO, mégis ég és föld....."Köszi" Gazsibá....
-
A leaderboards -nál bal oldalt egy legördülő ablakban ki kell választani, hogy az árkád, realistic vagy sim eredményeket mutassa. Alaphelyzetben ez árkádra van állítva.
Továbbá simán lehet, hogy szimplán még nem játszottál eleget ahhoz, hogy az eredményeidet relevánsnak tekintse. (Ami szerintem érthető. 10 meccs alatt 90% -os win rátát elérni, nem ugyan az mint ugyanezt 3000 meccs alatt.) -
Sziasztok!
In-game profilnál leaderboards és place mind n/a ill. nulla. Van erre magyarázat?
Nem vagyok statbuzi, de ha már ilyen jól megy a játék (asszem), ezt jó lenne viszontlátni is.
köszi -
valaki szakasz I. -ben -
kissssss #30119 na jól van... tojok ballisztikus ívben arra a p38-ra, most mentem japánokkal 7 kört eventen és 0 kill, szövi oldalon nem is mennek vadászgéppel csak bombázóval és farmolják a japán gépeket lefelé, megközelíteni nem lehet a bombázókat mert azonnal kapod a 12.7mm esőt a nyakadba, nem vállnak szét hanem maradnak egy formációban így minden oldalról védve vannak.
még kifarmolom a kv2-t aztán részemről vége ennek az eventnek.
-
bgabor911 #30118 Minden britnél ez van. Nem tudtad mibe vágsz bele? :D -
kissssss #30117 pedig a legtöbb német meg ruszki vasat vinnie kéne annak a 77mm ágyúnak, elvittem néhány körre a tesztpályán... apds-el szinte mindig egy lövés volt a teszttank ha lőszer rekeszt lőttem.
nem lenne ez olyan rossz tank csak rá kell érezni a játékstílusára úgy mint a t34/85-re is, t34-el se lehet kiállni a mező közepére vagánykodni... legalábbis nem mindig.