11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Madi92
    Az egy dolog, csak aztán nem kéne istácsászárrá nyilvántartatni valakit, mert a pálya másik feléről látja, ha valaki az erdőben sunnyog, hanem szépen csöndben maradni.
    Ez egy ilyen játék, ha valaki lowon játszik, annak hihetetlen nagy előnye van RB-ben. Kipróbáltam, szóval tudom.
    Korábban, kezdő koromban az istenért nem tudtam kilőni senkit, de még csak látni sem láttam, hogy engem honnan, hogyan. Levettem lowra, mindent egyből megértettem.

UI: Azt meg sosem fogom megérteni, hogy valaki miért akar, olyan játékkal játszani, ahol fontos tényező a grafika, de nem bírja a gépe. Wotal, hogy állsz? Ott nem számít, ha lowon játszol és az is tankos, árkádban még jobb is.
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.04.23. 13:07:29