37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • CHaooSS
    Oké, de akkor miért vannak velük még az amcsik meg a britek? csak az is3 meg t54 még legyőzhető lenne, de úgy, hogy ott a t32 meg centurion mk10 is aki 2000 km-ről átlő.. eléggé esélytelen
  • Stefan99
    Az a baj, hogy németnél nincs 7.3. gaijinnek meg nem elég fontos a probléma, hogy megoldja. Pl letehetnék oda a jpz 4-5 tankot, akkor még esetleg használná is valaki.:)
  • gstup
    Anno ezért tettem félre egy picit a játékot.Egymás után tettem be a screenshotokat,hogy nálunk JT és 10,5-es tigris volt a legnagyobb.Az ellenfélnél meg csak T-54(47,49) ,is-3,is-4 volt.Persze az arányok is viccesek voltak.Nálunk az említett vasakból volt 3-4 és a többi 6.7-es jármű,náluk meg 6.7-ből volt 3-4 a többi 7.3-7.7 . :)
  • CHaooSS
    elkezdtem játszani 7.0-ba németekkel és eléggé unfair a mm.. általában mind a 3 nemzet ellenünk van ami azt jelenti, hogy 7.3 oroszok és britek a 280-300mm-es apds-el.. nálunk persze van 1-2 jt és 10,5 tigris, de ők meg tele vannak... vicc
  • foxbat88fx
    15e exp kellene már csak a Caernarvonhoz de nincs lelki erőm összeszenvedni ma :D
  • AIexx
    MiG-17 RB csata, 5 kill, bgabor tiszteletére 3 head on- kill, nem is akár milyen, megy is majd youtubre a csata, replay:

Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.04.25. 18:13:32
  • kissssss
    akik minden nap grindeltek azok most kapták meg a MBR-2 gépet, a wt fórumon olvastam és egy csomó ember ki is rakta a képit róla :D ja és még winter camo sincsen hozzá... pedig nagyon verték a mellüket a devblogon mikor ki hírezték ezt a repülőt.

https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/308879-special-event-series-chronicles-of-world-war-ii/page-143

nem lepődnék meg ha a többi is csak sima "gift" kategória lenne úgy mint a D.521 francia repülő.
  • Zoli105
    Mivan ? :O hol hallottál erről ? :O (ne bassz hogy olyan lesz mint a Po-2 vagy az A-26 invader ? :O )
    hivatalos oldalon volt róla szó vagy mi ? :O és egyik sem lesz prém ? :O
  • kissssss
    na közben kiderült hogy a modik és az adminok megint hazudoztak a megszerezhető gépekről, azt állították hogy mindegyik prémium lesz +rp/sl bónuszokkal... hát nem így lett.

(+még ki is kell fejlesztened a modulokat a gépen)
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.25. 17:38:38
  • bgabor911
    Nincsen semmi baj a head on noobokkal, csak akkor ne linkelgessenek állandóan screenshotokat (a kicseszett tankos topikba ráadásul) bizonyítani próbálván, hogy mennyire jó pilóták, mert nem azok. Ott van Magz a lenti videóban, na olyan egy profi játékos.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.24. 14:23:30
  • AIexx
  • Nesuten
    valaki szakaszba most épp nem érek rá de később ... :)
  • Sherman0070
    Ezt nektek :P
  • vajakos21
    Nem hiszem, hogy jobban fogod érezni magad tőle.Én örülök,hogy bennt van minden az a pár aki meg sivatagot játszij minden pályán nem oszt nem szoroz.Simen megyek,ritka ,Be lehet fejezni :-) Grat!rrr véleményes volna vajon láthatott- e vagy sem.Engem zavarna,ha így jutnéj előnyhöz,ahogy offline játékoknál se teszek be mindenféle isten módot.Csak magamat verem át
  • Cobra.
    Olyan "vicces" volt ma, amikor a Dicker Max lőszere lepattant a Marder oldaláról (igaz kb 30 fokos szögben találtam el), meg amikor az 5.0-s Sherman simán átlőtte a Tigrisem tornyát szemből, az én lőszerem meg pattant róla...
  • AIexx
  • CHaooSS
    Hát lehet én is így ki fogom venni mert, ha más se akkor én se fogom használni.. rájöttem h már felesleges mert túl sokaknak nincs
  • bgabor911
    "az szar játékos aki head on-ba megy"
    Semmiképpen sem jó pilóta, igen, és végképp nem profi. De lentebb kifejtettem.
  • kissssss
    upsz véletlenül kibombáztam egy captain sobet nevű emberkét, ha olvassa a topikot akkor innét is üzenem bocsi :D
  • Nesuten
    a g2 még nincs meg gyere ts re
  • Zoli105
    Okés később leszek kicsit pihennem kell , kiakasztott a sok hülye :( amúgy az eventet csinálom :D Stalingrad tankos része , német oldal (Pz4G Stug IIIF és Bf109 G2 ), amúgy jó érzés magabiztos beképzelt oroszokat kilőni :D (az ellenfél oldalán is mekkora hülyék vannak :O )
  • Nesuten
    nekem a játék telepítésekor be se rakta ezt a cuccot és így nincs fű az optikában
  • Nesuten
    akar
  • Zoli105
    Valaki akar szakaszolni ?
    mert eszméletlen agyhalott faszfej csapattagok vannak és ez kurvára irritáló már ! Aki meg kitalálta hogy 1 emberrel is működik a tank azt a legkegyetlenebb módon fingatnám ki ! -.-
  • CHaooSS
    Realistic battle... ez nem wot.. az lenne a lényege, hogy életszerű körülmények között játszunk.. mert az is, hogy 0 fű van rohadt sokat számít mert egy füvesebb dombon jóval feljebb kell menni, hogy lássam az ellenfelet, de a lowos meg azt látja, hogy a hülyének meg a teljes tankja kilátszik már és lazán kilövi.. ködgránátnak is lehetne szerepe a játékban, de az se lesz a low miatt..
    ez a bajom, hogy a sok lowos teljesen tönkreteszi a realistic élményt
  • bardocz
    Havas pályák napsütésben mondjuk majdhogynem játszhatatlanok, semmi sem látszik, csak a világító fehér, de hogy hol van domb, hol bukkanhat elő bárki, milyen a terepviszony, abból semmi.
  • Sherman0070
    Számomra annyi előnyt ad, hogy elmegy a kedvem a játéktól.
  • kissssss
    azért maradjunk bent a normális beszélgetés határán rendben? plz...
  • foxbat88fx
    ad azért előnyt, de már nem annyit mint régebben :)
  • AIexx
    erről van szó!
  • Sherman0070
    Ez kb. olyan mint amikor CS:GO-ban a 4:3 miatt sírnak mert úgy nagyobbnak látszik az enemy....
  • Sherman0070
    Nem akarok beleszólni de..... mi az anyátokért sírtok a low grafika miatt? Amikor beszart a videókártyám FULL LOW-on toltam mindent.... érdekes módon ugyanúgy ott volt az összes bokor mint MAX grafikán...
    Aki sír a Low grafika használatért az mennyen a gecibe mert semmit előnyt nem ad :)
  • AIexx
    ezt úgy hívják hogy leleményesség, ha eredményt akarsz elérni és nem gyönyörködni a tájban akkor szerintem is az ulq a nyerő.. :)
  • Stefan99
    "csak mások játékát rontják el azok akik rb-ben is ulq-val játszanak"

Na ja, de biztos kell nekik valami siker az életben, ha már más nem jutott... Mással nem nagyon tudom ezt magyarázni.
  • foxbat88fx
    miért? tök jó :D
    gondolj bele az én 8 éves gépemmel lealázom a core i7-es noobokat, tök vicces :D:D
  • CHaooSS
    ez itt a baj: "tankos neked nem hogy jól megy, hanem még nem találkoztam nálad jobb magyar tankossal ab-ben"
    foxbat88fx: " én is low grafon nyomom.... aki jól akar játszani az low-on nyomja :) "

Akinek rossz a gépe az ugye nem direkt csinálja, de aki jó géppel ulq-n játszik aztán jó játékosnak tartja/tartják az azért nem oké.. csak mások játékát rontják el azok akik rb-ben is ulq-val játszanak
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.23. 13:36:00
  • Madi92
    Az egy dolog, csak aztán nem kéne istácsászárrá nyilvántartatni valakit, mert a pálya másik feléről látja, ha valaki az erdőben sunnyog, hanem szépen csöndben maradni.
    Ez egy ilyen játék, ha valaki lowon játszik, annak hihetetlen nagy előnye van RB-ben. Kipróbáltam, szóval tudom.
    Korábban, kezdő koromban az istenért nem tudtam kilőni senkit, de még csak látni sem láttam, hogy engem honnan, hogyan. Levettem lowra, mindent egyből megértettem.

UI: Azt meg sosem fogom megérteni, hogy valaki miért akar, olyan játékkal játszani, ahol fontos tényező a grafika, de nem bírja a gépe. Wotal, hogy állsz? Ott nem számít, ha lowon játszol és az is tankos, árkádban még jobb is.
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.04.23. 13:07:29
  • AIexx
    az szar játékos aki head on-ba megy, az szar játékos aki ultra low-on játszik.. áhá.. SZERINTED MIÉRT JÁTSZOK ULTRA LOWON TE ISTEN CSAPÁSA!? MERT A GÉPEM NEM BÍRJA!! ott leírtam az előbb.. ha jó gépem lenne, 1 másodperet nem játszanék low-on..
  • kissssss
    én már több hónapja nem találkoztam éjszakai csatával GF-ben, szerintem gyakrabban is előfordulhatna.
  • CHaooSS
    Miért? nekem tetszik, kár h 100-ból 1x adja be