11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    "nem tudom mennyit repülőztél"

inkább tankos vagyok de szó nélkül beülök repülőbe is ha kell, RB csatákban mindig be van rakva legalább 1 repülő :)

én is próbálom addig megközelíteni a célpontot amíg tisztán egyenletesen végig tudom sorozni a farkától a motorig az egész repülőt, de sajnos többnyire hamar észreveszik(tapasztaltabbak) a hang alapján hogy közelit egy repülő és akkor vagy megpróbálom követni vagy megyek vissza a magasba hogy jobb szögből tudjak támadni legközelebb, elég vegyes volt a mai nap volt mikor vérprofik jöttek hurrkákal meg p40-el, de volt olyan is hogy egyszerre 3 ellenséges gép eset át miközben próbáltak utánam kapaszkodni a magasba.

úgy halottam voltak vadászgépeik amik fel voltak fegyverezve 4db 12.7mm géppuskával vagy 2db 20mm gépágyúval de én nem vagyok otthon az olasz vadászgépek területén... biztos több eredményt értem volna el ma egy 20mm gépágyúval mint ezzel a 4 darab hátvakaróval.