37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Zoli105 #29996 Hát a mostani event is egy kalap fos ! -.- remélem megbaszódnak a fejlesztők ! -
foxbat88fx #29995 na ez a mai/tegnapi 30 killes event is szánalmas.... ehhh
mindenki pz4-el megy :D unalmas fos
jó lenne ha már magasabb tier lenne.... Tiger vs IS-1 pl.... -
kissssss #29994 "nem tudom mennyit repülőztél"
inkább tankos vagyok de szó nélkül beülök repülőbe is ha kell, RB csatákban mindig be van rakva legalább 1 repülő :)
én is próbálom addig megközelíteni a célpontot amíg tisztán egyenletesen végig tudom sorozni a farkától a motorig az egész repülőt, de sajnos többnyire hamar észreveszik(tapasztaltabbak) a hang alapján hogy közelit egy repülő és akkor vagy megpróbálom követni vagy megyek vissza a magasba hogy jobb szögből tudjak támadni legközelebb, elég vegyes volt a mai nap volt mikor vérprofik jöttek hurrkákal meg p40-el, de volt olyan is hogy egyszerre 3 ellenséges gép eset át miközben próbáltak utánam kapaszkodni a magasba.
úgy halottam voltak vadászgépeik amik fel voltak fegyverezve 4db 12.7mm géppuskával vagy 2db 20mm gépágyúval de én nem vagyok otthon az olasz vadászgépek területén... biztos több eredményt értem volna el ma egy 20mm gépágyúval mint ezzel a 4 darab hátvakaróval. -
bgabor911 #29993 Tény. Bár mondjuk nem tudom mennyit repülőztél, de nálam az az alapszabály hogy 0.3 távolság felett nem lövünk rá az ellenfélre, mert csak a lőszert pocsékolja az ember. Azt mondanám hogy aki mondjuk egy 60 lövésnyi gépágyúlőszerrel felszerelt géppel, mint egy korai Zero vagy Spitfire vagy E messzer, le tud lőni három gépet egy meccsben leszállás nélkül, az már elsajátította a lőszertakarékosság művészetét. :D
Az mc202 meg egy elképsztően jól összerakott olasz repülőgép, elképesztően gyenge olasz fegyverekkel. De ha belegondolsz, nem is nagyon tudtak összerakni világszínvonalú harceszközöket, plusz ugye 43-ban kiszálltak a háborúból, utűna már nemigen voltak fejlesztéseik sem. -
kissssss #29992 na újra nekifeküdtem ennek az mc202 repülőnek nevezet katasztrófának, sikerült összehozni 3 air killt egy GF csatában de 1 repülőre majdnem ráment az összes lőszerkészletem több mint háromnegyede... szóval kellet néhányat fordulnom a repülőtér felé hogy meglegyen a 3 kill.
ez a gép egyedül csak a kétfedeles gépek ellen tudna hatékony lenni meg néhány korai egyfedeles nyitott pilótafülkével ellátott gép ellen.
egy jó előnye azért van ennek a gépnek BMZ-re kiváló... csak értelmes fegyverzet hiányában sokra nem megyünk vele. -
Hát ez a Dóra nem semmi!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Átlag 2 kill meccsenként, akár jetek ellen dob be akár nem.
Más, ez mégis mi a franc, találkoztatok már ezzel?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Konkrétan, azt nem lehetett látni, hogy merre van forgatva a gép, az ellenségről meg ne is beszéljünk. A napszakos cucc az egy dolog, de ennek nincs sok értelme. -
bgabor911 #29990 Nem tudom miért de tényleg így van. Gondolom rejtett buff a Sabotos endgame tankoknak. Az M60-asom 105mm-es railgunjából kilőtt Sabottól mindig azonnal robbanak a T-54esek a frontpáncéljuk mögött elhelyezett lőszerrekesz miatt. Egyébként ez az angol L7 löveg valami elképesztő, nem csodálom hogy annó vitte mindenki mint a cukrot. -
CHaooSS #29989 2 dolog...
1: miért van, hogy APDS-től szinte mindig berobban a lőszer, de normál AP-tól meg nem mindig?... tiszta vicc
2: miért van az, hogy nekünk 7.0 a max BR nekik meg 7.3 ... egyre többet van ez és kezd rohadtul idegesíteni
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.21. 15:07:28 -
gstup #29988 Ez igaz.
-
foxbat88fx #29987 de a lövegkitéríthetősége elég szar..... főleg a Dicker Max után :D
AB-ben szerintem király gép a Dicki -
gstup #29986 A nashorn jóval mozgékonyabb.Nekem jobban bejött. -
bgabor911 #29985 Hát az egyértelmű volt hogy a Nashornnál jobb, azt ki se húztam, mert minek. De gondoltam hogy a dickermaxnál az erős ágyú párosítva a jó BRel és a nagyon jó csősüllyedéssel csak jó lesz valamire, de nem. -
kissssss #29984 ha lenne döntött páncélzata a pz4-nek akkor még talán egyet is értenék :) de sajnos a t34 majdnem minden téren jobb... nagyobb végsebesség, mozgékony egy helyben is, jó páncélzat, és még tűzerő terén is elfogadható szintet üt meg ha nem kell 1 kilométernél távolabb lőni.
egy ügyes t34 játékosnak elég ha beforgatja a tanktestet és már is el lehet felejteni hogy egy lövésből elkapd, maximum csak a tornyát fogod átlőni.
ha igazán ki akarod használni annak a német 75mm ágyúnak az erejét akkor menyél sim csatába, ha elég távolról kezdesz el párbajozni a ruszkikkal akkor többnyire te fogsz győzni, de az ilyen AB meg RB méretű pályákon csak szívni lehet szerintem :( -
Zoli105 #29983 hát inkább a Pz4 F2 Stug III F és Marderben van az előny ! azok a 75ös ágyúk nagyon erősek :D 2 lövés és hallott a ruszki tank :D na jó Bf109 G2 is nagyon op ilyen gépkiosztásnál XD -
kissssss #29982 ahhoz képest a ruszkik szarráverik a németeket a jobb ágyúik ellenére is, most járok a 12 csata vereségnél a német oldallal(egyhuzamban).
ebben az eventben a németeknek csak akkor van esélyük nyerni ha kitudják harcolni a légi fölényt és a stukák nyugodtan tudnak bombázni. -
Zoli105 #29981 Na mostani event nagyon jó :D csak kár hogy a némettel nehéz bekerülni :D (83 német várakozó vs 62 ruszki :D ) -
foxbat88fx #29980 gondolom nem AB-ban nyomod....
AB-ben kurva jó TD, sokkal jobb mint a Nashorn -
bgabor911 #29979 Meglett a Dicker Max, hát én még nem fizettem ebben a játékban pénzt ekkora szarért mint ez. Zéró mozgékonyság, zéró páncélzat mellett az ember sokra megy a jó ágyújával. Nem tudom hogy lehet ezt szeretni, ha valakinek a játékstílusa egy kicsit is többől áll, minthogy ül a pálya egy sarkában, azt meglövi ha valaki véletlenül elékerül.
Mondjuk számíthattam volna erre, a valóságban sem volt több mint egy önjáró (inkább önvánszorgó) páncéltörő ágyú. Biztos tuti Matilda feeling lehet szimulátorban ahol többkilométeres távolságok vannak. -
vajakos21 #29978 Jogos.Az spaa nem is tank.Jó lenne ha arra használnák amire való, nem trollkodásra. -
kissssss #29977 én is figyeltem a WT fórumot, elvileg helyrehozták a baromságukat de csak akkor fog működni ha újraindítod a játékot, + állítólag az SPAA killeket szintén nem számolja a játék.
-
Már javították Mozdokra
-
Ez az új tankos ww2 event megint
Mozdokon kell játszani, miközben az öcsik közt meg a Kuban pályát írja. Ezért nem is számol semmit. Hihetetlen ez Gaijin
Megelőztetek :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.04.20. 16:44:07 -
foxbat88fx #29974 épp ezt akartam írni :D :D
tök jó köröket mentem.... 5 kill 6 kill na mondom haladok
erre nézem öcsikben hogy 0 kill -.-" na mondom gg gaijin :D -
hihetettlen -
kissssss #29972 gajjinék ma is alkottak... tank taskot nem lehet megcsinálni mert csak a kuban pályán elért killeket számolja, de csatába csak mozdokra pakol be.
-
kissssss #29971 kb én is majdnem ugyan ezt a taktikát alkalmaztam csak csapatársak nélkül :/, side climb + tartani a távolságot az ellenféltől had menjenek csak az alattuk levő könnyű célpontokra aztán ha már csak néhány ellenfél maradt nagy magasságban akkor lehet akcióba lépni de még ez se megoldás a messzák ellen mert simán odébb zuhannak(ha van esze az ellenfélnek) én meg semmit se tudok csinálni mert a messza kitol magából 750+km/h sebességet is akár... addig a spit meg 680km/h-nél szét akar esni és manőverezni se nagyon lehet már vele :(
na nem baj következő évben már én is messzatropal megyek...
"mert a random csapattársak régen halottak lesznek mire te így pozícióba kerülsz."
:DD ha tudnád hányszor láttam ezt a mai nap... de egyszerűen nem lehet másképpen összehozni valamilyen eredményt mert máskülönben szét BNZ-ják a seggét az embernek... -
bgabor911 #29970 Málta eventen soha nem lehetett megfogni a jó messzer pilótákat: Ugye mindenkinél jobban emelkedik, magasból lecsapva támad, majd lendületből visszatér majdnem a kiinduló magasságára. Dehát erre fejlesztették ki a messzert, erre való. Spitfireel persze ki tudod dodgeolni a támadást, de attól még nem fog leesni a messzer. Mi annó azzal próbálkoztunk hogy összeálltunk négyen britekkel, a térkép széle felé emelkedtünk magasra, és a aztán berepültünk a messzerek fölé, legalábbis ez volt az elmélet. Persze ehhez kellenek jó társak a platoonba, mert a random csapattársak régen halottak lesznek mire te így pozícióba kerülsz.
Persze a Spitfire mk V-ös motorját nem nagy magasságra tervezték, szóval így is gáz lesz.
Pozitívum viszont, hogy csak a Messzer F4 Trópusi változatát engedélyezték az eventen, merthogy az kevesebb játékosnak van meg, gondolták így talán kisebb lesz a spam.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.19. 23:50:03 -
kissssss #29969 "Valszeg tudta a pilóta mire jó a gépe ."
vagy csak egyszerűen kihasználja hogy majdnem minden téren erősebb géppel sealclubolhat egy jóízűt.
ehhez nem kell ész :) a vizet meg rendbe rakhatná már végre az úszómester. -
vajakos21 #29968 Értelemszerüen holnap nem ez lesz.
" erre a bf109-re nem hatnak a fizika törvényei.... már 7 körön keresztül egyet se tudtam lelőni." Valszeg tudta a pilóta mire jó a gépe .
De ha valaki nem tud úszni azért még nem a víz a hülye :-) -
kissssss #29967 oké feladom, erre a bf109-re nem hatnak a fizika törvényei.... már 7 körön keresztül egyet se tudtam lelőni.
remélem holnap nem ez a retardált málta event lesz... -
bgabor911 #29966 Ne is mond, én a Stalker:Call of Pripyatot múlt héten fejeztem be hatodjára, a Complete Mod grafikai moddal. 
Pedig én semmit nem játszok újra kétszer, de annak a játéknak olyan a hangulata, hogy azt tanítani kellene. -
ikarus44 #29965 De azon is röhögtem mikor Messer F-4-el félig BnZ félig FORDULÓ harcban (elveszett az energiám, így jobb híján, ezt kellett csinálnom. Hát igen régen harcoltam már Messerrel
) Leszettem egy yak 7-est, pedig rajtam is volt egy 250 kg-os nehezék. Hát az se sokat harcolhatott még.
-
Zoli105 #29964 hát igen :D de úgyhogy még gunpad is volt rajta XD és mikor bejön úgy hogy a hasán ott csüng a 250kg-s bomba és kergeti a spitet ,hát végem volt , min valami kabaré műsor ! :D
egyszerűen katasztrófa a játékos állomány :( de kb 1 éve nem volt ilyen nem értem :( -
kissssss #29963 "Bf109 miért fordulózik a spitivel?"
mert segghülyék játszanak RB-ben is.... -
Zoli105 #29962 Mára végeztem :D Spitivel meg Sea Hurrival csináltam :D ( mindegyik a C-s verzió volt ) ,de azért érdekes emberek játszanak :( ( Bf109 miért fordulózik a spitivel ? :O ) -
kissssss #29961 na sikerült eredményt elérni 1kör/1kill, éjfélre talán végzek is... -
vajakos21 #29960 Az mc jó kis gép pedig.Ráadásul eventen nincs fantasy ellenfél.Persze a messza sokkal jobb választás.Kár,hogy ilyen eventek már nincsenek. -
így szokott 5-6 kill is lenni -
be igen ;)
-
CHaooSS #29957 ilyen br-el hogyan? te gondolom beraktad 6.7 gépek mellé
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.19. 18:02:37