War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
hát betette...... már nekem égett a pofám, hogy ezt most komolyan gondolta-e a Gaijin
easy 13 kill, ha nem járt volna le a foglalási idő akkor a lőszerem fogy ki
De akkor repcsiknél miért kapott szintén 8.0-át vajon?
Hisz van olyan, hogy AB/RB/SB-ben más a br. Akkor ezt miért nem tudják Air/Tank battles-ban is megvalósítani...... ezek komolyan azt hiszik hogy idióták játsszák ezt a játékot.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"ezért kéne a prototípusokat, vagy amikhez a németeknek köze olt, pl. Pulqui.. nem?"
Ez a mondat hiányos és emiatt nem értelmezhető. Fogalmazd újra.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.29. 21:17:11
Egyébként milyen végzettséggel lesz az ember személyautó technikus?
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.29. 16:55:41
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ha lecserélem mondjuk a Jaghpanterem egy marder III H-ra,és mondjuk után vissza akarom hozni újra a Jaghpanther,miért kell mindig 90000 fizetnem a legénységért?
Kössz!<#worship>#worship>
nem lepődnék meg ha pár éven belül bedőlne az egész gazdaságuk....
32-33 dolláros hordónkénti kőolaj ár igen csak odabaszott nekik
pár éve még 95 dollár volt
Tudod mi a legviccesebb egyébként? Simulator módban szinte egyáltalán nincsnek tankokra támadó repülők, mert ott már joystick kell a repülőgépek irányításához, annyira realisztikus(nem kötelező ugyan, de nemnagyon megy nélküle).
Plusz simulatorban ugye kötelező belsőnézetből és markerek nélkül repülnek a játékosok. Ott már észrevenni egy ellenséges tankot is nagy művészet, nemhogy kilőni.
Így még a Simulator mód áll legközelebb a tank only módhoz. 😄
Simulator csata az Event gomb alatt van jobb fölül, és 24 óránként cserélődik a játszahtó csata, meg a résztvevő tankok.
"Gondoljatok bele, milyen manővereket lehet végrehajtani a mai gépekkel.. árkádban milyen lenne egy csata.."
Légi csatát nem érdemes Arcadeban játszani, mert a gépek viselkedésének a világon semmi köze a valóságoshoz, gyakorlailag kapnak egy kétszeres-háromszoros szorzót a tulajdonságaikra, és a fizika se hat túlságosan rájuk. Másszóval annyi közük van az igazi repülőkhöz, mint egy átlagos Need for Speednek az autókhoz, semmi. Annak látszik, de egyáltalán nem úgy viselkedik. Szóval a repülőzés az realisticnál kezdődik.
Másfelől pedig ha tanulmányozod a mai légi harcot, akkor rájössz hogy egyáltalán nem úgy izgalmas mint a koreai háború idején. Ma már egyáltalán nincsenek gépágyús közelharcok. Ma látóhatáron túli (BVR) légiharc van, nagyon messziről indított rakétákkal. Előnyben az van, aki mellett AWACS támogatás van, fejlettebb a BVR rakétája, és fejlettebb a radarja, mert több célpontot tud felderíteni és rakétát vezetni rájuk egy időben.
(Ez az utóbbi az oka egyébként hogy az orosz gépek a mai napig nem rúgnak labdába légiharcban a nyugati gépekkel szemben, mert ótvarszar rakétát használnak a nyolcvanas évekből, nincs AWACS támogatásuk, és nincs pénzük fejlett radarokat építeni a gépeikbe, vagy úgy általában a gépeik modernizálásra. Jó negyedszázados technológiai lemaradásban vannak vadászgép támában. Talán a PAK-FA és a hozzá tartozó R-77M rendszeresítése változtatni fog e helyzeten, de a project nagyon nyögvenyelősen halad, mindössze öt prototípust sikerült gyártaniuk a típus 2009es bemutatása óta, jelen állás szerint legkorábban 2020-ra lesz sorozatgyártás.
Addigra meg a rivális légierőknél többszázas példányszámban lesz rendszeresítve az F-35ös, ami egyébként már most is 200+ legyártott példánynál jár, így az orosz versenyhátrány megmarad a jövőben is.)
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
A probléma ott van, hogy sokan már tényleg ráálltak erre, hogy bejönnek SPAA-val de eszükbe sincs a földiek védelme a légierővel szemben. Én is jobban félek Pantherben ülve a légvédelemtől, mint a Heavy-któl. Itt tartunk.....-😞
Mégse rájuk fogadtam, mert egyszerűen sem a csoportkörben, sem a rájátszásban nem láttam bennük azt, hogy meg tudnák nyerni, miközben a Dislike porig gyalázta a mezőnyt. Pedig a csoportkörök előtt simán a THINK-nek adtam volna a bajnokságot.
Szerintem az utolsó meccseken a THINK nehezen de beveri a Vervét, így a dobogó meglesz nekik. Az Arcade kikap a Dislike-tól de utána megveri a THINK-et, és vasárnap a döntőben ismét Dislike vs Arcade lesz.
Bár ne legyen igazam, vigye haza a THINK a kupát, az se érdekel ha emiatt nem kapok rakettás tankot, csak ne a ruszkik győzzenek 😄
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
@Max_Andaxin Nagyon úgy néz ki, hogy vannak akik külön erre szakosodnak SPAA -val. A minap 700m távolságból sikerült kilőnie egynek. A repesz konkrétan három (3!) helyen pattant meg a lánctalpamon, majd talált valahol magának egy kellemes kis helyet és instant felrobbantam. Az a fajta moment volt amikor reflexből nyomsz Alt+F4 -et.<#gonosz2>#gonosz2>
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
<#nevetes1>#nevetes1>
Sajnos a részedre most a megszoksz, vagy megszöksz elve áll fent. Tény, nem jó érzés ha az embert csúnya pilóták zaklatják, na de nem véletlen vannak az SPAA -k sem. Kellemes arányukkal a csapatban azért mérsékelhetőek az efféle dolgok. Ha meg mégis sikerül kiszednie, átélheted azt az élményt, hogy a lehozott vadászoddal apró darabokra lövöd. <#ravasz1>#ravasz1>
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Félre értés elkerülése végett, nem Kasparov és magam között akarok párhuzamot vonni, hanem arra célzok, hogy a War Thunder nevű játékot ezek a szábályok szerint játszák jelen pillanatban. ERGO kevert csaták vannak. Ja, hogy egészségtelen mikor foglalás közben 3-4 tankot kiszed egy bomba?...kellemetlen, ha éppen te magad is kztük vagy? Hát nem egyszer voltam már én is így. Na és??? De utána vissza tüdsz jönni a következő tankal, vagy a következő csatában. Mert ez egy játék. Ha Te ülnél a repcsiben lenne 3-4 killed és jót röhögnél + begyűjtenéd a Well Done-okat a csapattársaktól.
Ha emiatt én hülye vagyok, mert szerintem ez így rendben van, hát akkor az vagyok.
(Viszont csak szólok, ott meg van ARTY...amit már írt lentebb bgabor kolléga) Az sokkal sz@rabb mint itt a repcsik.
Remélem ez már elég érlemes és mélyen szántó volt, és megfelel az érzékeny lelkednek! Az szerintem sokkal bosszantóbb ebben a játékban, amit az RNG-vel művelnek...stb....és a nyakamat rá, hogy ez sokkal több játékost zavar, mint, hogy vannak kevert csaták. Akinek ez nem jön be, ne játszon vele. Ha meg játszani akarsz akkor fogadd el, hogy ez van. Lokker is leírta...ez az egyetlen tatkita ami működik. Ez viszont működik. Ilyen egyszerű.